Horror vakantie: bij aankomst geen Bali geen sleutels na anderhalf uur eindelijk via een sms code een sleutel weten te bemachtigen. Appartement voor 6 personen. 3 kussens en 3 sets lakens. Dit duurd... Toon meer
Booking.com is gehackt en ik ben al sinds eind augustus bezig het geld wat door pishing onterecht is afgeschreven terug te krijgen. ING wist te vertellen dat Booking.com hiermee bekend is en heeft... Toon meer
Als loyale Genius Level 3 klant sta ik 7 dagen voor vertrek met lege handen. Hotel Vasi in Albanië annuleerde mijn boeking eenzijdig (een bekende truc om onder een scherp tarief uit te komen) met als... Toon meer
Discussie over betaling leeftijdstoeslag. Bij boeken de leeftijd van 75 aangeduid maar geen printscreen genomen. Wel van de boeking wanneer deze volledig was ingevuld. Daarna nergens meer vermeld. B... Toon meer
- Reiszoekmachine
- ook in
- Hotel
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
Offering secure, easy booking since 1996, Booking.com is the world's most popular hotel reservations website, with trusted service in 41 languages.
www.booking.com Details

Herengracht 597, Amsterdam, Nederland
- +31 20 712 5600
- customer.service@booking.com
- www.booking.com
Mijn ervaring met Booking
Mijn ervaring met Booking. Com. Eigenlijk ben ik tot op heden tevreden geweest tot nu. Afgelopen keer had ik een accommodatie geboekt via Booking. Com daaraan gekoppeld een taxi rit. Op de heenweg vond ik het al bijzonder dat ik de taxi chauffeur moest aangeven waar het adres was niet realiserend dat hij het adres van de accommodatie niet wist. Afijn dit ging op de terug verkeerd omdat de chauffeur niet het exacte adre adres wist stond hij op een andere plek. Vervolgens telefonisch contact gehad en een boze chauffeur want ik zou op een andere plek zijn dan gepland en ik moest naar zijn locatie komen. Afijn dat lukt mij fysiek niet en ik in de stress modus, Omdag ik dacht dat de taxi rit was gekoppeld aan de accommodatie begreep ik niet waarom hij de locatie niet wist. Afijn uiteindelijk is chauffeur gekomen boos en geïrriteerd en dus een vervelende rit terug gehad. Daarna contact gezocht met Booking om hier uitleg over te krijgen want naar mijn idee zouden ze de klant wel duidelijker mogen informeren dat de taxi los staat en je het adres duidelijk zou mogen communiceren. Maar wellicht heb ik dit over het hoofd gezien? Afijn gespreksvoering mogen ze nog wel wat aan werken want het was mijn schuld en ik heb niet geprobeerd dit te begrijpen en daarom gaf ik Booking de schuld? Afijn de communicatie maar stopgezet want het klantcontact is vond ik erg onvriendelijk terwijl een uitleg over dat deze twee boekingen niet gekoppeld zijn helderheid had kunnen geven en mij dus ruimte had kunnen geven zodat ik het zou begrijpen. Afijn een vervelende ervaring Booking.com
Vlucht geboekt en deze wordt ineens…
Vlucht geboekt en deze wordt ineens geannuleerd, geen alternatief geboden maar Booking biedt de vlucht nogsteeds aan.
Fraude door appartement wat niet bestaat en helpdesk doet niks.
Heeeeel slecht,
Heeeeel slecht,
Opgelicht en weigeren betaling terug te storten.
Via Booking.com heb ik een auto…
Via Booking.com heb ik een auto gehuurd. Bij aankomst op de locatie bleek dat de verhuurder helemaal geen auto beschikbaar had. Wij zijn met lege handen weggestuurd. De medewerker gaf expliciet aan dat zij de boeking zouden annuleren. Ik heb direct telefonisch contact opgenomen met Booking.com, en de medewerker aan de lijn bevestigde destijds dat ik mijn geld netjes terug zou krijgen.
Nu weigert Booking.com plotseling de terugbetaling met de claim dat ik niet de juiste documenten bij me had. Dit is een aantoonbare leugen om onder de restitutie uit te komen. Het sluitende bewijs hiervoor: ik heb letterlijk enkele minuten later bij een ánder verhuurbedrijf op dezelfde locatie wél probleemloos een auto kunnen huren met exact dezelfde documenten. Het is onmogelijk dat mijn documenten bij het eerste bedrijf "onvoldoende" waren, terwijl het concurrerende bedrijf mij hiermee direct een auto meegaf.
Booking.com verschuilt zich achter de leugens van een malafide lokale verhuurder en houdt zich niet aan de gedane belofte van restitutie.
Ik adviseer niemand iets te huren via Booking!
Was vaste klant bij Booking
Was vaste klant bij Booking, maar dit is verleden tijd. Je moet achter de klantenservice aangaan. Ze lossen niks op.
genius 3, now way
Ik wil een hotel boeken in valkenburg. Krijg een kamer update omdat ik genius 3 ben maar bij de volgende stap krijg je te horen dat de kamer niet meer beschikbaar is. ik kan wel dezelfde kamer voor drie personen reserveren (slaapbank in de kamer vandaar) maar dan kost heb ik geen voordeel. Dus het is gewoon een wassen neus!!
udate: nadat je boeking niet gelukt is krijg je bijna om het uur een mail om deze rond te maken Na heel lang zoeken op de site eindelijk een vraag kunnen stellen aan de klantenserive. Reactie, kunt u uw boekingsnummer en mailadres doorgeven?? Hoe dan.. Nog maar een keer uitgelegd, maar waarschijnlijk zit er een bot achter. Toen kreeg ik een telefoonnummer door, dan kon ik bellen. En ja, dit was een chatbot! gevraagd of ze me kon doorverbinden met een medewerker, kan dat niet zonder een boekingsnummer. Ontmoedigingsbeleid van de bovenste plank!!!!
Verschil in prijs, de rest exact hetzelfde
Dit weekend een hotel tijdens motorrit geboekt. Verbazingwekkend dat mijn kennis exact dezelfde kamer voor 10euro minder had. Tegelijkertijd geboekt. Tevens de dag er na nog toeristenbelasting apart af moeten tikken.
Na verplaatsen reservering in het…
Na verplaatsen reservering in het trieste doolhof van Booking.com terecht gekomen. Customor service reageert niet op mails nadat we op hun eigen verzoek info hebben toegestuurd. Gewoon geen enkele respons op de vraag naar de status van afhandelen. Zeer klant onvriendelijk en heel duidelijk gewoon een ontmoedigingsbeleid zodat je als consument afhaakt. Schandalig vind ik. Ik raad iedereen ten zeerste af om via Booking.com je verblijf te regelen. Gaat het goed met je verblijf, dan betaal je extra, gaat het niet goed dan hoef je op hun service niet te rekenen. Twee keer verlies dus. Waardeloos!
Account Gehackt
Gehackt, 3 weken lang elke keer andere info
Account gehackt door Russische inlog. Genius kwijt, al 3 weken geblokkeerd.
Booking mailde na drie weken; nieuw account aanmaken is voorlopig enige oplossing. Collega aan de telefoon zei Genius 3 wordt binnen 24-48 uur teruggezet. Krijg ik net ineens te horen dat ze het niet kunnen (terwijl ze het schriftelijk hadden bevestigd).
Elke keer als ik bel/mail krijg ik andere info. De ene zegt "afdeling onderzoek", de ander "binnen een paar dagen nieuw account met genius korting geregeld", de volgende weet van niks. Resultaat: oud account werkt niet, nieuw account geen genius korting, kan mijn reis over 2 weken niet boeken.
Al bijna 100 euro belkosten.
Zo ga je niet met trouwe Genius klanten om.
Booking.com heeft mijn geld ontvangen, maar waar blijft mijn terugbetaling?
Ik heb bij Booking.com geboekt en aan Booking.com betaald. Achteraf blijkt mijn reservering via Expedia/B2B te lopen.
ReeHorst heeft de refund al op 14 juli verwerkt naar de virtuele Mastercard. Expedia bevestigde daarna schriftelijk dat de refund succesvol is verwerkt én dat de B2B-partner via wie ik boekte hierover is geïnformeerd.
Toch heeft Booking.com mij nog steeds niet terugbetaald.
Ik word als klant dus geconfronteerd met Booking.com, Expedia, een B2B-partner en een virtuele creditcard, terwijl ik simpelweg aan Booking.com heb betaald.
Iedere partij zegt zijn deel te hebben gedaan, maar mijn geld is weg. Dit kan toch niet de bedoeling zijn van een boekingsplatform?
Vluchten geboekt echt nog nooit last…
Vluchten geboekt echt nog nooit last gehad maar nu kon in niet inchecken voor 1 persoon betreft een 15 jarige .. Na 3 dagen mailen en gesprekken zowel met booking.com als met sunexpress. Booking.com had het even moeten veranderen. Nee ga maar gewoon naar Schiphol en daar de 15 jarige inchecken. Nou zo werkt het dus niet. Kosten me een nieuw ticket 230 euro is gewoon zonde. Bij terugkomst een mailtje gestuurd .. antwoord was hun kunnen daar niks aan doen ja ik ook niet want boek dat het een 15 jarige is. Nah lekker 230 pleitos. Bedankt booking.com
Booking.com, wat een vreselijke organisatie
Tijdens mijn boeking ging er wat mis met het ophalen bij de luchthaven. De geboekte chauffeur stond er niet en mijn dochter moest midden in de nacht zelf wat regelen.
Met veel moeite een medewerker van Booking aan de lijn gekregen. De ai die je in 1e instantie krijgt is vreselijk. Begrijpt het niet, bijna onmogelijk om een medewerker aan de lijn te krijgen
De medewerker gaf aan ter compensatie 150 euro in mijn wallet te storten. Dit zou er binnen 10 minuten zijn zodat mijn dochter in ieder geval de terugrit kon regelen.
We zijn nu 1 week verder, ik heb 6 x gebeld en 1 x een email geschreven en je raadt het al: iedereen kan zien dat het akkoord gegeven is maar het is nog steeds NIET in mijn wallet en niemand weet waarom.
Ik heb gevraagd om een manager, die krijg ik niet aan de lijn. Het is voor klanten niet mogelijk om een manager te spreken hoor ik vandaag.
Medewerkers roepen allemaal wat anders.
Genius level 2.
Maar de toegezegde 150 euro daadwerkelijk terugbetalen, ho maar.
Betaald maar geen bevestiging en dus geen hotelkamer
Ik boekte een hotel in Padua via booking.com voor mijn dochter, ze moest ergens slapen voor de nacht. Ik liet de reservering naar haar emailadres gaan. Het geld werd afgeboekt van mijn ing rekening, maar het hotel had geen reservering. Er was ook geen plek meer. Ze heeft geen bevestigingsmail gekregen en dus hadden we geen referentienummer. Zonder referentienummer word je bij booking niet geholpen. En er is dus ook geen mogelijkheid om mijn geld terug te krijgen. Bizar dit. En mijn kind staat op straat.
Oh ja, een klacht bij Booking lukt niet: "Uw bericht is niet verstuurd. Probeer het opnieuw." Na 10 keer stop je daar wel mee...
Boeking gemaakt bij booking
Boeking gemaakt bij booking. Kan hotel niet bellen nemen telefoon niet op. Kan geen berichten van het hotel beantwoorden over de aankomsttijd. Gebeld met helpdesk. Na 30 minuten nog geen medewerker aan de lijn
Na klachten over Hotel Adriana in Split…
Na klachten over Hotel Adriana in Split contact met de helpdesk.
Ze namen de klachten, schimmelvorming, lakens met haren en slechte schoonmaak series.
Het hotel is zo slim om je te vragen direct te betalen. Daarmee voorkomen ze dat Booking.com wat kan doen na klachten.
Toch een tegoed van 60 euro ontvangen via Booking.com.
Dus nooit direct rechtstreeks betalen maar via je Booking.com reservering. En blijf weg bij hotel Adriana in Split.
Zit zelf in level2 genius en betaal…
Zit zelf in level2 genius en betaal meer dan iemand in level 1 🤔
Booking.com annuleert een overnachting…
Booking.com annuleert een overnachting maar inmiddels ben ik 2 maanden bezig om dit geld terug te krijgen.
Vreselijk bedrijf wanneer je je geld terug wilt krijgen door een fout van Booking.com zelf. Telefoneren is ook zeer lastig met dit bedrijf.
Een hotel in Parijs geboekt tegen een…
Een hotel in Parijs geboekt tegen een heel aantrekkelijk tarief. Bevestiging ontvangen van de accommodatie. Na 4 weken wordt de reservering geannuleerd zonder enige reden via e-mail. Hotelprijzen zijn de lucht in gegaan. Booking.com zegt dat de accommodatie de boeking geannuleerd heeft wegens overboeking. Op de website van het betreffende hotel zijn nog kamers te boeken tegen een veel hogere prijs voor dezelfde periode. Ik denk dat ze een vergissing hebben gemaakt in de prijs. Booking.com 2x gebeld en met een excuus is de zaak afgehandeld. Ik krijg geen alternatief hotel aangeboden (in eerste instantie wel) maar dit was een foutje van de booking.com medewerker. Voortaan boek ik liever direct met de accommodatie, want booking.com pakt alleen de winst en heeft een hele slechte klantenservice.
Ik bestel hier vaak
Ik bestel hier vaak, het aanbod aan hotels is groot, maar de klantenservice is niet altijd bereikbaar.
Nooit meer!
Ik boek al jaren via Booking mijn verblijven. Dit keer heb ik ook 2 vluchten geboekt.
Het boeken was makkelijk en snel.
Het bleek echter dat Booking.com de door mij gekozen stoelen in het vliegtuig niet bij Transavia had vastgelegd.
De customerservice van Booking.com is slecht bereikbaar, je kan chatten (wat ik minstens 4 keer gepoogd heb), bellen (snappen je niet, kunnen je niet helpen want dat moet een andere afdeling gaan doen), bericht sturen (dat krijg je het antwoord dat je moet bellen of chatten).
Al met al verschrikkelijk frustrerend.