Booking.com Reviews

128.233

1,4

Booking.com is gehackt en ik ben al sinds eind augustus bezig het geld wat door pishing onterecht is afgeschreven terug te krijgen. ING wist te vertellen dat Booking.com hiermee bekend is en heeft... Toon meer

Horror vakantie: bij aankomst geen Bali geen sleutels na anderhalf uur eindelijk via een sms code een sleutel weten te bemachtigen. Appartement voor 6 personen. 3 kussens en 3 sets lakens. Dit duurd... Toon meer

Als loyale Genius Level 3 klant sta ik 7 dagen voor vertrek met lege handen. Hotel Vasi in Albanië annuleerde mijn boeking eenzijdig (een bekende truc om onder een scherp tarief uit te komen) met als... Toon meer

Discussie over betaling leeftijdstoeslag. Bij boeken de leeftijd van 75 aangeduid maar geen printscreen genomen. Wel van de boeking wanneer deze volledig was ingevuld. Daarna nergens meer vermeld. B... Toon meer

1. Reiszoekmachine
  2. ook in
  3. Hotel

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Offering secure, easy booking since 1996, Booking.com is the world's most popular hotel reservations website, with trusted service in 41 languages.

www.booking.com Details

Zeer slecht

128K reviews

Alle reviews

(128.233)

21.890 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Booking.com laat klanten in de steek

Booking.com neemt geen verantwoordelijkheid bij problemen en laat zelfs Genius-klanten in de kou staan
​Review:
​Ik maak al lange tijd gebruik van Booking.com en ben inmiddels Genius-klant. Je zou verwachten dat loyaliteit gewaardeerd wordt met een degelijke klantenservice, maar de dienstverlening bij problemen is het afgelopen jaar dramatisch verslechterd. Er is sprake van een terugkerend en uitermate klantonvriendelijk patroon.
​In juli ondervond ik problemen met een hotelboeking, in september waren er problemen met een gereserveerde huurauto, en recent in september kreeg ik opnieuw te maken met een ernstige fout bij een hotelboeking (waarbij ik een goedkopere, kleinere kamer kreeg toegewezen dan waarvoor ik gereserveerd én betaald had).
​Bij ál deze incidenten kiest Booking.com voor exact dezelfde makkelijke uitweg: het dossier wordt simpelweg gesloten met de mededeling "Wij hebben contact geprobeerd op te nemen met de partner, maar we ontvangen geen reactie".
​Als klant betaal je het volledige bedrag rechtstreeks via Booking.com. Wanneer een partner een verkeerde of mindere dienst levert en vervolgens de boot afhoudt, trekt Booking.com simpelweg de handen ervan af. De consument blijft achter met de financiële schade, terwijl Booking.com wel de betaling heeft verwerkt.
​Het is volstrekt onacceptabel dat een platform van deze omvang de eigen verantwoordelijkheid afwentelt op partners die bewust niet reageren, zeker tegenover vaste Genius-klanten. Als tussenpersoon hoor je op te treden voor je klanten, niet het dossier te sluiten zodra het lastig wordt. Voor mij is de maat vol: de Genius-status stelt niets voor op het moment dat er daadwerkelijk iets moet worden opgelost. Ik overweeg sterk booking.com niet meer te gebruiken!

Een blik op de duizenden 1-ster-reviews op Trustpilot bevestigt bovendien dat dit geen incident is, maar een structureel verdienmodel: zodra er een probleem ontstaat, verbreekt Booking.com gewoon de communicatie en laten ze de klant zonder enige oplossing achter met de schade.

Oplichting

Sluit mij aan bij reviews, pure oplichters, suite geboekt, bij aankomst blijkt er geen boeking te bestaan ondanks dat ik een bevestiging heb van booking com, zowel in mail vorm, als binnen de BOOKING COM app.

Zelfs op dag aankomst , gaf de app nog aan dat wij de suite hadden.

Geld kwijt, en idd ls je klantenservice belt en het te lastig voor hen word omdat ze weten dat ze fout zitten, word gesprek uit het niets beeindigd.

Ook wij nooit meer booking com, het woord oplichting die vele hier gebruiken is absoluut juist.

Genius 3 klant betekent NIETS

Genius 3 klant betekent NIETS bij Booking.com. er wordt een extern bedrijf ingeschakeld om klachten af te handelen. Ze heeft hotelkosten doorbelast van E234 terwijl locatie (Gdansk) niet bleek te bestaan, na 4 maanden mailen, bellen met klantenservice en iedere keer afgescheept te zijn met aanleveren van informatie, blijkt Booking te vragen om een 'nul' factuur van het hotel waarop gemaakte kosten zichtbaar zijn. Factuur is onmogelijk als hotel niet bestaat. Een onmogelijke opdracht dus om mij opnieuw af te schepen. Geld wordt dus niet teruggestort.... Na 20jaar klant en zeker honderd bookingen stop ik direct met deze oplichters.

Belofte maak schuld Beste boeking.com

Belofte maak schuld Beste boeking.com. Ook als deze telefonisch is gemaakt! We zijn 14 dagen verder en nog geen reactie. Terwijl jullie gauw binnen 5 dagen ruim
€ 1.800,00 in een wallet plaatsen zodat je dit niet hoeft terug te storten. Hier is wel om verzocht!
Kan het dan alleen opgelost worden met tussenkomst van Radar of Vakantieman?
Afdeling financiën: corrigeer je gemaakte fout en zegt niet dat dit niet kan.

11 augustus 2026

Dit hotel is geen hotel

Dit hotel is geen hotel. Het is vies.
Dat het oud is is tot daar aan toe
Maar het is vies, oud en onderkomen,
en als het een goedkoop hotel is mag je inderdaad niet klagen. Maar voor +/- €2700,- voor 3 nachten mag je wel verwachten dat er geen schimmel / kakkerlakken in kamer zijn.
Laat staan dat er gewone normale dorpels zijn geplaatst, plinten zijn niet afgewerkt
scheuren in de muur schimmelvlekken in kussens en lakens douche badkamer etc….

De kastdeuren zitten los lakens niet gewassen, liften afgebroken onveilige
trap tredens. Vloeren zowel op gang trappengat en kamers helemaal rot.
Ontlasting van andere mensen zitten nog in de wc borstels

Douche stang/ kop afgelebbert en vallen naar beneden

Kortom zeeer zeeeer zeeeer slecht
Als je al niet ziek bent wordt je dat hier gegarandeerd!

24 september 2026

Geen boeking en toch 2100 euro aangerekend

Geen boeking en toch 2100 euro van mijn creditcard. Klantendienst houdt me al 3 weken aan het lijntje met telkens een andere medewerker. De financiële dienst gaat het bekijken. Me gevraagd om geduld te hebben. Blijkbaar neemt men de klacht (2100 euro!) niet ernstig. Op mijn account staat geen reservatie en toch dat bedrag van mijn rekening. Is booking.com gehackt en heb ik hierdoor dit probleem? Heb er het raden naar. Klacht ingediend bij de Europese consumentendienst.

19 augustus 2026

Oplichters ! Vakantie verpest !

Belachelijk! Schimmel, kapotte toiletpot & toiletbril, doucheput verstopt, veel geluidsoverlast complex, vieze kamer, geen wifi enz. enz. en 0 service van Booking na dagenlang en bij elkaar urenlang bellen op / tijdens onze vakantie.

Bizar, als Genius Level 3 klant als een stuk vuil worden behandeld. Ik heb 11 verschillende medewerkers gesproken in 4 dagen tijd die je allemaal met een kluitje in het riet sturen en zeggen dat ze het “door gaan zetten, het gaan oplossen” enz enz en vervolgens gebeurt er niks, nada noppes.

Onze hele vakantie in Valencia is volledig verpest door de smerige, kapotte en slechtste accommodatie ooit. Direct bij aankomst was er niemand aanwezig. De voordeur zat op slot en de toegangscode werkte niet, meermaals het telefoonnummer gebeld waar niemand opnam. Uren met koffer en warme kleding op straat gewacht tot er een andere gast uit het complex naar buiten kwam die ons uiteindelijk binnenliet. Bij binnenkomst via een automaat het volledige bedrag moeten voldoen en toen een pasje voor de kamer ontvangen.

Eenmaal in de kamer zagen we gelijk lange zwarte haren op het witte beddengoed, de wc bril die volledig kapot, los en gebroken was. De wc pot die op meerdere plaatsen gebroken was, de douche die vol schimmels, kalk en vieze kitranden zat. Het doucheputje is bijna volledig verstopt waardoor je na 1 minuut douchen ook kon zwemmen in de badkamer. Voordeur van de kamer die niet goed/volledig afsloot waardoor licht, geluid nog meer naar binnen kwam. Zeer gehorige kamers, wifi die niet of heel soms voor zeer korte tijd slecht werkt.

Wat doe je in zo’n geval: je belt eerst meerdere keren de accommodatie en mailt ze na geen gehoor direct (want er is verder niemand hier, terwijl ze zeggen er dagelijks tussen 9 en 12 uur te zijn). Maar ook op alle mailtjes en belletjes en chat berichten wordt je doodgezwegen door de accommodatie.

Dus neem je gelijk ook direct contact op met Booking.com met alle foto’s/filmpjes en verdere uitleg. Wat doet en zegt Booking vervolgens? Die sturen de klacht door naar de accommodatie (want ook Booking krijgt al meerdere dagen geen telefonisch gehoor bij de accommodatie) voor een oplossing. Maar je verwacht het niet, maar de accommodatie reageert (liegt) dat alles is opgelost terwijl er nog geen eens een schoonmaker hier is geweest, laat staan alles wat defect/kapot is gerepareerd of een andere oplossing is geboden. Je neemt tijdens je welverdiende vakantie zo’n 3 a 4x per dag gemiddeld 1,5 uur per dag telefonisch contact op met Booking voor een oplossing. Na 4 dagen (op de helft van onze vakantie) zegt Booking, helaas jammer joh, de accommodatie reageert niet, wij kunnen niets doen verder, zoek het verder maar uit met je klacht. Werkelijk waar, hoe verzin je dit?

En dan nog maar te zwijgen over de vreselijk slechte klantenservicemedewerkers (90%). Ze lezen allemaal een standaard tekstje op dat je een zeer gewaardeerde (Genius level 3) klant bent en dat ze alles zeer betreuren, maar als de casus iets te lastig wordt hangen ze op, verbreken de verbinding, bellen niet terug of zeggen dat ineens het ICT systeem eruit ligt en dat je later maar even terug moet bellen. Als je wel iemand te pakken krijgt die wel goed Nederlands spreekt en je écht lijkt te willen helpen en beloofd het voor te leggen aan een “senior” om de boeking volledig te annuleren en dus volledige teruggaaf van het aankoopbedrag te regelen, blijkt een dag later dat ook dit weer niet klopt.

Dit was de zoveelste reis die we via Booking hebben gedaan, maar dit is echt de laatste geweest.
Je wordt uiteindelijk gewoon opgelicht en je moet betalen voor een hok waar je je vijand nog niet laten slapen en Booking laat je als klant gewoon stikken. Wat ben ik boos en teleurgesteld!!

21 september 2026

Kansloos

Kansloos. Ik ben keihard opgelicht door mercure hotel in mannheim en heb daar niet kunnen overnachten. Ik heb nu al 4/5 keer contact met booking opgezocht hierover ik sta in mijn recht, omdat mijn gereserveerde hotel nier beschikbaar was (gaf mw bij mercure aan) de enige goedkopere kamer was niet eens schoon, dus ik kon niet verblijven. Ik heb vaak genoeg gebeld met jullie elke collega zegt wat anders. Ik ben verkeerd geholpen in het begin. Mijn reservering moest gratis geannulleerd worden en ik moest doorverwezen worden naar een ander hotel, dit is niet gedaan. Ene collega zegt ik ga het regelen voor je ik bel je woensdag terug tussen 20/21 uur, belt niet terug. De ander heeft geen zin om mij te helpen en zegt dat booking niets kan doen. KEIHARD OPGELICHT EN BOOKING HELPT ERAAN MEE. IK KAN NIET EENS EEN KLACHT INDIRNEN WANT DAT WERKT NIET EENS. IK WIL DAT KLACHTEN SERVICE CONTACT MET MIJ GAAT OPNEMEN EN WIL MIJN GELD TERUG. Anders ga ik het juridisch aanpakken. Reserveren via booking? Nooit meer, ze helpen oplichters mee!

24 september 2026

Als host bij Booking sta je er echt…

Als host bij Booking sta je er echt alleen voor, annuleringen en no shows is een normaal, en je betaalt ook nog eens 15% commissie over niet ontvangen gelden.

Hoeveel we hierdoor al zijn benadeeld is niet meer normaal, Booking is niet meer wat het was, verschrikkelijk gewoon.

Wij zeggen ons vertrouwen op bij Booking, ondanks dat het handig is, maar we willen wèl verdienen natuurlijk, toch?

11 september 2026

Kamers boeken? Helaas een doolhof

Wij proberen 2 kamers te boeken inclusief ontbijt en parkeergelegenheid bij Hotel dit is onmogelijk onvoorstelbaar ,bij Booking .Com een wir war aan mogelijkheden bij boeken staat het gevraagde er niet bij.

23 september 2026

Alleen goed als er geen problemen zijn?…

Normaal gesproken zijn we tevreden over Booking.com maar nu een accomodatie een onterechte afschrijving heeft gedaan is de communicatie moeizaam, laten ze niets weten en krijgen wij ons geld niet terug. We zijn al bijna een maand bezig!!! Om ons geld terug te krijgen. Heel erg slechte service!

Heel slechte ervaring!

Heel slechte ervaring!

Ik voel me opgelicht: ondanks herhaalde contacten weigeren ze het verschuldigde bedrag terug te storten.

Daarnaast verloopt de communicatie bijzonder moeizaam en is er weinig duidelijkheid.

22 september 2026

Booking.com komt afspraken doelbewust niet na

Wat meerdere mensen al zeggen. Als alles goed gaat is booking.com handig. Echter is er 1 grote MAAR. Als er dingen niet goed lopen komt booking.com de afspraken niet na. Mijn geboekte accomodatie annuleerde 3 dagen voor vertrek ineens. Toen booking.com gebeld en na een dag bellen waren we eruit en netjes op mail bevestigd, dat er via Booking.com een nieuwe accomodatie geboekt mocht worden en booking.com het verschil zou terugbetalen op mijn bankrekening. Nu zijn we bijna 2 maanden verder en na meerdere keren niet betalen en overmaken hebben ze nu wel iets gedaan, maar mij alleen maar een tegoed wat vaststaat in booking.com gegeven. Booking.com heeft een miljardenwinst, maar weigert financieel dingen netjes op te lossen

31 juli 2026

Als het goed gaat, maar……

Als het goed gaat, prima maar als het fout staat geen hulp. We wachten al 1,5 maand op borg huurauto terug. Booking is steeds aan verschuiven met 28 dagen/ werkdagen kortom geen hulp. Met sterfgeval in familie nog steeds geen normale communicatie. En alles omdat de jongen van top rent te ongeduldig was omdat de creditkaart haperde, daarom met gewone pinpas betaald. Echt ongeloof, nooit meer iets huren of regelen via dit bedrijf!!!!! Wees gewaarschuwd.

21 september 2026

Na een verkeerde boeking van mezelf en…

Na een verkeerde boeking van mezelf en niet annuleerbaar gekozen te hebben , uitstekend geholpen door de telefoniste van Booking.com! Geld netjes teruggestort en heel vriendelijk geholpen en uiteindelijk de goede datum geboekt. Dikke pluim !!!

15 september 2026

Boek hier geen vlucht!

Boek hier geen vlucht! De accommodaties via boeking.com gaan over het algemeen goed (ondanks je veel te veel betaald) maar de vlucht zijn DRAMATISCH. Ze helpen je nergens bij, niet bij het boeken van extra opties. Niet bij het wijzigen, niet bij het inchecken. Ook niet als contact met de airline krijgen onmogelijk is. Ze nemen nul verantwoordelijkheid en doen niks voor je als er problemen zijn. Boek lieverd direct bij de airline!

Ze sturen geautomatiseerde mails met "check nu in en voorkom extra kosten" terwijl je nog niet eens kunt inchecken. Het heeft me vooral heeft veel hoofdpijn en tijd gekost.

Mijn ervaring met Booking

Mijn ervaring met Booking. Com. Eigenlijk ben ik tot op heden tevreden geweest tot nu. Afgelopen keer had ik een accommodatie geboekt via Booking. Com daaraan gekoppeld een taxi rit. Op de heenweg vond ik het al bijzonder dat ik de taxi chauffeur moest aangeven waar het adres was niet realiserend dat hij het adres van de accommodatie niet wist. Afijn dit ging op de terug verkeerd omdat de chauffeur niet het exacte adre adres wist stond hij op een andere plek. Vervolgens telefonisch contact gehad en een boze chauffeur want ik zou op een andere plek zijn dan gepland en ik moest naar zijn locatie komen. Afijn dat lukt mij fysiek niet en ik in de stress modus, Omdag ik dacht dat de taxi rit was gekoppeld aan de accommodatie begreep ik niet waarom hij de locatie niet wist. Afijn uiteindelijk is chauffeur gekomen boos en geïrriteerd en dus een vervelende rit terug gehad. Daarna contact gezocht met Booking om hier uitleg over te krijgen want naar mijn idee zouden ze de klant wel duidelijker mogen informeren dat de taxi los staat en je het adres duidelijk zou mogen communiceren. Maar wellicht heb ik dit over het hoofd gezien? Afijn gespreksvoering mogen ze nog wel wat aan werken want het was mijn schuld en ik heb niet geprobeerd dit te begrijpen en daarom gaf ik Booking de schuld? Afijn de communicatie maar stopgezet want het klantcontact is vond ik erg onvriendelijk terwijl een uitleg over dat deze twee boekingen niet gekoppeld zijn helderheid had kunnen geven en mij dus ruimte had kunnen geven zodat ik het zou begrijpen. Afijn een vervelende ervaring Booking.com

20 september 2026