Wij zijn zeer tevreden!
De mensen van Boom Your Business ondersteunen ons al enkele jaren met onze social media, en dit naar volle tevredenheid. Kijk gerust eens naar onze pagina's op LinkedIn, YouTube, Facebook, en Instagram, ons bedrijf heet Kempers Watersport.
De samenwerking met eigenaren Vincent & Susanne, maar eigenlijk het hele team van Boom Your Business, is uiterst plezierig maar heeft voor ons ook duidelijk successen opgeleverd. Wij zijn actief in de watersport en verkopen boten, verhuren ligplaatsen, en verzorgen alles wat er bij het gebruik van een boot komt kijken. De watersport is vrij traditioneel, en dus maakten ook wij nog steeds gebruik van offline media en print. Dat is mede dankzij Boom Your Business flink veranderd, maar heeft vooral tot succes geleid.
We zijn enorm gegroeid, onder andere door het gebruik van Social Media, en we verkopen zelfs boten door/via social media. Ik durf zelfs te stellen dat er weinig watersportbedrijven zijn in Nederland die zo sterk vertegenwoordigd zijn op de socials, en daarmee zo succesvol zijn als Kempers Watersport. En dat hebben we zeker ook te danken aan het team van Boom Your Business!