1. Restaurant

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Natuurlijk genieten van heerlijk eten en drinken bij t’ Boshuys! Tevens unieke eventlocatie midden in het groen voor personeelsfeesten, bedrijfsevents, bruiloften, verjaardagen en huwelijksjubilea.

1,9

Slecht

TrustScore 2 uit 5

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

1,9

Alle reviews

4 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Wij controleren reviews

Slecht eten!

Gisteren hadden we ons verheugd op een gezellige lunch. Dit pakte anders uit. De medewerker was vriendelijk, daar lag het niet aan, maar het eten was ronduit SLECHT! Slappe opgebakken frietjes en een droge tosti, echt zo slecht. Sausje was ook niet te definieren: Echt niet te eten!
Ik was al lang een frequente bezoeker van Boshuys, maar dat gaat niet meer gebeuren. Ik vond het eigenlijk te gek dat dit slechte maal me geld kostte......

22 maart 2026

Vreselijk

Online op de lunch kaart staat duidelijk 11.30 tot 17uur. Netjes voor 16 een tafel gereserveerd , werd er gezegd dat de keuken om 16 dicht is. Pas OF je site aan of je service. Werd geen oplossing gezocht door een zeer klant onvriendelijk personeels lid. Nogmaals pas de site dan aan ! Prima dat dit je tijden zijn maar als je kan reserveren op Maandagen om 16uur gaan we er ook van uit dat we eten krijgen ! + omdat dit in de luch kaart staat online. Hier zet ik nooit meer een stap binnen.

15 december 2025

L.S. Kon géén tafel reserveren in een weekend voor 12 personen.

L.S.
Wilde een tafel reserveren voor 12 personen op zondag 23 november, kreeg te horen , dat dat niet mogelijk was! Vanwege, dat de drukte in het weekend.was zéér verbaasd! Jammer!!!
Even nog iets anders: wij vinden de kwaliteit van het eten niet goed. Ook dat vinden wij erg jammer, komen al héél lang bij jullie, maar dit is voor ons een reden om niet meer te komen. Wens jullie succes en probeer iets met de reviews te doen!

27 oktober 2025

Smakeloos eten

Zonde van zo een mooie locatie. Vandaag gelunched mijn man had fish en chips slechte presentatie zag er niet uit vis was smakeloos en zompig. Ik had een Ceasar salade ongelooflijk veel sla geen dressing, ansjovis uit een potje en stukken kippendijen die wasmaakloos en niet lekker gebakken. Twee stukjes brood werden op het bord geserveerd. De kok heeft geen oog voor detail wil graag wel iets uitgeven voor een lekkere lunch maar dit was weggegooid geld, zonde. 3/4 van de salade terug gegeven.
Personeel was vriendelijk.

12 juli 2025

Tomaten soep besteld

Tomaten soep besteld. Was heel dun.
Pakje? €6 vind ik veel te geld. Erg zout ook. Gemeld maar werd alleen maar gezegd o dat is jammer. Geen korting niks. Ga ik nooit meer heen. Heel erg donker binnen ook. Je kon de kaart amper lezen. Op een zonnige dag.

3 juli 2025

Er was weinig te doen en we vroegen om…

Er was weinig te doen en we vroegen om een omelet te bakken maar dat kon niet terwijl de keuken nog 1 uur open was. De bediening had haar mond vol en kon geen antwoord geven. Naast ons lieten twee mensen hun salade staan omdat die veel te zout. Eerder werd er niet geserveerd wat er op de kaart stond zonder dit te vermelden. Slechte mentaliteit.

1 juni 2025

Slechtste eetervaring ever.

Slechtste eetervaring ever.

de bitterballen waren half leeg. De korst werd kauwgom in de mond.

Bij de hamburger zaten 2 stukjes plastic verpakking doorheen. Navraag gaven ze als excuus dat het bij het gebakken ei hoorde. Het was echt plastic.

Het bakje kipsate kwam uit de magnetron. de kroepoek werd op het bakje geplaatste met serveren zodat het helemaal slap en zompig was. Het begon direct te rommelen in mijn buik en 3 uur later zit ik nog steeds op de wc.

Het toetje waren 3 bollen ijs op een plak watermeloen gekwakt. Geen liefde, aandacht of kennis hier.

Kortom smerig, ranzig, vies en bedorven eten. Wegwezen en onbegrijpelijk dat hier nog mensen komen.

Ps de bediening was wel heel vriendelijk.

5 september 2024

Het gewoon niet te geloven hoe je hier…

Het gewoon niet te geloven hoe je hier wordt behandeld, ik wilde reserveren voor mijn moeder haar 80ste verjaardag, dat ging niet, moest ik over de mail doen, kon ook niet. Dus wij op de bonnefooi erheen, was de eerste vraag:Heeft u gereserveerd? Nee dus want dat kon niet.
Toen werden we geweigerd omdat we met te veel mensen waren, echt niet te geloven dit, een terras waar heel Brabant op past en dan kan het niet. Schandalig, dit is de derde en laatste keer dat we daar hebben proberen te gaan zitten, NOOIT MEER.
En als je een mail stuurt met je ervaring, reageren ze gewoon niet meer 🤮🤮🤮

4 augustus 2024

vandaag geweest personeel niet erg…

vandaag geweest personeel niet erg gastvrij als we vragen om een tafeltje binnen .als we eenmaal zitten staat het personeel waar zogenaamd een tekort aan is met zijn allen aan de bar te praten en kijkt naar onze tafel aan het raam maar niemand komt .na 10 minuten komt er eindelijk iemand en er kan geen fatsoenlijk woord af .we hebben een waterige smoothie op en zijn gegaan. nooit meer naartoe

7 juni 2024

bedienig

bedienig : pas na 15 min komt er iemand, drinken besteld en menu kaart gevraagd, komt na 5 min, tosti besteld, komt na 10 min, ei hard gebakken aan onderkant snot aan bovenkant, "dikke" boterham niet te snijden, kaas ham nauwelijks te proeven, uienringen vet dus , frites "van vorige dag ???" : NIET doen : NIET LEKKER !!

12 januari 2024

Groeien doet bloeien!

Vandaag voor het eerst van de nieuwe kaart genoten. Wat een verschil in positieve zin. Daarbij opgeteld het super enthousiaste jonge serviceteam maakte onze kletsnatte boswandeling helemaal goed. Manager Joost Janssens en team; bedankt en zet deze lijn voort, wij blijven terugkomen!

18 november 2023

Na 15 minuten moesten wij vernemen dat…

Na 15 minuten moesten wij vernemen dat de ribbetjes er niet waren. Hoe is dit nu mogelijk! Veel last gehad van een blaffende hond die onze eetlust heeft verstoord (tafel ernaast) en 2 ketting rokende vrouwen die de lucht verpesten. Uw bediening stond er alleen maar naar te kijken. Brood was oud en keihard, de vis van Fish and Chips was dubbel gebakken en keihard, de frites was van restaardappelen gemaakt(alleen maar kleine stukjes) Na betaling kreeg ik geen enkele nota mee. Veel te verbeteren en een andere chefkok is aan te bevelen.

6 augustus 2023

Een serieus waardeloze eet ervaring…

Eten bij Boshuys...verschrikkelijk.
Een serieus waardeloze eet ervaring bestelde er een salade met zalm en rivierkreeftjes.
Een absurde grote berg sla met een stukje niet roze maar oranjekleurige zalm en 13 rivierkreeftjes en klein beetje dressing moest het afmaken.
Bij de vraag wat deze bak met bijna hoofdzakelijk sla moest voorstellen kreeg ik als antwoord..u hebt dit besteld verder niets.
Het wordt tijd voor een goede kok met kennis van koken.
De Latte was lekker maar eten doe ik daar NOOIT meer...waardeloze tent.
Henriette B Best

20 oktober 2022

de kok snapt het niet

Een van mijn favoriete restaurant qua omgeving en diervriendelijkheid maar wat betreft de kookkunsten van de kok... die snapt het volgens mij echt niet. Op de kaart klinken de gerechten heerlijk, maar de verschillende afgekruide smaken zijn ver te zoeken. De gerechten zijn heel simpel, weinig variatie in smaken, niks lekker afgekruid. Al meerdere keren hebben we gegeten bij het boshuys, de steak werd iedere keer koud geserveerd.. ik snap niet dat de kok dit niet door heeft, zeker na meerdere klachten.. Het boshuys zou echt een top restaurant zijn als de chefkok goed zou zijn! Een investering in een goede bourgondische kok zou de zaak ten goede doen! De bediening is prima, veel jeugd maar zeker aardige werknemers.

14 juli 2020

prijs kwaliteit kon beter

De reservering en aanpassingen verliepen goed, het ontvangst was ook wel goed, maar de ruimte die men aan de tafels had was erg krap te noemen.
Als volwassenen moet je toch wel 60-70 cm ruimte hebben naast elkaar om elkaar niet in de weg te zitten.
Het eten wat we hebben was van goede kwaliteit, maar vond het een minpunt dat de zalm van binnen rood en koud was, daarnaast hadden we bij het sharing diner een torentje met 3 schaaltjes friet en 1 klein schaaltje mayonaise, ik miste de variatie in aardappel soorten ( kroket, schijfjes, krieltjes )
Ook het ontbreken van schaaltjes groenten was een minpunt!
Ik miste de variatie en luxe uitstraling een beetje.

23 december 2019

Is dit jouw bedrijf?