Bouwadviespunt Reviews

4 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Wij controleren reviews

Goed advies

De adviseur in de showroom heeft ons goed geholpen met de vergelijking van meerdere aannemers. Aantal maanden later staat de aanbouw en veranda er goed bij. 2 goede partijen hebben hun best gedaan, tijdens de bouwvak wel soms iets mindere communicatie maar dat is ook wel begrijpelijk. Bedankt

22 augustus 2026

Enorm tevreden over deze partij

Enorm tevreden over deze partij. Aanbouw en dakkapel zijn tip top afgeleverd en uitgevoerd. Erg relaxte gasten die werken met nette en vakkundige mensen. Gezellig maar toch professioneel. Ik raad ze zeker aan.

21 februari 2026

Malafide praktijken van bouwadviespunt.

Onze ervaring met bouwadviespunt is zeer slecht. Ze adverteren op sociale media (met AI) dat ze een bemiddelaar zijn tussen consumenten en bedrijven in de bouwsector. Ze doen zich voor als medewerker van een bouwbedrijf, ze sturen je offertes en foto's en beloven van alles wat ze niet kunnen waarmaken. Je denkt dat je via hun een betrouwbare partner kunt vinden voor een verbouwing maar je komt bedrogen uit. Wanneer je akkoord hebt gegegeven voor een klus dringen ze aan om een snelle aanbetaling (25%) zodat er zogenaamde materialen kan worden besteld. Na een aantal dagen/weken stilte vraag je om een planning wanneer er kan worden gestart, maar je wordt afgewimpeld en dan blijkt dat je veel geld hebt betaald en zij hun afspraken niet zijn nagekomen. Er zijn geen materialen besteld en je kunt fluiten naar je geld. Trap niet in deze malafide advertenties van bouwadviespunt!

5 januari 2026
Logo Bouwadviespunt

Antwoord van Bouwadviespunt

Beste Gert,

Dank dat u de moeite heeft genomen uw ervaring te delen. We vinden het oprecht vervelend om te lezen dat dit traject voor u zo is verlopen en begrijpen goed hoeveel frustratie en teleurstelling dit met zich meebrengt.

Bouwadviespunt is geen uitvoerende partij, maar een onafhankelijk advies- en vergelijkingsplatform. Wij begeleiden consumenten in het oriëntatieproces. Dit wordt in onze communicatie en advertenties duidelijk toegelicht. De daadwerkelijke uitvoering en afspraken lopen altijd rechtstreeks tussen de klant en het gekozen vakbedrijf.

Omdat eerdere trajecten met de gekozen partij doorgaans goed zijn verlopen, vinden wij het extra vervelend dat dit in uw situatie anders is gegaan. Dat kwam ook voor ons onverwacht.

Hoewel wij geen partij zijn in de uitvoering of betalingen, vinden wij het belangrijk om ons niet afzijdig te houden wanneer er problemen bij een vakbedrijf ontstaan. We blijven actief contact zoeken, vragen stellen en doen wat binnen onze rol mogelijk is om duidelijkheid te krijgen en beweging te houden.

We begrijpen dat dit voor u niet snel genoeg gaat en dat dit teleurstellend is. Zoals afgesproken blijven wij u informeren zodra er nieuwe ontwikkelingen zijn.

Bouwadviespunt