Brdr's Auto Taastrup Reviews 135

Lees wat reviewers zeggen

Bedrijf heeft geantwoord

Bedrijf heeft geantwoord

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Købte en Skoda Octavia hos Brd Auto sidste år. Motoren brugte megen olie. Meget fin behandling, motoren blev ordnet (nye stempelringe, olietyve udskiftet og ny renoveret turbolader) uden beregning. Ri... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Autodealer
  2. Automarktplaats
  3. Autobedrijf/Garage
  4. Autofinanciering en -lening bedrijf
  5. Motorvoertuighandelaar
  6. Bandenwinkel

Geschreven door het bedrijf

Hos Brdr´s Auto Taastrup ApS har vi siden 1995 haft kundetilfredshed stående øverst på vores dagsorden. Vi er et stort bilhus med mangeårige erfaring indenfor køb & salg af brugte person- og varebiler med altid mere end 100+ kvalitets biler stående på lager til markedets skarpeste priser. Under et tag tilbyder vi alt fra bilhandel, finansiering, forsikring, klargøring til vores eget værksted. ✓ Bredt udvalg af kvalitetsbiler ✓ Altid konkurrencedygtige priser ✓ Få en fair pris for din brugte bil ✓ Attraktiv finansiering

Contactgegevens

1 ster

Heeft 66% van zijn negatieve reviews beantwoord

Reageert doorgaans pas na meer dan 1 maand

Jeg har købt bil hos Brdrs Auto

Jeg har købt bil hos Brdrs Auto, og jeg er virkelig mega glad for den! Bilen kører perfekt, og hele oplevelsen har været super god fra start til slut.

Servicen var i top, og en stor tak til Ibrahim, som var meget hjælpsom, ærlig og professionel hele vejen igennem. Han tog sig god tid til at forklare alt og sørgede for, at jeg følte mig tryg ved købet.

Kan klart anbefale Brdrs Auto til andre, der leder efter bil – god service, god behandling og en rigtig god handel 👍🚗

17 maart 2026
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

I bought a car from this company and I…

I bought a car from this company and I can highly recommend it to everyone. The reason is Mr. Daniel.
He took care of me and it was brilliant, very relaxing. Everything happened very smoothly. Mr Daniel has very nice friendly energy and it is very comfortable to deal with him.
This guy doing very good job.

6 maart 2026

Nummerplader

Jeg havde fået stjålet mine nummerplader i en weekend.Brdr.s Auto har søndagsåbent og har nummerplader på lager. Vi var der da de åbnede kl 11. Der var ret mange der var mødt op i indskrivningen. Vi følte os nærmest som VIP’s. Vi blev taget direkte med ind på kontoret, hvor papirarbejdet hurtigt blev lavet og vi fik nye plader og skruer med, så vi kunne tage ud til bilen og montere dem. Det hele tog et kvarters tid. 5 stjerner herfra

8 februari 2026

Bilkøb

Vi har haft en rigtig god oplevelse hos Brdrs Auto. Fra start til slut var alle imødekommende og professionelle, og der var en afslappet og tryg stemning. Et særligt stort plus til sælger Ferhat, som var utrolig tålmodig, forstående og gjorde alt for at sikre, at man fik en god oplevelse. Man kunne virkelig mærke, at kundetilfredshed er en prioritet. Derudover havde de et flot udvalg af velholdte og lækre biler. Kan varmt anbefales!

30 december 2025

Kære Sarah,

Tusind tak for den flotte og varme anmeldelse 😊

Det glæder os virkelig at høre, at I har haft en tryg og behagelig oplevelse hos os fra start til slut. Vi sætter stor pris på jeres ros af både stemningen, vores udvalg af biler og ikke mindst Ferhat, som uden tvivl vil blive meget glad for de pæne ord 👏🚗

Kundetilfredshed er en hjertesag for os, så det betyder meget at høre, at det også er det indtryk, I har fået. Mange tak for anbefalingen og for tilliden. Vi ser frem til at byde jer velkommen igen og betjene jer en anden gang 😊

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Hold jer langt væk de er nogen svindler

25 december 2025

Kære Ukendt,

Vi tager din anmeldelse alvorligt og vil gerne undersøge sagen nærmere.

Vi har via Trustpilot bedt dig om konkrete oplysninger, så vi kan identificere den pågældende sag og forholde os til det, du beskriver. Vi har desværre ikke modtaget noget svar fra dig.

Uden oplysninger om dato, køretøj eller opgavens karakter er det ikke muligt for os at genkende sagen eller behandle din henvendelse.

Du er fortsat meget velkommen til at kontakte os med de nødvendige oplysninger, så vi kan få sagen belyst og tage stilling til den.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg havde en rigtig god oplevelse hos…

Jeg havde en rigtig god oplevelse hos Brds Auto. Min bil gik pludselig i stå, og jeg fik hurtigt hjælp – endda en lånebil, så jeg kunne komme videre på arbejde. Reparationen blev lavet effektivt, og siden har jeg ikke haft nogle problemer med bilen.
Jeg kan helt klart anbefale Brødets Auto og kommer gerne igen, når jeg skal købe ny bil

1 september 2025

Kære Serife 😊

Tusind tak for din flotte anmeldelse og for at dele din oplevelse hos Brdrs Auto Taastrup 🙏
Vi er glade for at høre, at du hurtigt fik hjælp, da bilen gik i stå, og at lånebilen gjorde det muligt for dig at komme videre på arbejde 🚗💼

Det betyder meget for os, at reparationen er forløbet effektivt, og at bilen har kørt problemfrit siden. Tak for din klare anbefaling, den sætter vi stor pris på ⭐

Vi ser frem til at byde dig velkommen igen, når tiden er inde til bilkøb eller service.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg var forbi Brøderne Auto..

Jeg var forbi Brøderne Auto for at få skiftet dæk, og hele oplevelsen var virkelig god. Personalet var utrolig søde og imødekommende, og smilet var der hele vejen igennem. Det hele gik hurtigt og effektivt, og jeg blev taget rigtig godt imod, så jeg slap for at vente længe. Jeg valgte også at få mine dæk opbevaret hos dem, fordi servicen simpelthen var så god. Kan varmt anbefale Brøderne Auto.

27 november 2025

Kære Mimi 😊

Tusind tak for din dejlige anmeldelse, det glæder os virkelig at høre, at du havde en så god oplevelse hos os 🙌
Vi er glade for, at både dæksskiftet, den hurtige betjening og den imødekommende service levede op til dine forventninger, og at du følte dig godt taget imod hele vejen 😄
Tak også for tilliden omkring dækopbevaringen, det sætter vi stor pris på.

Vi ser frem til at byde dig velkommen igen og betjene dig næste gang 🚗✨

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg ankom med bilen til service og køb…

Jeg ankom med bilen til service og køb og påsætning af vinterdæk og blev som altid når jeg er forbi mødt med venlig og imødekommende betjening.
Imens bilen blev serviceret ville jeg sidde og arbejde lidt og da en medarbejder så at jeg begyndte at finde min PC frem, tog han fat i mig og viste mig ind i et mødelokale hvor jeg kunne sidde og arbejde i ro og fred.
Da jeg havde siddet der lidt tid kom han ind med en stor kanelsnegl og forhørte sig om alt var som det skulle være og det måtte jeg sige at det var.
Da bilen var klar kunne jeg køre derfra med en rar fornemmelse i maven efter en, på alle måder, god kundeoplevelse.
Så tusinde tak til jer for jeres måde at behandle mig som kunde på.

Henrik Klein

26 november 2025

Kære Henrik

Tusind tak for din meget fine og detaljerede anmeldelse, det betyder virkelig meget for os at læse 🙏😊
Det glæder os at høre, at du igen oplevede en venlig og imødekommende betjening, og at vi kunne give dig ro til at arbejde, mens bilen var til service 🚗💼

Vi er især glade for, at de små ekstra detaljer, mødelokalet, kanelsneglen og opfølgningen undervejs, var med til at give dig en god og tryg kundeoplevelse ☕🥐
At du kørte herfra med en rar fornemmelse i maven, er præcis det, vi hver dag arbejder for!

Tusind tak for tilliden og de pæne ord. Vi ser frem til at byde dig velkommen og betjene dig igen næste gang 😊

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

De har så højt service niveau og er…

De har så højt service niveau og er meget professionelle . Man får lyn hurtig hjælp og de er høflige. De er grundige og dygtige.

18 november 2025

Hej Morten,
Tusind tak for din flotte 5-stjernede anmeldelse! ⭐️
Det gør os virkelig glade at høre, at du oplever et højt serviceniveau, hurtig hjælp og et professionelt team hos os 🙌😊 Vi sætter stor pris på dine ord om vores grundighed og dygtighed... Det betyder meget for hele holdet.

Vi ser frem til at betjene dig igen næste gang! 🚗✨

Nem fortrydelse

Skrev under på en brugt Suzuki med et mekanikerforbehold om fredagen og betalte 10.000 kr i forskud. Fortrød købet i løbet af weekenden og fik uden problemer mit tilgodehavende tilbage efter et par dage. Meget fin behandling

19 september 2025

Hej Vibeke,
Tusind tak for din flotte anmeldelse ⭐️
Det glæder os virkelig at høre, at du oplevede en god og problemfri behandling hos os – især i forbindelse med tilbagebetalingen af dit forskud 🙏😊

Vi sætter stor pris på din tillid og står altid klar, hvis du får brug for hjælp igen. Vi ser frem til at betjene dig en anden gang 🚗✨

Grov vildledning

Købte bil hos Brdr auto for 2 år siden.
Jeg bor i Aarhus og for mig var fer vigtigt at jeg kunne få bilen repareret i Jylland så jeg ikke skulle køre til Sjælland for at då udbedret fejl i reklamations perioden.
De fortalte at det ikke var noget problem. Og hvis jeg købte Fragus tillægsforsikring kunne den blive repareret i hele landet.

Da der var problemer med bilen skulle den gang på gang til Sjælland og der var ikke muligt at bruge Fragus da den kun dækker en række ting. Og slet ikke dækker ting dækket af reklamationsretten.

Grov vildledning.

Vil fraråde alle at købe bil her.

12 september 2025

Hej Nicklas,

Tak for din anmeldelse – vi sætter pris på både ris og ros, da det hjælper os til hele tiden at blive bedre.

Vi er kede af, at din oplevelse ikke har levet op til din forventning.
Vi kan dog dokumentere, at vi – udover at tilbyde en gratis 12 måneders garanti via Fragus – har dækket reparationer både i Jylland og på vores eget værksted i Taastrup for samlet over 60.000 kr., selvom bilen blev købt for ca. 100.000 kr.

Vi beklager, at forløbet har været besværligt for dig, men vi mener ikke, at der er tale om vildledning. Vores mål er, at kunder altid skal føle sig trygge gennem hele garanti- og reklamationsperioden.

Hos Brdrs Auto er vi naturligvis kede af at høre om din oplevelse, og at vi ikke har kunnet leve op til din forventning. Vi har derfor haft mulighed for at dykke nærmere ned i sagen og drøftet forløbet internt.

Ved købet tilbage i december 2023 blev du oplyst om reklamationsrettens betydning, herunder at fejl dækket af købeloven som udgangspunkt skal udbedres på vores eget værksted i Taastrup og efter nærmere aftale med en af vores værkfører.

For at give dig ekstra tryghed blev du – uden beregning – tilbudt 12 måneders mekanisk garanti via Fragus. Denne garanti kunne benyttes lokalt i Aarhus, men dækker kun de forhold, der er omfattet af Fragus’ betingelser.

De fejl, der senere er opstået, har ikke været dækket af Fragus. Alligevel har vi forsøgt at imødekomme dig bedst muligt og undgå unødige ture til Sjælland. Som du ved, kan vi dokumentere, at vi har dækket regninger for reparationer i Jylland på ca. 32.000 kr.

Derudover har vi i Taastrup udført større reparationer, herunder udskiftning af olie, pakning, oliefilter, styrekædesæt, koblingssæt, flammeskiver samt påfyldning af kølervæske. EGR-ventil og EGR-køler er blevet renset, og bilen er efterfølgende prøvekørt. Du har modtaget billeddokumentation for dele af dette arbejde. Disse reparationer alene har haft en værdi på over 30.000 kr.

Samlet set har vi, for en bil købt til ca. 100.000 kr., dækket reparationer for over 60.000 kr. Vi mener derfor ikke, at der er tale om vildledning, men beklager naturligvis, at din oplevelse ikke har levet op til din forventning.

Vores målsætning er, at alle kunder skal føle sig trygge i forbindelse med deres bilkøb hos os samt i hele garanti- og reklamationsperioden – uanset hvor i landet man bor.

Med ønsket om en rigtig god dag

Ja- BRDRS AUTO

Ja – jeg vil anbefale BRDRS AUTO TAASTRUP ApS. Jeg oplevede en meget venlig, professionel og imødekommende service under min sidste samtale. Daniel, som var sælgeren, var både hjælpsom og grundig i sin vejledning. Derudover var det ekstra betryggende, at chefen også deltog aktivt i processen og kørte bilen sammen med mig, hvilket gav en stor følelse af seriøsitet og tryghed. Jeg følte mig i gode hænder hele vejen igennem, og det er netop denne kombination af nærvær, engagement og professionalisme, der gør, at jeg med glæde vil anbefale jer til andre.

Khaled

17 augustus 2025

Hej Khaled,
Tusind tak for din varme og detaljerede anmeldelse! 🙏✨
Det glæder os rigtig meget at høre, at du følte dig godt taget imod, og at både Daniel og vores chef gjorde oplevelsen tryg, seriøs og professionel for dig. Det betyder meget for os, at du følte dig i gode hænder gennem hele processen, det er lige præcis sådan en oplevelse, vi ønsker at give vores kunder hver gang 🚗💙

Tak fordi du vil anbefale os videre – det sætter vi stor pris på! Vi ser frem til at betjene dig igen i fremtiden 🤝😊

Top service

Top service, altid venlige og fornuftige priser.
Jeg har købt min bil hos Brdr. Auto for ca. 5 år siden og de har serviceret den upåklageligt imens jeg har haft den.
Man føler sig tryk og ved den mindste utilfredshed bliver det prompte fikset og uden beregning hvis fejlen er på deres side.

1 september 2024

Hej Ivan,

Tusind tak for din flotte anmeldelse! 🙏😊
Det betyder virkelig meget for os at høre, at du har oplevet top service, venlighed og fair priser gennem alle årene. At du både har købt bilen hos os og fået den serviceret uden problemer siden, er vi enormt glade for 🙌

Vi gør altid vores bedste for, at kunderne føler sig trygge, og skulle der mod forventning være noget, så er det vigtigt for os at få det ordnet hurtigt og selvfølgelig uden beregning, hvis fejlen er på vores side. Derfor er det dejligt at høre, at du har mærket netop det 💙

Vi ser frem til at betjene dig igen! 🚗✨

For 5 måneder siden købte jeg en bil

For 56 måneder siden købte jeg en bil. Alt er fantastisk, indtil du kommer dertil. de holdt ikke deres løfter. De gav 1 års garanti på min bil. Jeg kørte 300 km 56 gange på grund af 34 nedbrud. De siger, det er færdigt, men det er ikke færdigt. De svarer ikke, når jeg ringer. De siger, at de ikke kan gøre det for 1 fejl. Gå bestemt ikke derhen, især den mekaniske del er en komplet løgn...

14 november 2024

Golf gte

Det er nu 1 måned siden jeg købt bil golf 7 gte hos brdrs auto og er fuldt ud tilfreds

Faktisk service og rådgivning
Kan kun anbefale dem

15 april 2025

Kære Nicolaj 😊🚗

Tusind tak for din fine anmeldelse og for at dele din oplevelse med os. Det glæder os rigtig meget at høre, at du efter en måned stadig er fuldt ud tilfreds med din Golf 7 GTE, og at du har været glad for både vores service og rådgivning 👍

Din anbefaling betyder meget for os, og vi sætter stor pris på din tillid. Vi ser frem til at betjene dig igen, uanset om det gælder service, rådgivning eller noget helt tredje 😊

Fantastisk købsoplevelse

Inden mit besøg skrev jeg med Daniel ang. bilen og den stod klar til gennemgang og prøvekørsel. Jeg fik svar på alle mine spørgsmål om bilens funktioner inden prøveturen.
Bilen var sat til en super skarp pris og Daniel holdt den reserveret til mig, så der var tid til at afsøge flere muligheder for finansiering. Dette på trods af, at der var venteliste til bilen. Jeg fik en god byttepris for min egen bil og vinterdæk med til den nye.
Daniel var hele vejen igennem imødekommende og professionel og det var en fantastisk købsoplevelse.
Jeg kan klart anbefale at købe bil hos Brdr's Auto i Taastrup.

30 maart 2025

Kære Christina 😊

Tusind tak for din meget flotte og udførlige anmeldelse, det betyder virkelig meget for os 🙏
Det er dejligt at høre, at du havde en god dialog med Daniel allerede inden dit besøg, og at bilen stod klar til både gennemgang og prøvekørsel 🚗✨

Vi er glade for, at du oplevede både gennemsigtighed omkring bilens funktioner, en skarp pris, fleksibilitet i forhold til finansiering samt en fair byttepris. Det er præcis den helhedsoplevelse, vi bestræber os på at give, også når der er stor interesse for bilen 👍

Tak for de pæne ord om Daniels imødekommende og professionelle tilgang. Vi giver naturligvis rosen videre til ham 🌟
Vi sætter stor pris på din anbefaling og er rigtig glade for, at dit bilkøb hos os blev en fantastisk oplevelse.

Vi ser frem til at betjene dig igen 🤝😊

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Venligt og service minded personale fra…

Venligt og service minded personale fra man kommer ind af døren til man går ud. Yder rigtig god rådgivning og lytter til ens behov. Virker i høj grad som nogen man kan stole på.

6 april 2025

Kære Maxim,

Tusind tak for din fine anmeldelse! 😊
Det glæder os virkelig at høre, at du har oplevet vores personale som både venligt og serviceminded hele vejen igennem. At vi kan give god rådgivning, lytte til dine behov og skabe tryghed og tillid, betyder rigtig meget for os 🚗✨

Vi sætter stor pris på din tillid og ser frem til at byde dig velkommen igen, når vi får fornøjelsen af at betjene dig næste gang 🙌

Fantastisk service🎉

Virkelig en fornøjelse at handle hos Brdr’s Auto i  Taastrup😊
Der er virkelig god stemning /atmosfære.
Men kan går stille og rolig rundt og kigge på bilerne og der er ikke nogen der kommer og presser på.
Jeg var på udkig efter en Toyota Yaris.
Havde været der halvanden måned forenden og snakket med Daniel. Men var lidt i tvivl om hvad jeg ville.
Da jeg kom tilbage igen, mødte jeg ham og han kunne huske mig.
De havde så travlt den dag og der var nogle købere foran mig
Men Daniel havde hele tiden øje på mig, så jeg vidste at han havde ikke glemt mig
Meget smilende og hjælpsom ung fyr som virkelig lyttede til mine behov.
Vi gik ind på kontoret og jeg fortalte hvad jeg havde af ønsker, vi fandt sammen en bil der passede godt til mig og vupti så havde jeg købt en ny bil😃
Fik en rigtig god pris for min gamle bil og de var hurtige til at klargøre min nye bil, så jeg hente den to dage efter .

17 januari 2025

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse, Lonse 🎉😊

Det glæder os virkelig at høre, at du har haft en så god oplevelse hos os, både stemningen i huset og den rolige måde at kigge på biler på betyder meget for os 🚗✨
Hvor er det skønt at høre, at Daniel kunne huske dig fra dit tidligere besøg og tog sig tid til dig, selv på en travl dag. Vi sætter stor pris på dine ord om hans imødekommenhed, engagement og evne til at lytte til dine behov 👍😃

Dejligt, at I sammen fandt den helt rigtige Toyota Yaris, og at både byttepris og klargøring levede op til dine forventninger. At du kunne hente din nye bil allerede efter to dage, er vi også glade for at høre 🚀

Vi ønsker dig rigtig god fornøjelse med din nye bil og ser frem til at byde dig velkommen igen hos os 🙌

Anmeldelse af Brødrenes Auto

Anmeldelse af Brødrenes Auto

Jeg havde en fantastisk oplevelse hos Brødrenes Auto! Fra det øjeblik jeg trådte ind, blev jeg mødt af nogle utrolig søde og hjælpsomme medarbejdere, som virkelig gjorde deres bedste for at give mig en god service. De tog sig tid til at lytte til mine behov og sørgede for, at jeg følte mig godt tilpas som kunde.

Selvom værkstedet ikke kunne have bilen klar samme dag som aftalt, sørgede en af medarbejderne for at kompensere ved at tilbyde en gratis vask af bilen – både indvendigt og udvendigt! Det var en virkelig flot gestus, som jeg satte stor pris på.

Tusind tak til Brødrenes Auto for den gode behandling og service. Jeg kommer helt sikkert igen!

Med venlig hilsen,
En meget tilfreds kunde.

22 december 2024

Skuffet som kunde

Min kone og jeg var ude og prøvekøre en bil hvorefter de lovede at vende tilbage dagen efter med Pris og aftale. Vi var klar til at købe og betale da vi var tilfreds med bilen. Jeg hørte aldrig fra dem dagen efter hvilket vi opfattede som Useriøst og faktisk også en smule dumt. Jeg har handlet bil et andet sted hvor servicen var i top. Virkelig skuffende oplevelse og vi har aldrig prøvet noget lignende tidligere !

8 december 2024
Review zonder uitnodiging

Lees meer over geverifieerde reviews.