Leuke zaak. Lekker eten, goede biertjes en aardig personeel! Zeker een aanrader als je 1 van de leuke musea dichtbij de Witte de Witte bezoekt.

Uiteindelijk wel contact gehad via trustpilot (jammer dat het via deze weg moest) maar verder uitstekend gehandeld en het pakketje alsnog opgestuurd dus vertrouwen is weer iets bijgesteld Ik heb... Toon meer

Op 8-2 een bestelling geplaatst maar 3 weken later nog steeds geen bier geleverd! Ik had ze een week geleden een mail gestuurd met de vraag waar mijn bestelling is. Maar ook hier geen reactie op! Na... Toon meer

1. Bierwinkel
  2. Brouwerij

On a mission to make people as passionate about great beer as we are.

4,2

Goed

TrustScore 4 uit 5

3K reviews

Heeft 96% van zijn negatieve reviews beantwoord

Goed bier en eten

Leuke zaak. Lekker eten, goede biertjes en aardig personeel!

27 juli 2025

Hey,

Thanks so much for the lovely review! We’re really glad you enjoyed the food, beers, and service - and it’s great to hear you’d recommend us.

Amber

Top service en heerlijk eten

Gisteren heb ik samen met mijn dochter hier gegeten. De service is top. Ze hadden heel veel lekkere (bijzondere) bier. Omdat ik niet kon kiezen, kreeg ik 3 kleine glazen bier om te proeven. Dit was zo fijn, zo heb ik een fruitige (passievrucht) bier die niet te zoet was en precies de bitterheid had die fijn was. Mijn dochter had een beefburger en ik de buffulo chicken burger met als side dish uienringen en patat. De burgers zijn heerlijk. Als toetje de gefrituurde oreo en cheesecake. Die waren ook top. De service is zo goed en je kan heerlijk zittem buiten, maar ook binnen is het ruim opgezet. Hier kan je heerlijk eten met verschillende soorten special bier, maar ook frisdrank home made ice tea is een aanrader) zijn en wijn. Dus voor ieder wat. Ik raad brewdog zeker aan. We komen snel terug

18 juni 2025

Hey Monica,
Thank you so much for taking the time to share such a thoughtful review! We’re so glad you and your daughter had a great experience with us and it’s wonderful to hear you enjoyed your visit. We can’t wait to welcome you back soon for more great food and drinks soon!

Kate

Geen levering en geen reactie, daarna top service van Brewdog

Na mijn review op Trustpilot, gelijk reactie van Amber. Zij was super behulpzaam en heeft een nieuwe levering voor mij geregeld. Echt top!

8 februari 2025

Hey Renée,

I'm sorry to hear that this is the case, however unfortunately I haven’t been able to locate an email from you in our system. I’ll be reaching out to you today to get this resolved as a priority.

Amber

Ik heb een bestelling gedaan maar nu…

Ik heb een bestelling gedaan maar nu kreeg ik een mail dat deze woensdag was verzonden dus donderdag bezorgd zou worden. Nu zaterdag nog steeds niks en ook geen update het betreft order #26000017605

2 juli 2024

Hello,

So sorry to hear your order has not arrived, please pop an email over to onlineshop@brewdog.com and the customer service team can get this looked into for you.

My experience

Toevallig zat ik te kijken op de Duitse site van Brewdog, en ik zag hier dat er veel meer aanbod is dan op de Nederlandse site. Ik besloot om hier te gaan bestellen, en de producten te laten bezorgen bij een pakketpunt in Duitsland. Het pakket was snel verzonden, helaas had ik het adres niet helemaal juist ingevuld waardoor het terug werk verstuurd door DHL naar brewdog. Door dit euvel heb ik contact opgenomen met de klantenservice van brewdog, en werd ik te woord gestaan door Mikey.

Hoewel het vrij lang duurde voordat ik antwoord ontving, probeerde Mikey het probleem te verhelpen. Na redelijk wat miscommunicatie en 14 e-mails verder, is het pakket eindelijk weer verzonden en heb mogen genieten van deze heerlijke biertjes.

Ik zou de klantenservice aanraden om ook klantenservice personeel in europa aan het werk te zetten. Veel miscommunicatie en vertraging werd veroorzaakt door dat zij in het VK zitten, en Brexit een informatie export heeft verminderd.
Met een team binnen europa zullen deze problemen na mijn idee verholpen kunnen worden.

Guus Heuff

5 april 2024

Good afternoon Guus,

Thank you for sharing your recent experience with us. We're glad to hear that despite the initial challenges, you were eventually able to enjoy our delicious beers.

We apologize for any inconvenience caused by the miscommunication and delays you experienced. Your feedback is incredibly valuable to us, and we'll certainly take it into consideration as we continue to improve our customer service processes.

We understand your suggestion about having customer service staff based in Europe, and we'll certainly explore how we can optimize our support channels to better serve our European customers.

Once again, we appreciate your feedback and your recommendation. If you have any further questions or concerns, please don't hesitate to reach out to us.

Cheers, 🍻

Ik krijg via een gratis PLUS pakket een…

Ik krijg via een gratis PLUS pakket een flesje Brewdog Punk AF. Ik had er nog nooit van gehoord. Op het etiket staat met grote letters: "ALCOHOL FREE".
Zelfs met gouden omlijsting van de tekst en midden op het flesje.

Er zit dus WEL alcohol in. Ja zegt Plus maar dat is 0,5%.... en we hebben er een flyer bij gedaan....

Dit is toch echt heel raar en de reactie van Plus... moeten we toch nog duidelijker maken dat er wel alcohol in zit....

29 januari 2024

Hey El,

I'm very sorry about the misunderstanding about our alcohol-free beer. We don't want to mislead any of our customers - that is never our intention, which is why we also indicate the alcohol percentage on the beer.

Alcohol descriptors in England & Wales are covered by the Department of Health & Social Care guidance. The DOH guidance is only guidance and is not law. Also, it only applies to England (see section 1.13 of the DOH Guidance). We are a Scottish based producer, where the guidance doesn’t apply.
The law (in England & Scotland) states that 'alcohol' is defined as a product containing more than 0.5% ABV. Accordingly, a product produced in Scotland at 0.5% can legally be described as 'alcohol-free' and is not in contravention of any applicable guidance or legislation - we indicate the percentage on the cans and package too.

Mikey

Zwaar beroerde service

Geen adventkalender, geen antwoord, geen respect.
Kom op Brewdog, vermelden dat er veel tickets zijn en dat de responsetijd mega is, is geen oplossing. Doe er wat aan.

13 december 2023

Antwoord van BrewDog

Bedankt voor je feedback. Het spijt me te horen dat je je bestelling niet hebt ontvangen. Ons klantenserviceteam werkt momenteel aan een groot aantal vragen en onze oprechte excuses voor de vertraging! Als u uw e-mailadres wilt doorgeven, zorgen wij ervoor dat dit voor u wordt opgepakt en opgelost.

Bestelling nooit aangekomen

Bestelling nooit aangekomen, contact niet mogelijk. Ordernummer 26000016923.
Zou hier nooit bestellen, oplichting!

21 november 2023

Antwoord van BrewDog

Ik hoop dat het goed met je gaat! Het spijt me echt om dit te horen. We hebben de afgelopen weken een groot aantal e-mails behandeld met Black Friday en de feestdagen voor de deur. Ons klantenserviceteam werkt zo hard als ze kunnen om allemaal op tijd terug. Daarom hebben we onze responstijden bijgewerkt, zodat we aan uw verwachtingen kunnen voldoen wanneer u contact met ons opneemt. Ik hoop dat je een fijn weekend hebt!

Kate

Op 12 oktober 2 adventskalenders…

Op 12 oktober 2 adventskalenders besteld en daarnaast nog wat andere biertjes.
Sinds 12 oktober niets meer gehoord. De kalenders waren als cadeau bedoeld...
Meerdere tickets aangemaakt en meerdere keren gemaild naar hallonl @ brewdog.com, maar geen enkele reactie noch mijn zending ontvangen.
Via de FAQ op de website wordt aangegeven dat de kalenders vanaf 10 november worden geleverd ("Voor alle bestellingen geplaatst tussen 18 september en 2 november 2023, begint de levering vanaf 10 november 2023.") Dat klopt niet. En meest irritante is dat ik geen reactie krijg.
Ik lees dezelfde berichten van andere klanten op Trustpilot.

2 december 2023

Hey J,

NA 5 WERKDAGEN NOG NIKS

Week geleden besteld en betaald voor een feestje: 5 werkdagen verder nog nims. Gaat om een order van 48 cans, geen adventcalender. Ticket, email, krijg geen gehoor. Ook niks van DPD, maar afschrijving was wel onmiddellijk gedaan.

25 november 2023

Antwoord van BrewDog

Hey, thanks for reaching out to us, I can confirm we are currently experiencing a high influx of tickets therefor it is taking us longer that usual to get back to people but please know that we will respond and ensure your issue is resolved to your standards.

Claire

Adventskalender nog steeds niet ontvangen

Wat een aanfluiting.
Adventskalender als cadeau besteld maar nog steeds niks ontvangen.
Al verschillende mails/ticket support gestuurd, maar krijg geen reactie.
Via de site adverteren ze met het bericht dat je de kalender ruim op tijd binnen hebt, niks van waar dus.

Verder geen mogelijkheid om contact op te nemen, geen telefoonnummer oid. Ook geen contact mogelijk met de Nederlandse afdeling van het bedrijf.

Hier bestel ik nooit meer. Het liefst kreeg ik ook mijn geld terug.

12 november 2023

Adventskalender nergens te vinden

Wat slecht!

Eind oktober een pre order van de adventskalender gedaan. Eerst word 1 november levering beloofd, later 6 november.. Vervolgens zegt de website dat kalenders die tussen 18 september en 2 november besteld zijn, vanaf 10 november geleverd worden. Heb ze ook nog gemaild, zeggen ze dat ze alles in 1 keer gaan versturen en dat iedereen voor 1 december de kalender binnen heeft.

We leven nu 29 november, 2 dagen voor 1 december. Heb nog niks vernomen... Vind dit echt rond uit slecht. Klantenservice is nu niet meer te bereiken en nergens een telefoonnummer te vinden. Nergens een manier om je bestelling te cancelen.

Regel je zaken goed, ga hier nu mensen teleur moeten stellen

29 november 2023

Claire

Op 6 oktober een advent kalender…

Op 6 oktober een advent kalender besteld en tot op heden nog niets ontvangen!! Ook geen mail met informatie over de verzending. Ben ik opgelicht?? Geen antwoord gekregen op mijn mail.
Ordernummer is 26000016086

6 oktober 2023

Claire

Geen reactie op schade waardoor geen adventskalender

Pakket is verzonden middels DPD, DPD heeft schade veroorzaakt en pakket is zonder melding retour gestuurd. Vanuit Brewdog niks gehoord over de retourmelding of oplossing. Klantenservice nauwelijks tot niet te bereiken. Middels een formulier een melding gemaakt over de schade, nu 7 werkdagen verder maar nog niets gehoord over een vervangende advent kalender. Mijn bestelnummer is #26000015853. Ik wil wel graag de kalender ontvangen voor 1 december…

Update 29/11: nog steeds geen contact, geen mail, geen reactie op deze website…hoe is het mogelijk dat dit getolereerd wordt?

Update 01/12: via X met moeder bedrijf contact gehad en deze heeft naar de CS wat gestuurd. Helaas nog steeds niets gehoord. Al drie jaar fan van Brewdog, maar na dit debacle ben ik echt heel teleurgesteld

Update 3/12: nog steeds niets ontvangen. Reactie op ticket van onlineshop gemaakt met wettelijk ultimatum van 5 werkdagen. Anders volgt ingebrekestelling, gevolgd door overeenkomst ontbinding. Zo zonde en vervelend om tot juridische stappen te komen.

16 november 2023

Claire

Waar blijft mijn bestelling!!??

Zo jammer dat dit de enige manier is om überhaupt contact te krijgen. 5 okt adventkalender besteld. Nog niks binnen. Erg slechte service!! En vooral erg slecht dat het onmogelijk is als klant om contact op te nemen!

23 november 2023

Claire

Advent kalender besteld in oktober

Advent kalender besteld in oktober, betaald en nog steeds niks ontvangen. Zou op 1 november verstuurd worden. Geen contact te krijgen via de klantenservice. Hele slechte service. Vandaag een mail gekregen met een update over de bezorging. Maar de mail blijkt alleen reclame te bevatten

1 november 2023

Hoi!
Bedankt voor je feedback. Ik kan bevestigen dat onze komsten langer duren dan bestellingen in de online winkel. We verzenden deze nu in dagelijkse batches en u zult de uwe de komende dagen ontvangen, als u dat nog niet heeft gedaan. We hopen dat je ervan zult genieten zodra het aankomt!

Proost,
Kate

Advents calender niet ontvangen, geen contact mogelijk!

Ik heb op 28/10 een advents calender besteld .order 26000016397. Niets ontvangen! Wel betaald. Krijg geen contact of fatsoenlijk antwoord wat er aan de hand is. Ik wil voor 1/12 de kalender in huis hebben of mijn geld terug.

28 oktober 2023

Proost,
Kate

Dit is de enige manier om contact op te…

Dit is de enige manier om contact op te nemen. Ik heb nog steeds geen reactie ontvangen op mijn mail. Twee weken geleden de advent kalender besteld nog steeds niet binnen. Totaal geen reactie en maar betalen. Ik wil mijn geld terug!!!!

1 november 2023

Hoi!
Bedankt voor uw feedback, ik help u graag verder. Onze adventsberichten worden buiten onze gebruikelijke verzendtermijnen verzonden. We hebben deze informatie aan onze website en uw bevestigingsmail toegevoegd, zodat u weet wanneer u dit kunt verwachten. Zodra uw komst bij hen arriveert, ontvangt u een e-mail van de koerier, deze worden dagelijks verzonden.

Hey!
Thanks for your feedback, happy to help. Our advents are dispatched outside of our usual shipping timeframes, we have added this information to our website and your confirmation email so you know when to expect this. You will receive an email from the courier once your advent arrives with them, these are being sent daily.

Kate

Helaas is dit de enige manier om tot…

Helaas is dit de enige manier om tot een reactie te komen van Brewdog. Op 1 oktober een adventskalender besteld. Binnen 5 werkdagen zou de adventskalender binnen zijn en later is dit aangepast (zonder melding) naar verzenden vanaf 27/10. Dit is onlangs aangepast naar verzenden vanaf 06/11. Inmiddels zijn we 37 dagen verder na betaling en heb ik na diverse mails versturen nog geen reactie ontvangen.

Enorme spijt dat ik hier wat besteld heb. Ben reuze benieuwd of er nog wat binnen gaat komen voor we over moeten gaan op andere stappen.

1 oktober 2023

Antwoord van BrewDog

Bedankt voor je feedback!

Ik kan op het moment van bestellen bevestigen dat je adventskalender een pre-order was en dus niet binnen 5 werkdagen zou zijn verzonden. Mijn excuses als hier verwarring over is ontstaan. De levertijden hebben wij op onze website vermeld. Ik kan bevestigen dat we deze nu in dagelijkse batches verzenden. Als uw bestelling nog niet bij u is aangekomen, zal deze de komende dagen daar zijn. Eenmaal onderweg ontvangt u een e-mail van onze koerier.

Fijne avond!

Thanks for your feedback!

I can confirm at the time of ordering your advent calendar was a pre order, so it would not have been sent within 5 business days, I apologise if there was any confusion with this. We have stated the delivery times on our website. I can confirm we are now sending these out in daily batches, if your order has not arrived with you yet, it will be there over the next few days. You will receive an email from our courier once on the way.

Have a great evening!

Cheers, Kate.

Leveren deel niet, geen complete restitutie

Twee sets met verschillende bieren besteld bij Brewdog. Bij levering bleek een van de typen (punk ipa - de belangrijkste als je het mij vraagt) te ontbreken. Contact geprobeerd te zoeken en pas na een week antwoord dat ze inderdaad leveringsprobleem hebben met punk ipa. Maar verkoop dan het pakket waarvan punk een belangrijk deel is gewoon niet. op verzoek retour te sturen wordt niet ingegaan maar er wordt geld
teruggestort maar niet eens ter waarde van 16 (niet geleverde)/72 (bestelde) * totale prijs maar zelfs minder dan dat. En ondertussen staan de pakketten nog te koop terwijl de losse punk ipa uitverkocht is en die pakketten niet eens geleverd kunnen worden. Zaakje stinkt…

16 oktober 2023

Hey Bas,
Bedankt voor je feedback!

Het spijt me echt om dit te horen, ik kan bevestigen dat we dit probleem momenteel onderzoeken met ons team in Nederland en onze Punk-bestellingen zoals gewoonlijk zullen uitvoeren. Wij houden contact met u als u hierbij verdere hulp nodig heeft.