Brick owl is de site waar je jouw ontbrekende legosteentjes kunt vinden. Vele aanbieders en dat allemaal voor schappelijke prijzen.
Brick Owl is the largest independent LEGO marketplace to buy and sell LEGO Parts, Minifigures and Sets
Verenigd Koninkrijk
- www.brickowl.com
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Brick owl is de site
Er is bijna alles te vinden wat je…
Er is bijna alles te vinden wat je mist. Je kunt als land ook gewoon Nederland instellen. De winkels waar ik gekocht heb, waren snel met verzenden en hadden alles keurig verpakt. Laatst klopte er iets niet en na 2 dagen hadden ze de juiste onderdelen al netjes nagestuurd en de
verkeerde onderdelen mocht ik houden.
Dit is een geweldig platform
Dit is een geweldig platform, heel veel lego deeltjes te vinden voor erg weinig kosten.
Bijna alles is te vinden bij Brickowl…
Bijna alles is te vinden bij Brickowl tegen acceptabele prijzen. En ik werk voornamelijk met Nederlandse leveranciers, de afgelopen heb ik veelvuldig gebruik gemaakt van dit Platvorm.
Meerdere ontbrekende stuks
Helaas pas later begonnen met bouwen na het ontvangen. Kinderen zwaar ontmoedigd omdat al bij pakket 1 meerdere stuks ontbreken.
Used lego was de eerste keer dat ik bestelde, alsook de laatse keer.
Niet aan te raden.

Antwoord van Brickowl
Zeer tevreden
Ruim assortiment, goeie prijzen, snelle levering.
Ter vervanging van bricklink
Ter vervanging van bricklink, helaas heeft LEGO zelf deze site de das omgedaan, en als alternatief gebruik ik nu deze site. erg tevreden. ook om dat er dagelijks nieuwe winkeltjes bij komen dankzij LEGO en hun acties. YeeeeY
Altijd correct en op tijd
altijd volop keuze,snelle afwikkeling
Topsite met topwinkels
Bij zoveel winkels ontbrekende stenen gekocht, zonder uitzondering zeer bevlogen en attente verkopers. Ben heel blij met de ontdekking van deze site. Ook kun je zoeken bij welke set een kenmerkend onderdeel hoort, heel handig als je zoals ik vooral incomplete sets scoort.
Hier vindt je het
Artikelen gemakkelijk vindbaar, goede en betrouwbare partners, nette prijzen en snelle verzending
Betrouwbaar en snelle levering meestal…
Betrouwbaar en snelle levering meestal binnen 2 a 3 werkdagen is ook post afhankelijk
Goede service en een snelle levering.
Goede service en een snelle levering.
Goede eerste ervaring
Duidelijke site, veel mogelijke verkopers, goede afwikkeling en snelle verzending.
Producten goed omschreven.
Supersnelle levering van Baarloo Bricks…
Supersnelle levering van Baarloo Bricks en HaqueBricks ! Thnxx
Onderdelen binnen een week geleverd
Via "Brickowl" ontbrekende lego onderdelen voor een treinset besteld bij "GetStones24". Doordat het Duitse bedrijf verstuurde als "Warenpost untracked" was niet te volgen wanneer het pakketje zou aankomen, maar de onderdelen werden netjes binnen een week geleverd.
Ik ben niet zo heel lang bekend bij…
Ik ben niet zo heel lang bekend bij Brickowl maar ben nu al verkocht. Aangezien wij geen Lego winkel in de buurt hebben waar ik losse stenen kan kopen vind ik dit een zeer goede oplossing. En Als de stenen niet nieuw te vinden zijn is het een fantastische manier om ook gebruikte stenen te kopen. Daarom hoop ik dat dit lang mag bestaan en alle lof naar Brickowl.
Veel onderdelen en sets te vinden.
De onderdelen die ik nodig had waren makkelijk te vinden en daarnaast nog wat poppetjes erbij besteld.
Ik had de bestelling binnen 2 dagen in de brievenbus.
Tevreden 👍👍
Prima winkel
Groot assortiment, veel verschillende kleuren en prima prijzen. Ook de levering was snel, binnen 2 dagen had ik mijn bestelling binnen. De bestelling klopte en was netjes ingepakt in aparte zakjes.
Alles op een plaats
Alles wat ik nodig had, nieuw, op één plaats kunnen kopen. Snelle levering. Mooie prijs. Ik ben meer dan heel tevreden.