Banner for Bring Danmark

Bring Danmark Reviews

864.313

4,4

Altijd tevreden over de kwaliteit, duurzaamheid en stijl. Deze keer een broek besteld die ik mezelf niet mooi vond staan. Zonder enig probleem teruggestuurd (wel zelf de verzendkosten betalen maar da... Toon meer

3 dagen na bestemming had ik alles binnen. Enorm tevreden 👍

Levering ok, varen var i orden, men kassen en kende ramponeret.

1. Koerier- en bezorgdienst
  2. Koeriersbedrijf
  3. Post- en pakketbezorging
  4. Verzendservice
  5. Vervoer

Over Bring Danmark

Om Bring

Bring gør hverdagen enklere og verden mindre. Vi er næsten 13.000 medarbejdere i Norden og vi arbejder døgnet rundt for at bringe din pakke hurtigt og sikkert frem på den mest bæredygtige måde.

Vi leverer pakker til både privatpersoner og virksomheder – smidigt, fleksibelt og grønt. Vi er landsdækkende med over 1300 aktive Pick-up Points i Danmark, og dermed altid i nærheden af hvor du befinder dig. Vi leverer også direkte hjem til dig, hvis du foretrækker det. At give dig fleksibiliteten, og friheden til at vælge, er nemlig noget af det vigtigste for os.

Bæredygtighed

Vi leverer Co2 frit til 1 million danskere, og fortsætter vores rejse mod at være den grønneste logistikaktør. Vores overordnede miljømål er, at omstille helt til vedvarende energi, både for vores køretøjer og bygninger. Det gør en forskel.

Track & Trace

Virksomheder kan benytte sig af vores selvbetjeningsværktøj MyBring, som giver fuldt overblik, inkl. tracking, fakturaer, kundeservice og administration af dine forsendelser. Gå til MyBring

Det er også muligt, både for private og virksomheder, at spore sine forsendelser her Gå til Sporing.

Uitstekend

864K reviews

Vraagt klanten om een review

Alle reviews

(864.313)

117.481 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Zeer slechte ervaringen met Bring

Zeer slechte ervaringen met Bring, maar deze keer hebben ze het echt bond gemaakt.

We hebben vaak gehad dat we de melding kregen dat we niet thuis waren. Deze keer was ik het zat en besloot ik te bellen, om hierover een klacht in te dienen.

Het resultaat was dat ze spontaan mijn "pakket kwijt waren" en volgende Bring was dit toeval.

Bring is niet echt meelevend of oplossing gericht in dit soort zaken. Het enige wat je te horen krijgt is dat het een paar dagen kan duren voordat je antwoord krijgt, je moet er zelf achteraan gaan.

En als dit de enige verontschuldiging is die je kunt maken "We are sorry for the inconvenience caused." vind ik dat zeer matig.

Als ik de keuze had, zou ik nooit meer gebruik maken van Bring!

24 januari 2025

Hi Peter

Thank you very much for your review here on Trustpilot.

I'm sorry you had a bad experience, but unfortunately a package number was not provided.

You are very welcome to update your review with your package number, as we need more information to be able to follow up on the case.

Sorry for the inconvenience and wish you a good day.

Kasper / Bring Denmark

Altijd tevreden over de kwaliteit

Altijd tevreden over de kwaliteit, duurzaamheid en stijl.
Deze keer een broek besteld die ik mezelf niet mooi vond staan. Zonder enig probleem teruggestuurd (wel zelf de verzendkosten betalen maar dat kan je lezen in de voorwaarden, dus niet klagen).

24 januari 2025

Info schaars

Info onderweg kan beter, ineens was het er..

24 oktober 2024

Hi Linda

Thank you very much for your review.

I am sorry that you were not satisfied with our notifications.

Your feedback will be forwarded to the appropriate department.

Despite the experience, we wish you a good day.

Alles goed verlopen !

Alles goed verlopen !

27 augustus 2024

Hej Tjeerd

Mange tak for din fine anmeldelse på Trustpilot.

Det glæder mig at alt var fint mht. din levering.

Du ønskes en fantastisk dag!

Venlig hilsen

11 juli 2024

Hej Ilse

Jeg takker for din anmeldelse.

Jeg beklager, at leveringen ikke har været tilfredsstillende.
Jeg kan se på mit sporingsprogram, at vi leverede pakken til det valgte udleveringssted d. 11.07.2024 klokken 11:10, indenfor 1 hverdag efter at vi modtog pakken d. 11.07.2024 klokken 00:11.

Hvis du har flere spørgsmål eller kommentarer, er du velkommen til at kontakte vores kundeservice. Vi kan kontaktes alle hverdage mellem 08:00 - 17:00 på telefon +4570286070 eller på vores hjemmeside https://www.bring.dk/privat/kundeservice/kontakt-os

Med venlig hilsen
Stephanie / Bring

28 juni 2024

Hej Viggo

Tak for din anmeldelse på Trustpilot.

Beklager, at din forsendelse ikke nåede frem til tiden.

Med en stor undskyldning ønsker vi dig en fantastisk dag!

Venlig hilsen,
Kasper / Bring Danmark

Waarom als er staat bij je order dat…

Waarom als er staat bij je order dat het bezorgadres je woonadres is toch ergens anders moeten ophalen??

18 juni 2024

Hi Johanna

Thanks for your review.

In this case, we have simply followed your sender's instructions in connection with the delivery of your package.

You can contact your sender if you have any questions about their choice of delivery.

Despite the incident, have a nice day!

8 juni 2024

Hej Ulla

Mange tak for at du tog dig tid til at anmelde os her på Trustpilot.

Jeg beklager, at din forsendelse ikke ankom inden for den forventede tidshorisont.

Med en stor undskyldning, ønsker vi dig herfra en rigtig god dag

Med venlig hilsen

17 april 2024

Hej Mikael

Mange tak for din anmeldelse.

Jeg beklager, at din pakke ikke er kommet indenfor den forventede tid.

Vi værdsætter din tilbagemelding. Kun på denne måde kan vi forbedre os.

Du ønskes en god dag.

Venlig hilsen