Banner for BRM Lasers

BRM Lasers Reviews 112

TrustScore 5 uit 5

4,8

Als altijd fijne communicatie in de planning, en de monteur was een aardige vent die de tijd nam voor het onderhoud en onze vragen, en alles netjes achterliet. Niks op af te dingen.

Service 100% Klantvriendelijk 100 % Aanschafprijzen zijn zeer concurrerend. Onderdelen zijn goedkoop. Kwaliteit van de machines. Wat wil je er mee. Snijden Goede machine. Graveren g... Toon meer

Uitstekend lasertoestel, zeer handig in gebruik en ontzettend gebruiksvriendelijk. Toestel draait hier in mijn labo op de universiteit zeer veel uren en dit meestal zonder problemen. Enig minpuntje... Toon meer

1. Machinefabrikant
  2. Elektronische onderdelen leverancier
  3. Apparatuurleverancier
  4. Reparatiebedrijf

Info over BRM Lasers

High-quality laser machines, made accessible

Since 2010, we have been developing and manufacturing laser machines that combine professional quality with affordability. From Winterswijk, the Netherlands, we supply laser cutting and engraving machines to over 2,000 customers throughout Europe and beyond. Our mission? To make high-quality laser technology accessible to every maker, entrepreneur and manufacturing company.

Our background
With a foundation in mechanical engineering, we have studied the technology in detail. We know exactly what we are talking about, and that knowledge translates into machines that can compete in terms of cutting and engraving quality with competitors that are four times as expensive. The difference? We focus on core functionality without unnecessary bells and whistles. That keeps our machines affordable (€8,500 - €35,000) without compromising on what really matters: precision and reliability.

Our team
Team BRM consists of driven specialists who complement each other. From technical experts to commercial advisors, everyone is committed to delivering the best customer experience. We take the time to advise, demonstrate and support. Even after installation, we remain available for questions and solutions. That commitment is not just marketing talk, it's in our DNA.

What drives us
Enabling growth. For our customers, our partners and our team. We see it every day: be

BRM Support

Get the most out of your BRM Lasermachine

Get the most out of your BRM Lasermachine
At BRM, it doesn't stop after the purchase; that's when our collaboration begins. Whether you have a quick question, need help realising an idea, or are dealing with a malfunction, we are always there for you. Remote support is free of charge, and when we visit you, we do so worldwide at fair and transparent rates.

4,8

Uitstekend

TrustScore 5 uit 5

Helemaal goed

25 februari 2026

Antwoord van BRM Lasers

Bedankt voor je mooie feedback! We zorgen ervoor dat de monteur dit compliment ontvangt. Veel plezier gewenst met de machine!

Je wordt altijd heel kundig geholpen of…

Je wordt altijd heel kundig geholpen of je nu belt voor een onderdeel of een gewone vraag. Top bedrijf.

22 januari 2026

Antwoord van BRM Lasers

Wat leuk om te lezen, dank je wel! Daar doen we het voor 💪

Een goeie ervaring

Een goeie ervaring; de monteur had nog even de tijd genomen om de spiegels te reinigen.

Er had meer informatie gegeven kunnen worden over de roteermodule

12 januari 2026

Antwoord van BRM Lasers

Bedankt voor het achterlaten van je review! Mocht je nog vragen hebben over de rotatie, neem gerust contact op.

Perfecte service

BRM reageert zeer snel op vragen die we hadden, oplossing kwam de dag nadien al.
Zalig werken in een professionele omgeving.

9 januari 2026

Antwoord van BRM Lasers

Dank je wel voor de fijne review. Mooi om te horen dat onze ondersteuning zo gewaardeerd wordt. We staan graag voor jullie klaar.

Meedenkend bedrijf :-)

Tijdens onze contacten voor de aankoop van onze lasermachine waren de medewerkers heel meedenkend. Super blij met onze goed werkend machine en support van BRM

8 december 2025

Antwoord van BRM Lasers

Dank je wel voor de review. We zijn superblij om te horen dat jullie zo tevreden zijn met de laser.

Super goede service

Super goede service.
En vak inhoudelijk goed geholpen door de monteur.

5 december 2025

Antwoord van BRM Lasers

Bedankt voor de review! We geven het compliment door aan de monteur! En zoals van ons gewend, heb je weer een vraag dan staan we gewoon weer voor je klaar.

Gode service monteur.

Gode service monteur.
Neemt de tijd en legt rustig uit als je vragen hebt

10 december 2025

Antwoord van BRM Lasers

Hartelijk dank voor je review! Fijn om te horen dat je tevreden bent over onze monteur. We geven het compliment graag aan hem door. Mocht je nog vragen hebben, dan kun je altijd contact opnemen met onze supportafdeling.

Wij hebben hier onderdelen gekocht voor…

Wij hebben hier onderdelen gekocht voor onze tweedehands (brm) gekochte laser. Goede service en een fijne communicatie.

6 juli 2025

Antwoord van BRM Lasers

Bedankt voor je positieve review! Fijn om te horen dat je tevreden bent over onze service en communicatie. We staan altijd klaar om te helpen, ook na de aankoop.

Erg blij met onze 2 lasersnijders van BRM, aanrader!

Wij hebben twee lasersnijders bij BRM Lasers gekocht, ze bevallen ons uitstekend. De eerste hebben we 2 jaar geleden gekocht en de 2e zeer recent. We hadden behoefte aan meer capaciteit gezien onze groei. De prijs/kwaliteit verhouding is prima en de service is uitstekend. Kortom : We kunnen BRM ten zeerste aanraden.

6 mei 2019

Prima laser en service

Ik heb 4 jaar geleden een (gebruikte) laser gekocht bij BRM. Hij werkt prima, ik heb er nooit problemen mee gehad. Wanneer ik een vraag heb, wordt dit altijd snel en goed beantwoord, prima service!

29 april 2019

Perfect

Perfect. Alles netjes opgelost, storing aan machine alles werd nagekeken. Vriendelijke monteurs. Top bedrijf.

28 februari 2019

Brm laser Universiteit Antwerpen

Enig minpuntje vind ik het gebrek aan eindeloopschakelaars in Y-richting. Hierdoor gebeurt het soms dat de laser niet meer weet waar deze staat en tijdens het framen los tegen de beschermkap botst waardoor de uitlijning en inbranding niet meer gegarandeerd kan worden.

Onze BRM Laser

Wij zijn zeer tevreden van ons toestel.
Voor deze prijs doet het exact wat het moet doen.
Enkel de software is wat verouderd en mag eens geüpdate worden.

19 februari 2019

Word gek van de mails steeds over dat…

Word gek van de mails steeds over dat ik hier mijn mening moet geven .. vind dit niet meer normaal !
Volgens mij is het geheel vrijwillig om een mening te geven en geen MOETEN !

Antwoord van BRM Lasers

Hallo! Excuus voor onze late reactie. Het is inderdaad niet de bedoeling dat u de hele tijd mails ontvangt over het plaatsen van een review. Dit was een fout in ons geautomatiseerde systeem. Ons excuus voro het ongemak. Groet, Edwin van BRM.

zeer goede aankoop

Vorig jaar hebben we als starter een tweedehands laser gekocht bij BRM. Alle afspraken zijn correct nagekomen en de machine werkt een jaar later nog steeds zeer goed. Bij BRM staan ze ook steeds klaar met raad.

18 februari 2019

Ik vond het nogal in en in triest om…

Ik vond het nogal in en in triest om een laser te kopen die absoluut sloop rijp was. De vraag om een andere laser was gelijk 4000 euro meer. Goed zo Bram. Ga zo door. Maar zakelijk bekeken heb je er geen ene klte verstand van. Zal echt nooit iemand aan bevelen. Ik hoor het je nog zeggen. Ja. Boter bij de vis.

18 februari 2019