Brookz - Platform voor bedrijfsovername Reviews 52

4,4

Afgelopen jaar heb ik met succes 3 losse bedrijven verkocht via Brookz. De ervaring met het platform is goed en ook de afhandeling en communicatie gaat erg netjes. Dank aan Mitchell voor de begeleidin... Toon meer

Ik heb gekozen voor eenmalig een profiel te bekijken, zodat ik contact kon opnemen met de betreffende partij . Deze bleek al in vergevorderd stadium te zijn met een andere kandidaat. Ik werd gebeld e... Toon meer

Prettig verkoopplatform met waardevolle kennisbank. Ik was vergeten om na de eerste drie maanden het abonnement op te zeggen. Toen de nieuwe factuur in mijn mail belande was ik in onderhandeling voor... Toon meer

1. Online marktplaats
  2. Intermediair
  3. Bedrijfsregister

Over Brookz - Platform voor bedrijfsovername

Brookz is het grootste platform voor bedrijfsovername in Nederland. Er staan op dit moment meer dan 1100 bedrijven te koop in Nederland, België, Spanje en de rest van de wereld

Een bedrijf verkopen?

Wij hebben een gratis stappenplan beschikbaar, een waarderingstool en verschillende pakketten voor verkopers.

Een bedrijf kopen?

Wij hebben branche-informatie, sectormonitors, een stappenplan en verschillende pakketten om je te helpen het juiste aanbod te vinden.

Met ons netwerk van ruim 40.000 aangesloten ondernemers, investeerders, adviseurs en private equitypartijen hebt u bij ons het grootste bereik in de Nederlandse overnamemarkt.

4,4

Uitstekend

Ook voor kleintjes is Brookz een prima partner

Dit jaar heb ik mijn bedrijfje verkocht via Brookz. Ook al was het bedrijf niet groot, Mitchell gaf ons alle benodigde begeleiding. Uiteindelijk heeft dit tot een succesvolle verkoop geleid en was de support nadien ook uistekend.

28 december 2025

Netjes hersteld

Ik werd gebeld en kreeg excuses voor de mismatch en heb direct mijn geld terug gestort gekregen.

10 augustus 2025

Handig platform, helaas geen verkoop.

Afgelopen jaar heb ik mijn onderneming gedurende één jaar via Brookz ter verkoop aangeboden. Hoewel er wel interesse was en vele reacties binnenkwamen, heeft dit helaas niet geleid tot een verkoop.

De service van Brookz heb ik als positief ervaren. Er werd actief meegedacht en mijn listing werd geoptimaliseerd, wat resulteerde in meer aanvragen. Het platform werkt gebruiksvriendelijk en snel. Ook het feit dat geïnteresseerden eerst een NDA ondertekenen voordat ze toegang krijgen tot vertrouwelijke informatie, vond ik erg prettig.

Uiteindelijk heb ik ervoor gekozen om investeerders via een andere route te benaderen en ben ik nu bezig met het verder uitbreiden van het platform.

20 mei 2025

Brookz denkt goed mee

Een half jaar mijn bedrijf op Brookz gehad. De 1e dag kwam er gelijk een reactie, helaas geen serieuze lead. Daarna geen reacties meer gekregen...
Brookz heeft mijn teleurstelling goed opgepakt. Ook zij hadden beter verwacht. In overleg zijn de teksten iets aangescherpt en is er een half jaar verlenging zonder kosten. Dat is een netjes voorstel. Nu nog even afwachten op de leads.

21 maart 2025

Met succes in een paar weken mijn bedrijf verkocht.

Met succes in een paar weken mijn bedrijf verkocht via Brookz. In de eerste 2 weken na plaatsing direct meerdere serieuze geïnteresseerden. Het platform biedt tevens een handige tool en template voor een NDA. Ook prettig dat de geïnteresseerden een toelichting moeten geven en gegevens verstrekken zodat je direct contact op kan nemen en een selectie kan maken.

7 december 2024

Fijne partij en duidelijke website

Fijne partij en duidelijke website. Kreeg goed advies via de telefoon en ik had veel geschikte kopers voor mijn bedrijf. Zou Brookz zeker nog eens gebruiken in de toekomst!

21 oktober 2024

Groot en actief zakelijk netwerk!

Ik ben heel enthousiast over Brookz. Je komt direct in contact met een groot en actief zakelijk netwerk. Via dit platform heb ik binnen drie maanden mijn doel kunnen bereiken. Voor koop en/of verkoop van een bedrijf ben je bij Brookz aan het goede adres!

12 september 2024

Verkoop administratiekantoor

Via Brookz mijn administratiekantoor te koop gezet en diverse reacties ontvangen wat tot verkoop heeft geleid.
Uiteraard ontvang je ook reacties waar je niets mee kan, maar dat hoort er bij.
Voor mij was het belangrijk om potentiele kopers aan te trekken via een platform en dat is via Brookz gelukt.
Fijn is ook dat er een standaard NDA beschikbaar is.
Een standaard koopovereenkomst die door Brookz ter beschikking wordt gesteld zou ook prettig zijn.

8 augustus 2024

Via deze site heb ik een bedrijf…

Via deze site heb ik een bedrijf gevonden die ik wilde overnemen. De site is vrij toegankelijke en makkelijk te gebruiken. Ik ben vergeten het abonnement op tijd op te zeggen. Toen ik aangaf dat ik dat vergeten was hebben ze mij netjes gecrediteerd. Dit hadden ze conform de voorwaarden niet hoeven doen maar ze deden het toch.

2 augustus 2024

Hier niet adverteren, kost veel en heeft geen nut!

Enigste wat goed ging is een keuze maken welke aanbieding je wilt, Goud voor 1 jaar! Betalen en klaar! Vervolgens weinig tot geen hulp opzetten profiel. M.a.w zoek het lekker zelf uit. Advertentie geplaatst en nu een half jaar verder nog NUL reacties niet van BROOKZ en ook niet van klanten. Als je dan een mail stuurt krijg je ook geen bericht terug.
Enigste waar ik bericht over krijg is een review te plaatsen, bij deze!

22 mei 2024

Antwoord van Brookz - Platform voor bedrijfsovername

Beste Chris, dank voor uw feedback. Jammer om te horen dat uw eerste ervaring met Brookz niet goed was. We hebben inmiddels contact met u gehad. We hebben de tekst van het verkoopprofiel geüpdatet. Dit heeft twee nieuwe kopende partijen geleid die geïnteresseerd lijken te zijn in het bedrijf. We gaan het profiel nu nogmaals promoten in ons netwerk en hopen dat u een aantal serieuze partijen zult vinden om mee in gesprek te gaan. Veel succes op Brookz!

Prima marktplaats

Prima marktplaats, zeker nu er teasers geplaatst kunnen worden.
Irritant vind ik de berichten sectie. Ik gebruik die niet, reageer altijd via mail.
Dan krijg ik wel steeds meldingen dat ik de reacties niet beantwoord🥲🥲

21 mei 2024

Zeer matige ervaring met zowel platform…

Zeer matige ervaring met zowel platform als de geïnteresseerde partijen. Lijkt op marktplaats.

Een dag na het plaatsen van de review belde een medewerker van Brookz op met het verzoek deze review te verwijderen en dan zou ik de betaalde kosten terugontvangen. :)

21 maart 2024

Antwoord van Brookz - Platform voor bedrijfsovername

Beste Rene. Jammer om te horen dat geen van de 10 partijen die zich gemeld hebben om de webshop te kopen uiteindelijk een match bleek te zijn met het bedrijf. We zien dat u wel een afspraak had met minstens 1 kandidaat die al wat verder gevorderd was. We hopen dat u het bedrijf uiteindelijk wellicht via andere kanalen toch nog kan verkopen. Veel succes!

Prettig Platform

Brookz als platform was uitermate geschikt voor deze transactie. Veel relevante reacties van kandidaat kopers en de uiteindelijke koper is ook via Brookz gevonden. Het platform werkt erg prettig, niet teveel en ook niet te weinig communicatie.

16 mei 2024

Antwoord van Brookz - Platform voor bedrijfsovername

Goed te horen Jacques dat je via Brookz je bedrijf hebt verkocht en (zeer) tevreden bent over de werking van ons platform. Veel succes bij je volgende stap!

Professionele organisatie

Top bedrijf. Schakelt snel en goede klantenservice!

12 mei 2024

Antwoord van Brookz - Platform voor bedrijfsovername

Goed te horen Dirk; tevreden klanten, daar doen we het voor

Met name reclame en waarderings basis

Hoofdzakelijk een reclamefunctie, wel vrij snel respons gekregen. Ernaast ook waarderingsfunctie welke een leuk rapport met enkele tips oplevert. Toch verstandig om nog een externe adviseur in de arm te nemen om te komen tot een goede omschrijving en presentatiebrochure.

14 mei 2024