Betaald en niks ontvangen heel veel email gestuurd maar niks geen reactie bah!! Weggegooid geld 40 euro!
Week geleden een bestelling gedaan, het zou binnen 2 dagen geleverd zijn maar tot op heden nog steeds niks ontvangen. Ook heel slecht bereikbaar. Hopelijk komt hier nog een oplossing voor!!
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
Straal je hele zwangerschap met een buikband van buikbanden.com. Leuk te combineren met positiekleding, vanaf 7,95.
Marinus Dammeweg 31a, 5928PW, Venlo
- 085 201 8464
- info@buikbanden.com
- www.buikbanden.com
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Mensen keken ook naar
Betaald en niks ontvangen heel veel…
Betaald en niks ontvangen heel veel email gestuurd maar niks geen reactie bah!!
Weggegooid geld 40 euro!
Slechtste service ooit
Slechtste service ooit. 8 dagen geleden besteld. Nog niks ontvangen. Nauwelijks reactie. Je bent gewoon je geld kwijt.
Snel geleverd en fijne banden
Maandagochtend besteld, dinsdag met de post al in huis. Ik ben nu 22 weken zwanger en ik vind mijn zwangerschapskleding met ingenaaide band heel comfortabel zitten. Dus op zoek naar twee ‘losse’ banden. Gewoon zwart wilde ik, niet voor over maar voor onder mijn kleding. Hier gevonden tegen prima prijs. Maatvoering klopt en mooi en vrolijk pakketje gekregen. Ondanks de slechtere reviews die ik lees, hier dus een positieve.
Maandag een buikband besteld dinsdag…
Maandag een buikband besteld dinsdag een mail bestelling is afgewerkt nu inmiddels donderdag heb nog steeds niks ontvangen. 6 of 7 x proberen te bellen word niet opgenomen. Gemaild ook geen antwoord op vind het echt teleurstellend door dat het een costum is kan ik het ook niet terug sturen mocht ik hem ooit nog ontvangen. Want van mij hoeft het eigenlijk niet meer denk je een leuke buikband te maken voor dagje weg zaterdag komt t nie eens aan!! Bestel hier nooit meer
Week geleden een bestelling gedaan
Hopelijk komt hier nog een oplossing voor!!
Heel goed!
Heel goed! Goeie service, prima kwaliteit. Snelle levering.
Op vakantie zonder melding
26-7 besteld, betaald en een normale bevestiging ontvangen. 31-7 gemaild waar mijn bestelling blijft. Krijg een automatische mail terug dat ze tot 6 augustus op vakantie zijn en tot die tijd niks verzenden. Dit was nergens aangegeven op de site!
Zeer slecht helaas
Zeer slecht helaas. Besteld en betaald, bevestiging ontvangen, en toen niets meer.... mail gestuurd, geen reactie. Nog steeds niets.
Slechte ervaring dus, absoluut geen aanrader.
Geduld werd beloond!
Naar aanleiding van eerdere negatieve review, gelukkig toch in staat een positieve review te plaatsen! Buikbanden.com gaf aan een mail niet te hebben ontvangen, waarna de bestelling alsnog is gemaakt en verstuurd. Goede service, mooie buikband. Thanks!
TOP service!!
Ik had twee buikbanden besteld, maar na het wassen bleek een buikband niet mooi afgewerkt te zijn. Dit heb ik doorgeven en foto's mee gestuurd. Zonder problemen kreeg ik direct een nieuwe buikband zonder extra kosten of iets dergelijks. Echt TOP service!!
Zeer slechte service
Buikband binnen gekregen die heel erg verkleurd was Heb het retourgestuurd maar moest wel 2 keer zelf de verzendkosten betalen Vind ik slechte service als iets niet goed is
echt mooi raad het andere zwangere dames ook aan
is mooi een aanrader voor elke zwangere vrouw en ook tof als cado voor andere dames die zwanger zijn
goed
Mooi verpakt.
Maten zijn wel een beetje aan de ruime kant. Ze vallen groot. De witte buikband schijnt erg door.
Goede service en snelle levering!
Toen ik zwanger was heb ik mijn buikbanden via deze site gekocht en vond de kwaliteit van de buikbanden heel goed!
De levering gebeurde ook heel snel. Ik had ze een dag ba bestelling al binnen😊.
Zeker een aanrader!!
Snelle levering en hele fijne buikbanden!
Het is echt een aanrader om hier buikbanden te bestellen.
Binnen 2 werkdagen geleverd en ze zitten perfect!!
hele snelle service en fantastische buikbanden
ik ben echt meer dan tevreden over de buikbanden die ik heb besteld ze zijn van zeer goede kwaliteit en zitten geweldig
Geweldige service en snelle levering, en de buikband zag er perfect uit!
Goede en heldere service service en eventuele vragen kunnen makkelijk gesteld worden, ik heb echt niets meer dan goede woorden!
Zeker bestellen!
Super!
Makkelijk bestelling geplaatst, snelle levering in een leuke en stabiele envelop.