Bukseoutlet Reviews

TrustScore 5 uit 5

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

De lækreste bukser, der bare passer. Det er 3. Og ikke sidste gang jeg bestiller. Elsker de små personlige hilsner der kommer med og hurtig og nem levering. Kan kun anbefale at købe bukser der.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg føler mig rigtig godt behandlet. God kvalitet, svarer til forventningerne. Har allerede lagt en ekstra bestilling som også svarede til forventningerne. Jeg handler der helt sikkert igen. Tak Pia... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Virkelig god service hurtig levering og så får man oveni købet en personlig hilsen. Varerne er i god kvalitet. Det er bestemt ikke sidste gang jeg handler hos jer.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Modtog idag min første ordre fra Bukseoutlet,og det er ikke sidste gang jeg bestiller hos dem ❤️ Varen var præcis som forventet 😊 Gode priser og hurtig levering. Meget flot pakke der kom,med lill... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Jeanswinkel

Geschreven door het bedrijf

Bukseoutlet.dk er en dansk online forhandler, der specialiserer sig i at tilbyde et bredt udvalg af bukser til kvinder i alle aldre og størrelser. Virksomheden fokuserer på at levere kvalitetsjeans fra mærker som Karostar, Jewelly og Place du Jour til konkurrencedygtige priser uden at gå på kompromis med serviceniveauet. Ud over jeans tilbyder Bukseoutlet.dk også accessories og beklædningsgenstande fra mærker som Ofelia, hvilket giver kunderne mulighed for at sammensætte komplette outfits. BUKSE OUTLET Virksomheden lægger vægt på at holde omkostningerne nede for at kunne tilbyde kunderne attraktive priser. Samtidig er fremragende kundeservice en integreret del af deres forretningsfilosofi. For at sikre, at kunderne finder den rette pasform, tilbyder Bukseoutlet.dk en størrelsesguide, der hjælper med at navigere i de forskellige størrelser og modeller.

Contactgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Vraagt klanten om een review

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot

Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.

Alle reviews

79 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Har købt tøj flere gange

Har købt tøj flere gange , god kvalitet til rimelige penge .Hurtigt levring

28 juni 2026

Kære Anne

Tusind tak for de 5 stjerner ⭐️🥰

Hvor er det dejligt at høre, at du har handlet hos os flere gange og er tilfreds med både kvaliteten og priserne. ❤️ Og skønt at høre, at leveringen også går hurtigt.

Tusind tak fordi du vender tilbage til os – det sætter vi virkelig stor pris på 🌸

De allerbedste hilsner
Pia 💕

Hurtig ekspedition

Hurtig ekspedition

5 juli 2026

Kære Bente

Tusind tak for de 5 stjerner ⭐️😊

Hvor er det dejligt at høre, at du har oplevet en hurtig ekspedition. Vi gør vores bedste for at få pakkerne hurtigt afsted, så de kan komme godt videre til jer. ❤️

Tak fordi du tog dig tid til at give os en anmeldelse – det er vi rigtig glade for 🌸

Mange gode hilsner
Pia / Bukseoutlet

KAROSTAR BUKS

KAROSTAR BUKS. Brugte størrelses beregner, fik foreslået min størrelse, så bestilte 1 par. Passer perfekt, har nu købt 4 andre modeller. Hentede dem idag i pakkeshop. De er så behagelige.
Hurtig ekspedition og forsendelse.
Kan anbefales.

10 juli 2026
Review zonder uitnodiging

Kære Edel,

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse og de 5 stjerner ⭐️🥰

Hvor er det bare skønt at høre, at størrelsesberegneren ramte helt rigtigt, og at dine Karostar-bukser passer perfekt 😍 Og så dejligt, at du allerede har fundet hele 4 andre modeller, du måtte have hjem.

Det glæder mig rigtig meget, at du synes, de er så behagelige at have på, og at både ekspedition og levering gik hurtigt. ❤️

Tusind tak for din anbefaling og for at dele din oplevelse – det betyder rigtig meget for os 🌸

En rigtig dejlig hilsen
Pia 😊

Hurtig levering

Elsker jeans’ene fra Karostar, og hos Bukseoutlet har de mange til en billig pris. Bestiller altid mine jeans her, og har bukserne 2 hverdag efter, og altid med en lille person håndskrevet hilsen 😊

30 juni 2026

Kære Vicky,

Tusind tak for din skønne anmeldelse og de 5 stjerner ⭐️🥰

Hvor er det dejligt at høre, at du er så glad for Karostar-jeansene, og at du altid finder dine favoritter hos os. 😊 Det betyder virkelig meget, at du vælger at handle hos os.

Og hvor er det skønt, at du også sætter pris på den lille håndskrevne hilsen – den er selvfølgelig skrevet med glæde og en lille ekstra tanke til dig. ❤️

Tusind tak for din trofasthed og de søde ord, Vicky. 🌸

Mange varme hilsner
Pia 😊

Super hurtig levering

Super hurtig levering , super god service , altid en sød hilsen med i pakken handler altid mine bukser her kan helt sikkert anbefale at handle i bukse sultet

25 mei 2026

Kære Käte,

Tusind tak for din skønne anmeldelse og de 5 stjerner ⭐️🥰

Hvor er det dejligt at høre, at du er så glad for både vores hurtige levering og service. Og hvor bliver jeg glad for, at du altid lægger mærke til den lille hilsen i pakken – den er skrevet med glæde. 😊❤️

Det betyder virkelig meget, at du vælger at handle dine bukser hos os. Tusind tak for din tillid og for den fine anbefaling 🌸

De sødeste hilsner
Pia 💕

Der er den bedste service man kan få❤️❤️❤️

Der er den bedste service man kan få❤️❤️❤️

31 mei 2026

Kære Lilian ❤️

Tusind tak for dine utrolig søde ord og de 5 stjerner 🥰❤️

Hvor er det bare dejligt at høre, at du synes, du får den bedste service hos os. Sådan en anmeldelse gør mig virkelig glad og betyder mere, end du aner. 🌸

Tak fordi du tog dig tid til at skrive så sødt til os. ❤️

Med stor taknemmelighed
Pia 🌷

Hurtig levering og super god service

Hurtig levering og super god service

29 mei 2026

Hej Tina,

Tusind tak for de 5 stjerner og din fine anmeldelse ⭐️🥰

Hvor er det dejligt at høre, at du er tilfreds med både den hurtige levering og vores service. Det betyder rigtig meget for os, at du har haft en god oplevelse. 😊

Tak fordi du tog dig tid til at dele den med os. 🌸

Med et stort smil
Pia 🌸

Kære Anne-Mette

Tusind tak for de 5 stjerner og din søde anmeldelse ⭐️🥰

Hvor er det dejligt at høre, at du har oplevet en rigtig god service hos os. Det betyder meget, at du har haft en god oplevelse. ❤️

Tak fordi du tog dig tid til at give os de fine ord med på vejen. 🌸

De bedste buksehilsner
Pia 👖🌸

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Meget fin handel og rigtig god…

Meget fin handel og rigtig god kundeservice

25 mei 2026

Kære Marianne,
Ej, hvor bliver vi altså glade – tusind tak for en skøn anmeldelse ⭐💖

Det betyder virkelig meget for os, at du tager dig tid til at dele din oplevelse med os.
Vi sætter kæmpe pris på dine søde ord om både handlen og kundeservicen.

Tak fordi du handler hos Bukseoutlet – kunder som dig gør vores arbejde ekstra hyggeligt 🌸

Pia/ Bukseoutlet 💕

Kære Sofia
Mange tak for dine 5 stjerner og din søde anmeldelse ⭐☺️

Det glæder os rigtig meget at høre, at du har været glad for både betjeningen og den hurtige levering 💖 Vi gør os umage for, at det skal være en god oplevelse fra start til slut.

Tak fordi du handlede hos Bukseoutlet – vi håber, vi snart får fornøjelsen af at hjælpe dig igen 🌸

Pia/ Bukseoutlet 🤩🥰

Helt perfekt

Super hurtig levering - og sød hilsen

3 mei 2026

Kære Helle
Tusind tak for din skønne anmeldelse og de 5 stjerner ⭐😊

Hvor er det dejligt at høre, at din oplevelse har været helt perfekt 💖 Vi er så glade for, at pakken kom hurtigt frem, og at den lille hilsen faldt i god jord – det er de små ting, vi håber kan sprede lidt ekstra glæde.

Tak fordi du handlede hos os – vi håber snart at få lov til at forkæle dig med flere skønne styles 🌸

Pia/ Bukseoutlet 😍

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Alt i order hver eneste gang

Altid hurtig levering. Altid i orden. Og altid medvidende sødeste håndskrevne hilsen på følgesedlen. Mine varmeste anbefalinger

3 mei 2026

Kære Marianne,
Hvor gør din anmeldelse os bare glade – tusind tak for dine 5 stjerner ⭐💖

Det betyder utrolig meget at høre, at du oplever en god oplevelse hos os hver eneste gang 😊 Hurtig levering, glade kunder og den lille personlige hilsen i pakken er noget, vi virkelig gør os umage med – så det varmer ekstra meget, at du lægger mærke til det.

Og en kæmpe tak for dine varme anbefalinger – det sætter vi virkelig stor pris på ❤️

Vi glæder os allerede til næste gang, vi må sende en pakke afsted til dig 🌸

Pia / Bukseoutlet 💕

Place du jour

Place du jour, sådan nogle skønne bukser og til en fin pris 👍TAK

2 mei 2026

Kære Lene,
Tusind tak for din dejlige anmeldelse og de 5 stjerner ⭐😊

Hvor er det skønt at høre, at du er glad for dine Place du Jour-bukser 👖✨ Vi er helt enige – de kan altså noget helt særligt, både når det gælder pasform og komfort.

Og så bliver vi ekstra glade for at høre, at du også synes, prisen er god 👍 Det betyder meget for os at kunne tilbyde skønne styles til priser, der giver mening.

Rigtig god fornøjelse med dine nye bukser – og tusind tak fordi du handlede hos Bukseoutlet 💖

Pia/ Bukseoutlet

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Hurtig og nem bestilling.Hurtig…

Hurtig og nem bestilling.Hurtig levering med personlig hilsen❤️🙏. Tip top varer. TAK. Kun anbefaling herfra..

30 april 2026

Kære Charlotte
Tusind tak for din fantastiske anmeldelse og de 5 stjerner ⭐😊

Hvor er det dejligt at høre, at du oplevede både bestillingen som nem og leveringen som hurtig 💖 Og hvor varmer det os, at den personlige hilsen blev bemærket 😍

Det glæder os også rigtig meget, at du er tilfreds med varerne – “tip top varer” giver altså lige ekstra store smil her hos os 😍

En stor tak for din anbefaling – vi glæder os til forhåbentlig at byde dig velkommen igen 🌸

Pia Bukseoutlet 💕

Kære Karina,
Tusind tak for dine 5 stjerner ⭐😊

Det gør os rigtig glade at høre, at du er tilfreds med både den hurtige levering og den gode service 👍 Vi gør vores bedste for, at det skal være nemt og rart at handle hos os.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse – vi håber at se dig hos Bukseoutlet igen 🌸

Fantastisk god service

Fantastisk god service, og hurtig levering.
Så 5 stjerner ⭐️ fra mig

10 april 2026

Kære Pernille,
Sikke en dejlig anmeldelse – tusind tak for dine 5 stjerner ⭐😊

Det glæder os utrolig meget at høre, at du har været tilfreds med både servicen og den hurtige levering 💖 Vi gør os umage for at give den bedste oplevelse, så det betyder rigtig meget at få så skøn feedback.

Tusind tak for din anbefaling – vi håber at få fornøjelsen af at sende til dig igen 🌸

Pia/ Bukseoutlet 🤩⭐

Altid gode varer

Altid gode varer. Man kan regne med str. Sender hurtigt. Mine bedste anbefalinger. Til at handle her.

10 april 2026

Kære Birgitte,
Hvor gør din anmeldelse os bare glade – tusind tak for dine 5 stjerner ⭐💖

Det betyder virkelig meget at høre, at du oplever, at størrelserne passer som forventet, og at du kan regne med både varerne og den hurtige levering 😊 Det er præcis den tryghed, vi gerne vil skabe, når man handler hos os.

En stor tak for dine varme anbefalinger – det sætter vi utrolig stor pris på 🌸 Vi glæder os allerede til næste gang, vi må pakke en ordre til dig.

Pia/ Bukseoutlet 💕

Kære Hanne,
Tusind tak for dine 5 stjerner og din søde anmeldelse ⭐😊

Det glæder os rigtig meget at høre, at du er tilfreds med både den hurtige levering og varerne 💖 Vi elsker at høre, når vores kunder får en god oplevelse hele vejen igennem.

Rigtig god fornøjelse med dit køb – og tak fordi du valgte Bukseoutlet 🌸

Pia / Bukseoutlet 😍

6 april 2026

Kære Ulla
Tusind tak for dine 5 stjerner ⭐

Det varmer virkelig at høre, at du har haft en god oplevelse med vores service 😊 Vi gør os umage for at give vores kunder den bedst mulige oplevelse, så din feedback betyder meget for os.

Tak fordi du handlede hos Bukseoutlet – vi håber at se dig igen 🌸

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Super nemt at bestille og meget hurtig…

Super nemt at bestille og meget hurtig levering 🙂

6 april 2026

Kære Anita
Tusind tak for dine 5 stjerner og din skønne anmeldelse ⭐😊

Hvor er det dejligt at høre, at du oplevede det som nemt at bestille, og at leveringen kom hurtigt frem 🙂 Det betyder meget for os, at det hele bare fungerer nemt og problemfrit.

Vi håber, du bliver rigtig glad for dit køb, og glæder os til forhåbentlig at byde dig velkommen igen hos Bukseoutlet 🌸

Dit is Trustpilot

Lees meer over Trustpilots reviewproces.

Hier vind je 8 tips voor het schrijven van een goede review.