Inmiddels 5 koffertjes en een rugzakje besteld en meer dan dik tevreden. 1 koffertje had een drukfoutje bij afhalen, werd ter plekke opgelost en zelfs een deel van her bedrag retour ontvangen. Ver... Toon meer
als je echt iets origineels wilt geven dan moet je zeker in deze webshop rondshoppen, ik ben al jarenlang een trouwe klant. Erg mooie kwalitatieve producten met ruime keus aan persoonlijke opdrukken.... Toon meer
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
Sinds 2004 verkopen wij als eerste Nederlandse webshop gepersonaliseerde cadeaus voor jong en oud. Je kiest het product en bepaalt zelf de kleuren en de opdruk!
Neonweg 3, 3812RG, Amersfoort, Nederland
- 0346211723
- info@bulbby.com
- www.bulbby.com
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
De bestelling kwam 4 sagen later dan afgesproken
De bestelling kwam niet op de afgesproken dag maar 4 dagen later. Na klacht werd gemeld dat zij geen dag konden beloven terwijl het wel aangegeven stond. Ik had rekening gehouden met 2 dagen speling want anders had ik deze bestelling nooit gedaan. Ga daar ook nimmer meer iets bestellen. Onbetrouwbaar!
2x tas besteld, tevreden
1Jaar geleden voor (baby van) vrienden een gepersonaliseerdel tasje gekocht. Zij en wij waren erg tevreden.
Na alle reviews begon ik te twijfelen.
Maar een jaar later toch zelf ook een tasje voor ons zoontje gekocht.
Zowel kwaliteit als bezorging was prima.
Geen contact gehad met klantenservice.
zeer slechte kwaliteit
Ik bestelde een kussensloop met een custom print. Toen deze toekwam had ik deze gewassen op een sensitief programma op 20 graden. Wanneer ik de kussensloop eruit haalde was de al niet zo goed aanvoelende (het is precies plastic) print helemaal vervaagt met witte strepen erop. Ik ben zeer teleurgesteld in de slechte kwaliteit dat bulbby levert en ik raad het niemand aan.
alleen maar goede ervaringen
Ik zie hier verschillende slechte recencies en herken die absoluut niet. heb ook weleens iets fout gedaan bij een bestelling en werd steeds keurig en netjes geholpen.
al voor de hele familie als cadeau en ook voor het werk, de koffertjes met naam besteld en iedereen is er heel enthousiast over.
ook bidons voor de kinderen van mijn nichtje, ze zijn er heel blij mee, zien er heel leuk uit.
we hebben tot nu alleen maar goede ervaringen, mooie dingen en worden snel bezorgd.
Ik bestelde meer dan 3 weken geleden…
Ik bestelde meer dan 3 weken geleden bij Black Friday een gepersonaliseerde boekentas voor mijn petekind met de belofte dat deze er zou zijn voor Sinterklaas. Ondertussen zijn we bijna een week na 6 december en nog steeds niets ontvangen, meerdere mails gestuurd maar geen antwoord. Helaas is deze webshop niet te vertrouwen en gaan ze blijkbaar schaamteloos met je geld lopen!!
Heb een knuffel besteld op de dag van…
Heb een knuffel besteld op de dag van aflevering krijg ik een mail. Wordt dag later. Die dag dat ze de knuffel niet kunnen leveren in de kleur die ik besteld heb. Andere kleur doorgeven nog niks gehoord. Uiteindelijk zal het ongeveer 2 weken duren van bestelling tot levering. Zal daar niks meer bestellen. Is geen. Betrouwbaar bedrijf. Tot nog toe niks gehoord.
Beloofde leveringstermijn klopt niet
Levertermijn van 2 dagen klopt niet. Wij kregen levering op 6 dagen. Dit was te laat voor de gelegenheid waardoor wij noodgedwongen een 2e cadeau moesten kopen. En we nu met een onbruikbaar gepersonaliseerd cadeau hebben.
Bestelling de vrijdag geplaatst
Bestelling de vrijdag geplaatst. Ik wou een wijziging doorvoeren. Dit kan, volgens de site! Telefonisch niemand bereikbaar. Begrijpelijk, het is weekend, maar 3 mails verzonden, nooit geen antwoord op gehad...En dan het verkeerde kleur van valiesje toch verstuurd gekregen... korting van 40%? Sorry, als bestellingen worden geplaatst én je de tijd krijgt om te corrigeren... lees dan aub ook de mail als je telefonisch niet bereikbaar bent!
Vies geel!
Ben altijd super tevreden over jullie leveringen!
Maaaaar......heb de laatste keer twee rugzakjes met naam besteld....eentje voor een meisje,dus een roze met,zoals jullie schreven,een zandkleur....nou,deze besteld... maar toen ik hem kreeg bleek de zandkleur dus echt een vieze kleur geel te zijn!!!Echt niet mooi...héél jammer....
Leuke trein besteld met op 1 blokje…
Leuke trein besteld met op 1 blokje naam van kindje er op.
Helaas hadden de ouders deze trein al . Kon helaas niet een enkel blokje kopen om trein weer zonder naam te maken
Superrr vriendelijke klantenservice
Superrr vriendelijke klantenservice! Per direct reactie en passende oplossing!
Echt een aanrader!
Spam
1x iets gekocht en vervolgens op een maillijst beland waardoor ik continu nieuwsbrieven en reclame van Bulbby ontvang. Online uitschrijven en zelfs mailen dat ik me wil afmelden voor de mails, hebben tot op heden geen effect en er wordt niets mee gedaan. Slechte zaak.
Dik tevreden!
Dik tevreden met de afhandeling van onze klacht. Ik bestel voor onze kinderen van 2 en 4 jaar altijd tassen met naam bij Bulbby en dat bevalt goed. Goede kwaliteit en snelle levering. Binnen drie weken liet er een naad van een rugtasje los, zodanig dat er een gat in zat. Nadat ik dit heb gemeld, ontving ik binnen enkele dagen een nieuw rugtasje voorzien van naam. Ontzettend tevreden! Fijn ook dat er altijd zo snel gereageerd wordt. Dikke pluim.
Opbergzak niet stevig en zakt in elkaar
Heb een opbergzak besteld met een persoonlijke opdruk (kraamcadeau). Op de website staan fotos van een mooie stevige zak zie goed rechtop blijft staan. Eenmaal geleverd zakt het helemaal in elkaar en kan je er niets in opbergen. Tenzij je het propvol gooit en dan nog biedt het geen stabiliteit. Zonde geld (35 euro)!
Leer dat nepleer blijkt te zijn
Ik heb een paspoorthoesje voor mijn dochter besteld. Er staat heel duidelijk te lezen dat deze van leer zou zijn. Nou helaas wat je thuis krijgt is een goedkope nep skai. Goede leer voor de volgende keer. Ik vind dat dit aangepast moet worden op de site.
Hele slechte kwaliteit voor die prijzen
Hele slechte kwaliteit. Ik heb twee rugtassen besteld hier (een junior en een grotere) en deze waren niet heel goedkoop. De rugtassen zijn van hele slechte kwaliteit. Het kleine rugzakje heeft overal rafels en de grote rugtas voor mijn oudste dochter heeft niet eens pads op de schouderbanden, waardoor deze enorm snijden. Dit kan natuurlijk niet als deze wordt gebruikt voor school en er wat gewicht in zit! Deze tas was wel € 36,99, maar is de prijs totaal niet waard. Daarnaast is de opdruk van beide tassen van mindere kwaliteit. Naar mijn verwachting zal dit snel slijten. Ik heb netjes een mail gestuurd met de vraag of dit zo hoort en we eventueel een oplossing kunnen vinden, aangezien mijn dochter deze tas nu niet kan gebruiken. Helaas heb ik tot op heden nog geen reactie mogen ontvangen hierop. Slechte service!
Dik tevreden: 5 koffertjes en een rugzakje
Inmiddels 5 koffertjes en een rugzakje besteld en meer dan dik tevreden.
1 koffertje had een drukfoutje bij afhalen, werd ter plekke opgelost en zelfs een deel van her bedrag retour ontvangen. Verder bij geen enkele koffer problemen met de opdruk.
Koffer 1 gaat al mee sinds 2017 en wordt wekelijks gebruikt. De andere koffertjes worden regelmatig gebruikt bij logeerpartijtjes en vakanties.
Als (kraam)cadeau echt een aanrader. Ook het schooltasje is super, kind helemaal blij en makkelijk terug te vinden tussen alle tassen.
In mijn geval alle bestellingen afgehaald. Werd zelfs gebeld om te checken of ik wel af kwam halen omdat het factuuradres zo ver bij het afhaaladres vandaan was.
Dramatisch
Dramatisch. Ik zou dit product aan niemand aanraden (een gepersonaliseerde ochtendjas). Ik had dit product dagen voor kerst besteld, het moest namelijk een kerstcadeau zijn. Toen kreeg ik een paar dagen later een mail dat ze mijn maat niet hadden. Toen had ik een nieuwe maat genomen, maar toen hadden ze die toch ook weer niet. Dit hoorde ik pas na kerst. Toen moest ik weer een andere kleur moeten kiezen, weliswaar korting gekregen. Maar toen het product aankwam schrok ik me dood. Niet de stof die je verwacht, het is namelijk dun en lelijk. Zeker geen 35 euro waard.
ontgoocheld
Snelle levering, niet al te duur, maar toch ontgoocheld over het eindresultaat. Houten kist niet goed geschuurd en een stuk van het opschrift al afgepeld bij de levering.
Een vernislaag zou al veel geholpen hebben...
Aanrader
Zeer goed en vriendelijk geholpen. Reageren alleen 2dagen later en heb 45 min in de wacht gestaan tijdens telefoneren. Kwaliteit van de spullen en prints top. Wel waren de jogingbroeken kleiner en smaller dan normaal.