Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Lækker mad og go service. Må indrømme at jeg, efter at have læst trustpilot, havde lidt betænkning omkring hvorvidt jeg skulle besøge stedet... Men min bekymring var uden grund. Maden smagte so... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Så trist- Ventede 3/4 time på to burgere- der blev serveret halv kolde- de havde glemt at lave twistere. Twisterne var meget små, tynde meget tørre pomfrits- havde ALDRIG været twistere . Det blev se... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Deres burger smager af leverpostej på den virkelig dårlig måde (selv rigtig leverpostej smager bedre, anbefaling ville være at skifte bøffen ud med rigtig leverpostej, på den måde ved man da hvad man... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Engang var Bull et sted man besøgte når man var rigtig sulten efter en stor greasy burger og en ordentlig spand pommes. Nu er det middelmådige halvkolde kedelige burgere med en lille slat pommes til.... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Restaurant
  2. Hamburgerrestaurant

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Restaurant Bull Diner Odense - Byens Bedste Burgere - Bull Burgere

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

2,1

Alle reviews

17 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Absolut ringe betjening

Absolut ringe betjening. Vi så at 2 gæster gik og i mellemtiden kom deres burger ud fra køkkenet. Dem gik så tilbage med. Efter 30 minutter får vi vores mad. Vores burgere var iskolde og med forkert bolle. Vi er sikrer på, at vi har fået serveret de 2 burgere der gik retur i køkkenet 30 min inden vores servering. Bøffen var helt kold. Vi fik ikke de vi havde bestilt af side orders. Kommer der aldrig mere. Hvad er der sket med kvaliteten for dette sted ? Absolut en skam.

1 november 2022

Trist oplevelse…

Ingen svar i drive-in selvom vi ventede længe, og måtte gå ind til sidst.
Bøffen i maden var rå, samt der var hår i maden. Derudover lallede personalet bare rundt og snakket med hinanden i stedet for betjene kunder.
Alt i alt dårlig oplevelse, som jeg ikke kan anbefale andre at få.
Har før i tiden været rigtig glad ved Bulls, men dette blev dsv mit sidste besøg.

30 oktober 2022

DÅRLIG OPLEVELSE

For det første var der lange kvinde hår i den ene burger vi hade bestilt og den anden burger var bøffen rå, og så sjappet at man skulle tro den var blevet tilberedt i en bøtte med dressing!! Og betjeningen var mere end i bund! Jeg ka ik sige andet en FØJ

6 oktober 2022
Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Jeg vil lige starte med at sige

Jeg vil lige starte med at sige, vores burger smagte fantastisk, men...
Min mor og mig havde besluttet os for at vi skulle hygge til min fødselsdag og så at, Bull havde ribben burgere. Super lækkert tænkte vi, især fordi Odense ikke rigtigt har den slags. Så vi glædet os super meget. Da vi kom hjem med vores burger og begyndte at spise, blev vi begge forskrækket over at der stadig var ben i vores kød. Noget der normalt ikke er, og man jo ikke har en jordisk chance for at se i en burger. I min fandt jeg et kæmpe stykke ben og et lille, I min mors fandt hun det samme. Det var lige til at brække en tand på, især når man ikke var klar over det. Det undre mig bare virkelig at man ikke fjerner benene før man servere til kunderne. Om det er dovenskab fra de unge mennesker, eller bare sådan kæden mener at ribben burger skal være, dejligt sovse med en chance for "av der knækkede min tand". Burgerne smagte rigtig godt, og hvis det ikke var fordi vi faktisk er bange for at bestille dem igen, ville vi bestemt.

11 augustus 2022
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Mega godt udvalg af burger

Mega godt udvalg af burger, ikke kun de klassiske osteburgere. Kvaliteten er helt i top. har været og besøg jeres restaurant flere gange, altid en go oplevelse.
Hver gang vi er i odense, så skal vi på Bull´s

11 juni 2022
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Ingen kundeservice og manglende burgere

Vi bestilte 4 burgere. To af dem var forkert, hvilket vi oplyste så snart vi fandt ud af det (efter 5 min). Den ansatte starter med at diskuterer at hun ikke synes, at vi havde bestilt noget andet end det vi havde fået.
Da der var gået 40 minutter kommer hun tilbage med en ny/“den rette” burger. Men kun EN. Vi oplyser selvfølgelig at det var to vi skulle have. Den ansatte siger, at vi kan få den to go, fordi de jo også skal ekspedere andre kunder, så vi kommer også til at vente yderligere på den. - det må vi jo så affinde os med. Da vi åbner burgeren er den så i den forkerte bolle. Dette klager vi så også. Jeg foreslår, at hun ikke behøver lave to nye burgere men i stedet give os prisen for en burgermenu. Dette vil hun ikke, da vi jo har drukket af alle sodavand. Jeg beder som om at få de rette to burgere som først bestilt. Hun vil så alligevel give pengene tilbage for en menu. Virkelig træls oplevelse - hvilket er super ærgerligt når burgerne ellers er gode, når man får dem man har bestilt…
Efter 50 min forlod vi Bull, hvor kun to ud af fire havde fået mad.

5 maart 2022

32 minutter ventetid på kolde burgere og løgringe

32 minutter for en take-away på Middelfartvej, hvor 4 andre kunder kom efter vi ankommmet, blev serveret først, det resultere i 2 varme og 1 kold burger, endda de 6 stk løgringe i en pakning, var 3 varme og 3 kolde løgringe i samme pakke.
Det er virkelig ikke hverken tiden eller kvaliteten værd.

13 februari 2022
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Lange ventetider og fejl i ordren

Anmeldelse for afd. Odense.
Lange ventetider og fejl i ordren.
Ventede 50 minutter på en burgermenu til take away. Da jeg pakkede min burger ud derhjemme oplevede jeg så, at der lå en anden burger i indpakningen end det jeg havde bestilt og det der stod på indpakningspapiret/blev råbt op ved udlevering...

28 januari 2022
Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Uprofessionelt og fejl i flere bestillinger

Laver en for os stor bestilling på 9 burgere plus 2x nuggets og pommes frites. Nogle burgere bestilles uden løg og uden ost. Ingen burgere er rigtige de er med både ost og løg.

De bestilles i god tid og restauranten foreslår selv afhentningstidspunktet. Jeg ankommer ca. 5 min. før det aftalte tidspunkt - jeg måtte vente yderligere 30 min. før bestillingen er klar.

Undskyldningen er at de har travlt hele dagen, så de har givet mig ekstra mayo med som “undskyldning”

24 december 2021

Is dit jouw bedrijf?