Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Lækker mad og go service. Må indrømme at jeg, efter at have læst trustpilot, havde lidt betænkning omkring hvorvidt jeg skulle besøge stedet... Men min bekymring var uden grund. Maden smagte so... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Så trist- Ventede 3/4 time på to burgere- der blev serveret halv kolde- de havde glemt at lave twistere. Twisterne var meget små, tynde meget tørre pomfrits- havde ALDRIG været twistere . Det blev se... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Deres burger smager af leverpostej på den virkelig dårlig måde (selv rigtig leverpostej smager bedre, anbefaling ville være at skifte bøffen ud med rigtig leverpostej, på den måde ved man da hvad man... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Engang var Bull et sted man besøgte når man var rigtig sulten efter en stor greasy burger og en ordentlig spand pommes. Nu er det middelmådige halvkolde kedelige burgere med en lille slat pommes til.... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Restaurant
  2. Hamburgerrestaurant

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Restaurant Bull Diner Odense - Byens Bedste Burgere - Bull Burgere

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

2,1

Alle reviews

17 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Bestiller en burger uden løg dog kommer…

Bestiller en burger uden løg dog kommer burgeren med løg. Bestiller en menu med brioche bolle men der kommer en sesam bolle men magter dog ikke at nævne det da vi allerede havde ventet 20 min på maden i en Tom restaurant. Billeder lyver for burgeren er slet ikke som på billedet meget kedeligt og flad. Middelfartvej Odense

26 september 2020

Konkurserklæring

D. 27.3 køber familien og jeg mad i driven på Middelfarvej. Opdager så nogen dage senere at de har trukket beløbet 2 gange fra min konto. Jeg ringer til restauranten og får afvide at jeg skal sende en mail til deres kundeservice, jeg sender en mail og får ret hurtigt svar hvori der står jeg skal sende konto nr.
Efter en uge er intet sket så jeg vælger at sende en mail igen, men uden svar. Jeg ringer til restauranten igen og spørger om jeg må snakke med chefen, Men personen siger hun ikke har set chefen længe, men giver mig et nr og fortæller mig så, at chefen svare alle på mails. Chefen der besvare mailene, endnu mere flovt for hans virksomhed, så uprofessionelt, kan tænke om ligegyldigheden er lige så stor i køkkenet som for kunderne?
Nå men jeg ringer uden held, sender så en mail igen, får intet svar før efter en måned, hvor jeg igen bliver bedt om at sende mit konto nr, så det lige kunne blive tjekket op på ! Nu sidder jeg her 4 måneder senere uden mine 236 kr ! Det er da en fallit erklæring.
236 kr, kostede det mig at finde ud af, at man aldrig skal handle hos jer. Plus vil da informere alle om jeres opførelse.
Kan godt være det bare er 236 kr, men når man ender med at betale knap 500 kr for 2 burger, så er de sgu ikke bedre. Jeg vil undersøge mine muligheder da jeg mener det er tyveri på højlys-dag.
elendig ventetid i driven.

17 juli 2020

Uha uha

Ventede 65 minutter på to almindelige burgermenuer. Restauranten var kun 1/4 fuld, men alligevel var undskyldningen “at der var meget travlt”. Drive-in prioriteres tilsyneladende højere end gæster i selve restauranten. Da endelig vi fik vores mad, var chicken-burgeren med løg, selv om bestillingen lød på “uden løg” og cheeseburgeren med masser af dressing, selv om den var bestilt uden! En helt igennem dårlig oplevelse.

5 juni 2020

Bull Burger Middelfartvej

Bestilte mad til fem personer inklusiv 2x dressing, 1x Pepsi Max, 1x Pepsi, 3x Miranda.

Modtogt maden uden de 2x dressing og derudover 2x Pepsi Max, 1x Faxe kondi, 1x æblejuice og 1x shake.

Med tre sultne børn, kunne jeg ikke gøre meget andet end at tage imod bestillingen på trods af manglende dressing og helt forkerte drikkevarer. Jeg vil anbefale alle at vælge et andet sted.

3 april 2020

Bull Burger Odense

Jeg var i sidste weekend på Bull Burger i Odense.
Det var en deprimerende dårlig oplevelse. Først og fremmest tog det over en time før bestillingen blev modtaget. Da bestillingen endelig kom var mine pomfritter langt fra lune, og på ingen måde saltet. Når det kommer til burgeren, var bøffen overhovedet ikke gennemstegt, og selve burgeren var slet ikke appetitlig.

13 maart 2020

Helt klart anbefalet herfra

Mig, min mand, vores søn og svigerinde skulle en tur til royal arena til en koncert, så vi planlagde et stop i Odense på Bull burger på middelfartvej.
1. Vi fik en super god service af ekspedienten, som foreslog hvordan vi kunne lave vores menuer om så de passede den enkelte.
2. Der gik ikke længe før vi fik serveret maden ved bordet, Max 10 min. (Vi var meget specielle i bestillingen, så skønt det gik så stærkt).
3. Maden så virkelig appetitelig ud!
4. Det smagte simpelthen for lækkert, og vi var alle mere end mætte.
5. Der var en god barnestol til den Bette på 8 mdr, og han spiste pomfritterne med stor velbehag (børstet godt af for krydderier Self. :).
6. Vi er ALLE enige om at det er for dårligt at der ikke er en lign. Restaurant nogen steder i Jylland.
7. Vi vil gøre det til vores sikre stop fremover når vi skal på en tur til Sjælland eller Fyn.

27 oktober 2019

Vandede burger

Vandede burger, hvor selve bøfferne føltes kogte end grillet eller kommet på panden

12 september 2019
Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Dårlig drive-in!

Ventede i drive in i 15 minutter, på at vi kunne bestille i mad indtil vi kom op til vinduet hvor vi fik at vide at nede ved skiltet var der hvor man bestilte, hvilket overhovedet ikke var tydeligt. Så kunne vi få lov til at vente 15 minutter igen pga dårlig skiltning ved deres drive in i odense

14 april 2019
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Jeg havde den dårligste oplevelse her…

Jeg havde den dårligste oplevelse her til aften ved Bull på Middelfartsvej. Jeg skulle hente noget mad hos jer, så jeg bestiller online. Jeg modtager ikke nogen bekræftelse på SMS. Så jeg ringer ind og får en medarbejde i røret der ikke er særlig venlig og står og råber til andre i butikken imens han snakker med mig. Til sidst får jeg en SMS og henter min mad. Da jeg kommer hjem ser jeg en halv tilberedt burger og mine chili cheese tops er iskolde. Jeg kunne ikke engang spise halvdelen før jeg blev nødt til at smide det ud.
Rigtig øv at bruge SÅ mange penge på et måltid der er lige til at smide ud. Det er ikke okay!

7 april 2019
Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Halv-dårlig oplevelse

Puha - det var lidt en øv-oplevelse. Da vi boede i Odense for flere år siden, var Bull et okay sted at tage hen og hente lidt junk-mad. Men der er sket meget på 2-3 år. Kvaliteten er desværre gået drastisk ned.

Udover at burgeren var blevet meget mindre, så var den bare temmelig kedelig og uden videre kærlighed. Pommerne var også slatne, men det var måske fordi der ikke var nogen mennesker, at de havde ligget og kedet sig for længe.

Hhv. 114 kr. og 124 kr. pr. menu - det er for dyrt ift. hvad vi fik og hvad man kan få andre steder til samme pris.

29 december 2018

Kedelig oplevelse

Øv, øv, øv!
Bestilte for første gang i dag fra Bull. Er svært skuffet.
Fra start af, var der jord på salaten - fandt kun ud af det, fordi det virkelig kunne smages.
Udover det, på trods af den tydeligt høje fedtprocent smagte bøffen ikke af noget som helst. Ikke engang af salt eller peber.
Burgeren i det store hele smagte kun af bacob.
Hverken ost, eller dressing smagte af noget.

Pommes frites? Aaaalt for salte. Tror salten, der skulle have været på bøffen, var hoppet over på fritterne.

29 september 2018

Fantastisk oplevelse

Venlig og hurtig betjening - lækre burgere og en stor pose pommes. En rigtig god oplevelse for 4 burgerglade Sjællændere. Helt klart værd at slå vejen forbi på turen fra Sjælland til Jylland. Kun positivt herfra, alt i top!

20 juli 2018

Dårlig oplevelse :)

Bestilte take away telefonisk med beskeden om at kunne afhente min ordre kl. 19.45.
Ankommer til butikken på Middelfartvej kl. 19.42. Ingen mad er klar. Får maden udleveret kl. 19.56. Fair at der kan være travlt, meeeen det var der ikke. Der var ca. ingen mennesker i restauranten, og to biler i drive-in.
Jeg havde bestilt en burger uden bacon og med ekstra ost. Burgeren er stoppet op til randen med bacon og mangler ost :)))) niiice.
Herudover var der hældt mere dressing udenpå burgeren end der var i den. Sååååå - not a good experience at allll ;)

8 juli 2018

Is dit jouw bedrijf?