Het bedrijf komt zijn afspraken niet…
Het bedrijf komt zijn afspraken niet na. De uitvoering was goed .Nazorg hebben ze nog nooit van gehoord. Als je als klant belt moet je terug gebeld worden,dit is niet doorgedrongen binnen het bedrijf. Valt ons erg tegen en zijn nu genoodzaakt om ander bedrijf in te schakelen. Jammer, of ze zijn failliet en laten daarom niets meer van zich horen. Wie weet reageren ze nu.
Slecht en onprofessioneel bedrijf…
Slecht en onprofessioneel bedrijf waarbij communicatie en sociale normen en waarden ver te zoeken zijn. Onze plant is volledig aan gort gereden door werkzaamheden bij buren. Helaas moet ik de schade zelf ontdekken en zelf contact zoeken.
Busthoveniers uit Gieten/Assen
We dachten een betrouwbare hovenier te hebben gevonden. Wat zijn wij daarin teleurgesteld. Na tweeënhalve maand wachten nadat wij de offerte hadden akkoord bevonden en een afspraak over de begindatum was gemaakt, hadden wij de schutting verwijderd en de terrastegels weggehaald. Wij waren er klaar voor. De eerste smoes was dat het hout niet leverbaar was en dat werd per mail gemeld, laat in de avond voor de werkdag. Vervolgens probeerde ik contact te krijgen om te overleggen, maar Stefan Bust neemt gewoon niet op en belt niet terug. De maandag zou hij er zijn om te bestraten, kregen we om 8 uur een appje dat hij bij de dokter zat omdat hij zijn enkel verzwikt zou hebben, ging dat was toevallig! Nog toevalliger was dat de klinkers ook niet geleverd werden. De leverancier wist kennelijk dat hij zijn enkel zou verzwikken? Weer diverse keren geprobeerd contact te krijgen, weer niet gelukt. Vervolgens kregen we ‘s avonds een appje dat we zelf maar naar vervanging op zoek moesten, want het ging zeker een week duren en het was hem niet gelukt. Toen we hem aan de overeenkomst wilden houden met dan maar twee weken uitstel, kregen we weer geen contact en antwoord. Daarna hebben we hem maar een appje gestuurd dat hij niet meer welkom was. De avond erop wist hij vol trots te melden op Facebook, dat hij die dag een grote klus had afgemaakt. Wat een onbetrouwbare zakenpartner, die mensen gewoon laat stikken met een woestenij van een tuin, te laf om mondeling contact te hebben, kennelijk liegt en vooral een die alleen om zij eigen gewin denkt.