Bygglovsritare Reviews

1. Bouwontwerp bedrijf
  2. Architect
  3. Architectuur- en ingenieursmodelmaker
  4. Architectonisch ontwerper

Bygglovsritare - Arkitekt & Bygglovskonsult; Vi ritar unika design och leverar alla bygglovshandlingar! Kontakta oss för fackmannamässiga & billiga arkitektritningar, bygglovsritningar, konstruktionsritningar & övriga bygglovshandlingar

Goed

TrustScore 4 uit 5

Alle reviews

3 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Wij controleren reviews

Rekommenderas!

Jag vill ge Bygglovsritaren Arne min varmaste rekommendation. Mycket duktig på sitt område. Vi lyckades med attfå bygglov för vår framtida terass och uteservering.

9 juni 2026

Antwoord van Bygglovsritare

Hej! Tack Robert! Stort tack för att du tog dig tid att skriva det här. Det var inte en enkel process, men jag tror att resultatet blir fint.

Överträffade förväntningarna – mycket nöjd!

Jag anlitade Arne för K-ritningar, konstruktionsberäkningar samt arkitektoniska visualiseringar (3D-perspektiv) till min utbyggnad och är supernöjd med hela processen.

Ritningarna var tydliga, genomarbetade och av hög kvalitet. Det som verkligen stack ut var att Arne även erbjöd sig att ta fram kompletterande vyer vid behov för att förtydliga, även om det i slutändan knappt behövdes då allt var så pass tydligt från början.

Projektet kunde startas direkt, vilket var väldigt viktigt för mig, och leveransen gick snabbt – helt i linje med mina förväntningar. Kommunikation fungerade också utmärkt; jag fick svar inom någon dag, ibland till och med på helger och röda dagar.

Arne bidrog dessutom med egna idéer och förbättringsförslag, samtidigt som han var lyhörd för mina egna önskemål. Utöver ritningarna hjälpte han även till med förslag på kontrollplan och situationsplan, vilket var ett stort plus.

Prismässigt var han dessutom det mest prisvärda alternativet jag jämförde med, och levererade ändå på en mycket hög nivå.

Kan varmt rekommendera Arne till alla som behöver hjälp med ritningar eller konstruktion!

15 april 2026

Antwoord van Bygglovsritare

Hej! Vilken fantastisk kommentar! Stort tack för att du tog dig tid att skriva det här och det hjälper mig och mitt företag mycket. Det var också en rolig process för mig!

Vi är mkt nöjda med samarbetat med…

Vi är mkt nöjda med samarbetat med Bygglovsritare.se Dialogen var smidig och de var lyhörda för vårt behov och visade stor flexibilitet. De gav snabb återkoppling när vi hade frågor. Ritningarna var av hög kvalité. Skulle varmt rekommendera och samarbeta med igenom behov finns.

26 september 2025

Antwoord van Bygglovsritare

Hej! Vilken fantastisk kommentar! Stort tack, och jag hoppas att byggprocessen fortsätter smidigt.

Tomtritning

Jag behövde en tomtritning så jag kunde söka förhandsbesked och strandskyddsdispans hos komunen. Arne, gjorde en toppen ritning baserat på latmäteriets kartor. När kommunen frågade efter en kompleterande uppgift jag hade missat lade Arne till det snabbt.

26 juni 2023

Arne levererade ritningar långt över…

Arne levererade ritningar långt över vår förväntan. Hans team med konstruktörer är pålästa och duktiga både i 2 och 3D cad. Snabba svar även på utmanande frågeställningar i konstruktionen. Vi kan varmt rekommendera Arne och hans team som bygglovsritare!

22 mei 2023

Antwoord van Bygglovsritare

Tack för den fina recensionen! Det var inte en lätt process men det kommer att bli ett väldigt vackert hus!