Lees wat reviewers zeggen
Lastade bilen som vanligt går in i butiken som företag ingen kassa ingen personal väntar till sist kom. Personal går inte att fakturera i nya systemet företag Ingen vill eller kan hjälpa till... Toon meer
Strul och lång leveranstid. Beställde två likadana produkter, efter två och en halv vecka där vi flera gånger efterlyst paketnummer så kom ett med en defekt (det går att använda men defekten kan påve... Toon meer
Beställde och har fått underlagspapp. Denna papp finns på Byggmax hemsida, när man beställer en vara och den ska till hemadress tillkommer frakten, kan jag köpa, men när varan hämtas på närmaste By... Toon meer
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Vi köpte en våningssäng på Byggmax för…
Vi köpte en våningssäng på Byggmax för en tid sen för att senare få ett Mail om att sängen inte längre är säker och att finns risk för övre delen av sängen inte håller och faller ihop. Det rekommenderades i detta fall att man skulle beställa en extra del som skulle “fixa” problemet men ingen möjlighet att reklamera sängen som nu inte längre är säker att använda. På våra förfrågningar om ersättning och upphämtning av sängen (som vi inte längre vågar använda till barnen) har vi blivit ignorerade och står nu med en säng som vi köpt ny och som inte kan användas. Är enormt besviken på Byggmax och hur dom har skött (eller inte skött) detta ärende och kommer ALDRIG mer att köpa några varor härifrån! Arg och besviken kund
Väldigt dålig upplevelse med virke och kundhantering
Det här var första gången jag handlade på Byggmax –och tyvärr också sista.
Vi köpte virke för att bygga en altan, men snickaren konstaterade snabbt att allt virke var gammalt och fullt av sprickor i så pass dåligt skick att det inte går att använda. Vi har tvingats använda reglarna ändå för att kunna bygga grunden och inte fördröja projektet ytterligare. Reglarna var dessutom så snea att snickaren behövt ta till speciallösningar för att få det att fungera.
Vi har reklamerat virket, men processen tar extremt lång tid och bygget står helt still. Jag har redan förlorat både tid och pengar. Jag åkte till butiken direkt för att lösa det på plats, men fick ingen hjälp. De kunde varken ta tillbaka eller byta ut virket där , utan hänvisade enbart till reklamationsprocessen. Nu återstår det att se hur detta slutar. Tips tills andra beställer du online måste du alltid vända dig online. Det är inte som någon annan detaljhandel. Du köper online och kan lämna in i butiken.
Jag förstår inte hur ett företag som har sin högsäsong på sommaren inte har en smidigare hantering eller mer personal på plats som faktiskt kan hjälpa kunder på plats.
Jag har tidigare alltid vänt mig till Bauhaus och Beijer – prisskillnaden mellan Bauhaus och Byggmax är marginell, men servicen är dag och natt.
Jag valde Byggmax den här gången för att de har en butik nära mig, och jag tänkte att det skulle vara enkelt att komplettera virke vid behov. Tyvärr blev det precis tvärtom. Det här har varit krångligt, tidskrävande, dåligt virke och dyrt.
Just nu får Byggmax 1 stjärna av mig får se hur reklamtionsprocessen fortlöper.
Dålig service
Dålig service, priserna är allt annat än billigt... 1 vecka för en produkt på knappt 1kg att skickas... 1 vecka för den att komma fram....
•Dyrt
•Dålig service
•Otroligt lång tid för utskick av varor.
Dålig service i butiken i Sala
Har handlat på Byggmax i Sala flera gånger och alltid blivit besviken på personalen som inte vet vad service innebär. Speciellt en av personerna som alltid är så otrevlig och kort i tonen. Ni som varit där vet säkert vem det är.
Kan ikke stole på Byggmax sin lager…
Kan ikke stole på Byggmax sin lager status. Dette er en lokkevare de ikke har inne. Og det hørtes ikke ut som de hadde hatt den eller at de ventet inn mer. Kjøpte Weibulls dekkbark istedet, men ble veldig skuffet. Den var så gammel at det var stadiet før jord
Enkelt att handla och bra priser
Bra priser och enkelt att handla där.
Frågor om sortiment hanteras bra.
Ingen diskussionsklubb eller rådgivningsbyrå med för det finns ju nätet.
Lastade bilen som vanligt går in i…
Ingen vill eller kan hjälpa till utan lämnar det till mig
Stor skam att inte utbilda sin personal
Lasta av o lämna stället
Jag får tacka för det tiden som varit
I kungsbacka
Med vänlig hälsning,
JA Entreprenad
Priset stämmer ej
Skulle köpa fyrkantsprofil
Står 149 kr på hyllkanten Kommer till kassan då kostar de 229 kr . Påpekar att det står ett billigare pris på hyllkanten.
Svaret blir att jag ej ska lita på de priser som står på produkten....
Så lita ej på deras priser för de stämmer ej enligt butiken i Ängelholm
Köde till Biltema och köpte i stället.
Så undvik Byggmax
Första och sista gången jag handlar hos…
Första och sista gången jag handlar hos Byggmax.
Oseröst företag med Usel kundservice
Oseröst företag med Usel kundservice, jag har haft ett garantiärende i 4 månader och ringt och påminnt men de ignorerar mitt ärende.
Sämsta kundtjänsten i världshistorien
Sämsta kundtjänsten i världshistorien. Hade en fråga om leverans mellan deras butiker och blev bara nerkopplad när jag valde övriga frågor. Trodde först det var ett tekniskt fel men förstod att det var det normala. Kan heller inte hitta information om detta, vilket telefonsvararen påstod i och med att all information fanns på hemsidan. Överlägset sämsta jag varit med om.
Det firma må så absolut få prisen som…
Det firma må så absolut få prisen som det mest ring og uprofessionelle firma i den vestlige verden.
Du skal løber en stor bue uden om dem.
De spilder din tid, svære at kontakte på mail og telefon.
Ventede på betalte vare i 14 dage, for at at få at vide at de ikke kunne levere varen alligevel.
Ingen leverance men skal betale alligevel
Jeg bestilte en dør med leverance fra PostNord, men postnord sendte pakken retur (formentlig fordi de sendte en chauffør uden GPS der så ikke kunne finde adressen), Byggmax har nu sendt faktura for leverance på 1.295 sek selvom jeg ikke har modtaget noget og når jeg kontakter kundeservice (sjovt navn når de ikke har nogen service), så siger de at jeg skal betale selvom jeg aldrig har modtaget noget.
Jeg har købt hos Byggmax forretninger og været tilfreds, men deres online firma er svindel og jeg vil ALDRIG bestille noget hos dem igen.
Byggmax online shop är tyvärr…
Byggmax online shop är tyvärr lurendrejeri. Beställde en gräsklippare och betalade 13/8. Forfarande inte fått den. De hävdar tvärtom att det har jag nog visst! de få ggr jag har lyckats få kontakt med dem. Idag 27/9 ringde jag igen, men när jag började beskriva ärendet la de på. Nästa vecka ska jag gå till polisen och anmäla dem för bedrägeri, men de kommer heller inte kunna få tag i dem så det hjälper väl inte heller antar jag... De pengarna är nog tyvärr borta... Kanske går det på försäkringen? Ok, att jag själv med öppna ögon har betalat de här bedragarna är väl också kompromoterande för mig - det här är väl sånt man läser om likt telefonbedrägerier antar jag. Obs att jag tycker om personalen uppe på vår byggmax bygghandel här i stan. De är jättebra på alla sätt.
OACCEPTABELT dålig kundtjänst!
OACCEPTABELT dålig kundtjänst!
Lade en order med värde ca 80.000 kr på hemsidan till ett byggprojekt som ska starta 2 veckor efter beställning. Tänkte att vi har lite marginal då och eftersom vi kunde välja det leveransdatum vi önskade verkade allt frid och fröjd... Betalade allt med kort och efter att pengarna dragits från kontot väntade vi på orderbekräftelsen från dem.... och väntade.... och väntade - Ingen orderbekräftelse kom och när vi sen ringde kundtjänst fick vi till svar att de kunde se att orden betalats men ingen order hade inkommit ännu. Det kan ta ett tag fick vi till svar och de bad oss avvakta en halvtimma. Vi väntade till dagen efter och när ingen orderbekräftelse fortfarande inte kommit ringde vi igen och fick då till svar att det såg konstigt ut och kundtjänstmedarbetaren måste ta detta vidare och vi skulle få svar på mejl. Vi frågade om han kunde ringa istället när han kollat upp vad som hänt men han svarade då att de inte fick ringa upp kunder utan allt kommunicerades via mejl - Ingen svar kom på mejlen så vi ringde igen senare samma dag och fick då till svar att hon kunde se att ordern gått igenom och att gällande butik (Södertälje) även fått ordern. Hon visste dock inte vart orderbekräftelsen tagit vägen och sa att hon måste ta detta vidare och att de återkopplar via mejl... Inget mejl kom denna gång heller och dag 3 ringer vi igen och då säger killen att han inte kan se om ordern gått igenom och måste ringa till butiken. Vi ber då att ringa så snart han fått besked och helt plötsligt säger han då ja och att han har mitt nummer hos sig. Tror ni han ringde? Nej såklart inte.. När klockan närmar sig 16:00 ringer vi igen och när vi kommer fram lägger de på direkt??? Dag 4 - Vi gör ett nytt försök och kommer fram efter 1,5 timme i kö och då säger killen att ordern inte alls gått igenom och att de måste lägga denna order manuellt, därför kan det ta lite tid innan vi får orderbekräftelse - Ska det ta FYRA dagar att lägga en manuell order??? Frågar då om Södertälje ens har fått denna order och får nej till svar. De ljög alltså i tidigare samtal, eller så ljuger denna kille, svårt att avgöra. Någon ljuger i alla fall. Ber då att avbryta ordern och få pengarna tillbaka så vi kan lägga beställningen hos ett annat byggvaruhus och killen säger då att han skickar denna begäran till en kollega som har lite högra rang än honom. Vid det här laget är jag ganska upprörd och höjer rösten och säger att jag vill prata med någon chef - DÅ LÄGGER HAN PÅ????? Så behandlar man tydligen kunder på Byggmax - Fruktansvärt oseriöst, respektlöst och dålig stil. Min man gör då ett försök lite senare och får prata med samma kille och frågar om vår order makulerats ännu och får svaret att vi ska avvakta - Min man frågar då men lugn och snäll ton om han får prata med någon chef och döm om vår förvåning - DE LÄGGER PÅ IGEN??? och där är vi nu - Byggmax har tagit ca 80.000 kr av oss men vi har inte fått annat än helt inkompetenta bemötande och osanna svar. Detta anser vi vara stöld. Får vi inga vettigare svar imorgon kommer vi både skicka en anmälan till Konsulentverket och göra en polisanmälan. Vill med detta varna alla att handla på Byggmax. Det är inte värt att spara några kronor på en billig bygghandel när det i slutändan kostar betydligt mycket mer :(
En katastrof till kundkänst
Ja har väll samma uppfattning som dom flesta att byggmax obefintliga kundtjänst är nog Sveriges sämsta! Undrar om VD,n är medveten?
Har genom år köpt material för husbygget o renovering för ca 500000kr i affären direkt o har varit okej
Men beställde ett laminat golv ca 30m2 för ett kök/allrum som enligt beskrivning skulle hålla många år i kök
Efter ca1år märker jag att skarvarna skjuvar upp sig å beslutar göra en reklamation
Skickar in en skriftlig reklamation ibörjan av feb 2024 Inget händer trots påstötning kommer ett svar med blanket på engelska i slutet på maj 2024 fyller i skicka in
Nu 25sept 2024 fortfarande inget besked
Hur i-hel kan man vara så nonchalanta mot sin kund.
Handlar om ca 3800kr !
Beställ aldrig något på Byggmax
Beställde oljeelement online. De kom snabbt men var fel modell. Retursedel krävs och jag gjorde reklamation. Inget hände, ringde och mailade ett flertal gånger. Ringde även Walley för att skjuta på fakturan. De rek. till slut att bestrida fakturan, det brukar få fart på Byggmax. Mycket riktigt, då äntligen efter drygt tre månader kom retursedeln. Sen krävdes ytterligare två veckor, ett samtal till Walley och ett argt mail till Byggmax innan jag lyckades få fakturan annullerad.
Sämsta kundtjänst jag varit med om
Sämsta kundtjänst jag varit med om, efter retunerad vara så skickas både faktura-påminelse-inkasso-kronofogden ut tills man blir tvungen att betala.
Känns som ett scamföretag så nu är det sluthandlat hos dem.
Skulle köpa material till bygge i…
Skulle köpa material till bygge i simrishamn. Tyvärr låg där 12 förskrämda 45×70 reglar och dem hade inte fler på lager. Så det blev att köra till ett annat bolag o handla. Byggmax fick inget sålt. Gips isolering skruv dosor borr etc. Så där losa dem pengar...
Usel reklamation
Uselt när det gäller garantier och reklamationer samt kundsupport online. Känslan är att de skiter i dig som kund och försöker lägga ansvaret på tillverkare och leverantörer istället. Det svarar inte längre på mejl och kundtjänsten kan ingenting förutom att ta emot samtal från besvikna kunder. De kan inte koppla dig vidare eller lämna ut nummer till någon med befogenheter.
Som tur är har Byggmax i Tumba personal i sin fysiska butik som är mycket trevliga och hjälpsamma och löste ärendet. Enbart pga dem kommer jag fortsatt vara en glad kund hos Byggmax.
Dit is Trustpilot
Lees meer over geverifieerde reviews.