Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi ankom 2 til en frokost. Der var umiddelbart ikke nogen vegetar sandwich på kortet. Men virkelig sød ung mandelig tjener anbefaler en burger som de har vegetarisk. Da det er for stort et m... Toon meer

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Bedrijfsgegevens

1. Eten, drinken en tabak

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Velkommen til Cafe Chino

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews

4,1

Alle reviews

2 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Vi ankom 2 til en frokost

Men virkelig sød ung mandelig tjener anbefaler en burger som de har vegetarisk.
Da det er for stort et måltid spørger jeg til en sandwich med grønne ingredienser.
Selvfølgelig kunne de lave det sagde han.
Kom en lækker sandwich på det dejligste surbrød med avocado tomat syltede løg agurk og mayo.
MUMS den var god.
Kvik betjening med glimt i øjet og dejlig mad.
Vi ses igen😃
Vh
Daniela

6 april 2026

En smule skuffet

Jeg besøgte restauranten d. 2/4-25 og oplevede et roligt og hyggeligt miljø. Desværre levede maden ikke op til forventningerne – retterne var en smule kedelige, og vi modtog ikke alt, hvad vi bestilte i første omgang. Prisniveauet er relativt højt i forhold til kvaliteten. Servicen var venlig, men samlet set var oplevelsen ikke overbevisende, og vi vil sandsynligvis vælge et andet sted til brunch fremover.

2 april 2025

Lækker mad, skønt sted

Lækker mad. Vi fik: pasta med braiseret gris, pomfritter, tapasfad med 7 selvvalgte små retter med brød til samt en braiseret oksespidsbryst. Alle var rigtig godt tilfredse. Kødet var mørt og sagtigt. Søde personaler som cirklede rundt omkring gæsterne ofte, så de var nemme at komme i kontakt med.
Der var lunt og hyggeligt, så det var det perfekte sted at indtage aftensmaden på en kold og våd dag.

3 januari 2025

Kommer der aldrig mere

Kommer der aldrig mere! En stjerne er for meget. Maden var uspiselig og slet ikke det, som stod på menukortet. Da vi klager vil de kun give 20 kr. i nedslag. Øv for en dårlig oplevelse😡

10 oktober 2024
Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Bestilt 2x rhubarb (sommerdrink)

Bestilt 2x rhubarb (sommerdrink), som bartenderen/tjener pænt tager imod og vi betaler for. Vi får vores drink ved bordet, som vi hurtigt kan se, på ingen måde er med rabarber. Bartenderen kommer efter 5 min. Ned og spørger, om den er ok, da han har freestylet en drink, da de ikke havde ingredienser til den vi havde bestilt. Dermed lavet en, som på ingen måde er den vi har bestilt og bare serveret, uden at informere, om manglen. Ingen penge retur, eller spørgsmålet, om en alternativ drink i stedet for.
Vi kommer ihverfald ikke, efter en drink igen 😅

19 augustus 2023
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Ærgerligt at sidde i det skønneste vejr…

Ærgerligt at sidde i det skønneste vejr og spise sin aftensmad, og nabo bordet pænt spørger om de må ryge, hvilket servitricen med et smil “ja selvfølgelig” “ jeg henter et askebægre”. Rygeren kan ikke styre røgens retning, så lige over i hovedet på os - virkelig generende. Vi var nød til at gå - mærkeligt at der ikke tages hensyn til dem der ikke ryger.
Vh Helle

7 juni 2023
Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Manglende rengøring

Jeg var på cafe chinos for første gang i 5år og maden var stadig lige så god som jeg husker. MEN rengøringen var mangelfuld. Der hang spændelsvæv fra billede til billede og oppe i lamperne som hænger over vores mad. Toiletterne var bare pænt ulækre og kunne ikke skylle ordenligt ud, så man møder synet af andres efterladenskaber. Og toiletbørster der var smurt ind i 💩 og papir som hang ned at holderne og på gulvet. 🦠😖 og kl var omkring 18:00 og meget få gæster.

4 maart 2023
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Dårlig service det to næsten en time at…

Dårlig service det to næsten en time at vente på maden. Da maden endelig kom så var det bare den værste smag jeg har smagt. Maden smagte så meget salt at jeg fik ondt i maven. Vi var 8 mennesker ingen var tilfreds med og ingen spiste op. Til sidste ender det med en stor regning uden den mindste rabat. Det er det klammeste sted jeg nogensinde har været ind og spise i. Jeg skal i hvertfald aldrig træd derind hverken mig eller min folk 😡🖕 evt og da jeg fortalte medarbejder og chefen at maden smagte dårlig og saltede så siger de jamen det er sådan vi laver vores mad virkelig tørt svare.! jeg overvejer skriv det ned i avisen os.!

27 november 2022

Under al kritik

Var der en aften med kollegerne. Vildt underlig oplevelse. Caféen var halvtom, men alligevel var der helt utrolig forsinkelse med alle retter og ordre blev glemt eller så kom der bare forkerte ting. Pomfritter bestilt til forret blev leveret sammen med de andres dessert. Der var for få bestik til bordet så man selv skulle hente. Dem der bestilt suppe fik ingen skeer på trods af at gøre opmærksom på det flere gange. En halv time før lukketid måtte man ikke bestille en øl, fordi det kunne de ikke nå"...
Under al kritik...

29 mei 2021

Blandet oplevelse

Blandet oplevelse. Jeg fik en burger, der faktisk var super lækker. Dog var briche bollen ikke hvad jeg forbinder med brioche. Den var ret hård, som om man har prøvet at riste en lidt for tør bolle.. Meget ærgerlig. Min kæreste fik confiteret and, og hold nu kæft hvor var det noget underligt udefinerbart snask den and lå i. Det var nærmest tapetklister, og smagte af absolut intet. Anden var lækkert, men alt det andet var meget tvivlsomt. Vi bestilte begge en øl og fik hvad der svarede til en dåseøl for nogle og 80 kroner. (det var en helt almindelig brown ale).
Hyggeligt sted og god betjening, men køkkenet skal virkelig stramme op hvis jeg skal føle, det er pengene værd.

1 oktober 2020
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Alt i alt en virkelig træls oplevelse…

Alt i alt en virkelig træls oplevelse fra vi trådte ind ad døren. Der gik lang tid før der overhovedet kom nogen, og det første vi blev spurgt om var, om vi havde sprittet hænder (Corona), og at vi bare kunne finde et bord.
Da vi fik vores mad (2 burgere), var det en virkelig skuffende oplevelse. Overbollen var reelt en stor tvebakke, baconen var vi lige ved at knække tænderne på og virkede som om, den var stegt for længe siden, mozzarella-sticken var kold, så indholdet var ikke flydende. Icebergsalaten i burgeren havde de ikke gidet skære over, pommes fritterne var overstegt, men dog det eneste, der reelt var værd at spise.
Pga. Corona skulle vi betale måltidet før vi fik det, og vi blev anvist til at blive på vores pladser så vidt muligt. Under hele måltidet så vi ikke personalet en eneste gang, hvorfor det var lidt svært at klage før til allersidst. Vi fik da at vide, at de i køkkenet ikke havde hørt de klager fra andre, og at deres boller kunne være lidt forskellige i hårdhed (der stod det var en brioche bolle, som mig bekendt altid er ret blød, hvor denne her var som et overristet stykke ciabatta, eller reelt en tvebakke). Vi blev kompenseret i form af en dessert til min mand og en kop kaffe til mig. Kaffen var udemærket med desserten var en form for dåseæbler i tern med en ordentlig omgang flødeskum fra sprayflaske. Føj. Der kommer vi aldrig igen.

10 juni 2020

Skuffende oplevelse

Vi var i dag to venner (3/2-2019) på Cafe Chino i Odense. Vi bestille to forretter og en burger. Personalet tog lunkent imod os, og vi blev bedt om selv at finde plads. Maden kom til tiden, men vi fik en bruschetta, som var tør som pap, og sølet ind i ost, hvilket vi ikke forbinder med en bruschetta. Burgeren var ikke ‘en smule rosa’ som beskrevet på menukortet. Den var meget rød, hvilket var ærgerligt, fordi de henviste til en helt anden stegning af kødet. Man kan til gengæld ikke sætte en finger på deres pommes. De var super sprøde, og brændvarme, da de kom. Efter vi havde spist, ventede vi på at en af tjenerne ville komme og rydde vores tallerkener, så vi kunne bestille en kop kaffe. Personalet så ikke ud til at have særlig travlt, men alligevel kom ingen for at rydde vores tallerkener. Vi prøvede at komme i kontakt med en tjener, efter 25 minutter måtte vi indse at det var en tabt kamp. Vi endte med at rejse os for at betale, og drikke kaffe et andet sted, fordi tjenerne tilsyneladende havde vigtigere ting at tage sig til, end at holde øje med deres gæster.

3 januari 2019

Første og sidste gang på Cafe Chino

Lørdag 19. maj 2018 kl. 12:30. Fandt et bord selv og ventede 15 min. på betjening. Betjeningen kom ikke, dog var to medarbejdere stærkt optaget af at kigge på PC'en i umiddelbar nærhed af vores bord. Det anfægtede dem tilsyneladende ikke, at vi forlod cafeen med uforrettet sag. Cafeen var ca. 1/3 fyldt med gæster, så travlhed var næppe problemet med den manglende service. Utroligt uprofessionelt.
Fandt efterfølgende en anden cafe i Odense C, hvor vi fik serveret mad og drikkevarer inden for ca. 15 min.

21 mei 2018
Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

God mad og betjening.

Vi ankom med et gavekort og blev taget godt imod. Vi fik de nok højeste burgere vi havde fået til dato holdt sammen med et lille træspyd. Bøfferne var stegt til perfektion. Personalet samarbejdede om at vi fik en god oplevelse og det lykkedes fint og de småfejl der sneg sig ind undervejs blev hurtigt rettet og et ekstra glas cola og et farvel fra medarbejder som havde fri indgød en stemning. Alt i alt et anbefalelsesværdigt sted med en personlig betjening med et smil.

22 januari 2017

Do it for the burger

En normal torsdag eftermiddag sætter vi os to mennesker ind på Café Chino i Brandts Passage for at få os et aftenmåltid, inden vi skal ud og se på lejlighed i Odense.
Stedet virker hyggeligt og rustikt, og servitricerne er opmærksomme og smilende. Stolene er udmærkede, men bordet vipper utrolig meget og vi må selv ned og skrue på fødderne, for at få det til at stå lige.
Vi får tildelt et par menukort, og vil begge gerne have deres "specialty" på første side, nemlig brasiliansk oksefilet m. pomfritter, lynstegte grøntsager samt en pebersauce af peberkorn fra Madagascar.

Vores drikkevarer kommer hurtigt og er kolde som de skal være. Maden tager lidt tid, men ventetiden var ganske normal (20 min. ca.) og det ser lækkert ud, når det ankommer, flot anrettet og med sprøde pommes i en skål. Dog slår det os hurtigt, at vores 200g oksefilet består af ca. 100g fedt og resten kød. Det slår os lidt ud, for nu er måltidet mindre imponerende.
Vi prøver vores kød, men må erfare at begge har fået sejt, senet kød, som heller ikke er stegt rosa som vi bedte om...
Se, normalt er vi ikke tilbøjelige til at brokke os over mad eller sågar sende den tilbage, men når det er den første ret de skriver i menukortet og den eneste, som ikke er klassisk cafémad (burger, nachos, sandwich), så synes vi ikke at de kan være bekendt at spise os af med elendigt kød (brasiliansk er ikke ensbetydende med god kvalitet, kære kok).
Desuden er det den dyreste ret de serverer og de kalder sig selv for restaurant - så hvis de vil leve op til titlen må de anstrenge sig lidt mere.

De søde servitricer tager retterne tilbage, beklager meget og bekræfter for os at køkkenpersonalet selv også synes at det ikke er godt nok kød. Det er dejligt for os, men hvad skal vi bruge det til bagefter. Man må gå ud fra at de kigger på den mad de tilbereder og selv tænker om det kan serveres, men ofte er køkkenet på sådanne cafeer jo drevet af studerende på deltid - så måske er det vores egen skyld at vi bestiller noget så svært som rødt kød (selvom Jensens Bøfhus godt kan finde ud af det).
Som plaster på såret får vi vores drikkevarer gratis (to øl) og bestiller nyt. Min kæreste bestiller græsk salat (vi får ikke nyt menukort, men må bestille fra hukommelsen) og jeg vælger Chinos Pasta.
Kort efter får vi besked fra servitricen, at de desværre ikke har mere mørbrad, så pastaen kan ikke bestilles (undtagen med kylling som erstatning).
Jeg vælger deres burger istedet, eftersom at det er den eneste ret, der bliver serveret ved de andre bord - den kan de forhåbentlig ikke lave forkert.
Vi må fortælle personalet, at vi nu er i tidsnød, og ganske smukt bliver vores mad serveret rigtigt hurtigt - hvilket vi blev rigtig glade for. God stil på det punkt.

Burgeren er rigtig god, stor bøf og lækkert fyld. Pomfritterne er supersprøde og man ville ønske, at der var uendeligt af dem. Den ret kan de virkelig godt finde ud af - men ærligt talt: en café som ikke kan lave en ok burger kan ligeså godt dreje nøglen om. Så det får de altså ikke en stjerne for.
De får bestemt heller ikke en stjerne for den græske salat. Da vi bestilte den fik vi ikke menukortet igen og kunne ikke nærstudere indholdet, men en græsk salat er forholdsvis simpel og indeholder oliven, feta, tomat, agurk og salat. Ikke noget vildt og voldsomt... Så hvorfor putter I jalapenos og cornichoner i salaten? Det hører absolut ikke hjemme der, selvom det er en del af jeres "basis-salat". Mage til forvirret fusionskøkken skal man lede længe efter og det bekræfter kun min idé om at køkkenet er drevet af personer uden uddannelse eller kærlighed til maden.

Jeg er ked af det, Chino, men I får kun to stjerner... Én for det gode gulvpersonale og én fordi I skyndte jer med maden, da vi var i tidsnød, men derudover skuffede det altså. Få styr på jeres retters komposition og det kød I serverer, og så ville det være et udmærket måltid til prisen.

TL;DR
God burger og sødt personale. Alt andet var skuffende.

5 september 2014

elendig service

Vi komner ind og sætter os ved et bord en relativ gennemsnitlig onsdag eftermiddag. Efter et kvarter kommer der en tjener med menukortet. Vi bestiller mad og drikkevarer. Drikkevarerne kom efter et par minutter desserten kom efter 50 minutter, hovedretten kom efter en times tid.
Isen havde krystaller, ikke så rart. Brownien var lille og tør. Frugten var sur og umoden. Snackkurven bestod af 2 løgringe, 2 mozzarella sticks, 2 chili cheese og resten var triste kartoffel både.
General dårlig oplevelse

12 februari 2014
Review zonder uitnodiging

Lees meer over geverifieerde reviews.