Pænt og hyggeligt sted. Fik sandwich og burger. Udmærket, men ikke noget at råbe hurra for. Kyllinge sandwich var bedre en burgeren. Burgeren indhold var ikke fordelt, men alt lå i den ene side. Ege... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Vi havde en rigtig hyggelig aften på Café LaQart hvor vi blev mødt af venligt personale. Omgivelserne er hyggelige og stemningen er god. Maden var også dejlig, og der var ikke megen ventetid på hve... Toon meer
Spiste deres weekend brunch og det var absolut ikke pengene værd selvom der var tilbud. Udbud og kvalitet er faldet meget siden vi var der sidst. Intet var hjemmelavet og tomme fade. Der var håndværk... Toon meer
8-personers selskab med barn 9/7-22 Ballerup Der var gået en smule rod i bestillingen hvilket der blev rettet op på med det samme (vi var heller ikke de letteste gæster). Udover det tilbyd tjenern... Toon meer
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
HVAD SKER DER LA QUART!!!!??
HVAD SKER DER LA QUART!!!!???
Min veninde og jeg spiser tit på la quart i ballerup og været meget glad for det, vi har altid købt en kande cosmopolitan vi betaler 169,-
Priserne er så steget 209,- Vi ende med at give 299,- Vi tager kontakt til personalet, for at de siger at priserne er steget .... okay det er fint.
et glas cosmopolitan koster 99,- ligesom mohito. men for en kande mohjito koster 209, hvor vi skal give for en kande cosmopolitan 299, ligesom en kande long Island.
skal vi ikke bare blive enig om at der er meget mere alkohol i en long Island( vodka, tequila, Rom, countreau og gin) i forhold til en cosmopolitan, som kun har cointreau og vodka.
Vi spørger en til det, hvor fyr som arbejder der blev ved med at tage hænderne til hovedet, han siger at det er begrund af pris stigninger. så siger han at han har proppet mere/ekstra alkohol i SOM VI ALDRIG NOGENSINDE HAR BEDT OM.
Han siger at hans medarbejder har sagt det til os (med ekstra alkohol og prisen 299,-).
Vi blev ved med at sig nej det har hun ikke og hun står ved siden af ham og bekræfter at hun aldrig har sagt det til os.
Vi skal stærkt overveje om vi gider at ligge vores penge hos jer mere.
Lækkert på alle måder!!
Dejlig mad og betjening
4 personer, 3 forskellige tallerkener af dejlig mad, alt var perfekt, og rimeligt hurtigt, det samme med prisen -En meget venlig ung betjening, alt var som det skulle , kommer helt sikkert igen i Helsinge.
jaen p
Jeg valgte den 3 januar
Jeg valgte den 3 januar, at invitere mine døtre ned og spise på La Quart i Ballerup, for at have en hyggelig aften, desværre lykkes det ikke.
Vi bestilte en dansk burger, en oksemørbrad medium stegt og en entrecote gennemstegt.
Da vi modtager vores mad er burgeren helt som den skal være, oksemørbrad virker til at være ok stegt, viste sig til sidst at være gennemstegt, men jeg klaget ikke over det, men vi klagede over at entrecote kom ud og var medium stegt og der løb stadig blod fra bøffen. Tjeneren sendte bøffen retur til køkkenet, og så kunne min ældste datter så sidde og se hendes søster og mig spise vores mad (hvis vi havde ventet til hun fik sin mad, havde vi siddet og spist kold mad), for der gik omkring 30-40 min før hendes bøffen kom retur og med de forkerte kartofler, da hun havde bestilt med pomfritter men fik små kartofler, hun valgte der bare at spise maden, da hun efterhånden var så sulten.
Bestemt ikke en god oplevelse, og hvis folk spørg om man skal bruge en fredag aften hos jer, vil jeg klart anbefale dem finde et andet sted, for det er ikke første gang vi oplever dette, det er bare første gang jeg vælger at anmelde det, jeg er så skuffet over at lægge penge hos dem🤬🤬. Har sendt dem 2 mails hvor jeg har skrevet nøjagtig det samme, som jeg skriver her, men de har valgt at ignorere min mails🤬🤬
Øv øv øv
Øv øv øv
Det var da ikke noget at råbe hurra .
Maden var dårligt .
I ballerup
God mad i hyggelige omgivelser i…
God mad i hyggelige omgivelser i Ballerup.
Søde tjener
Skuffende mad og dårlig toilet oplevelse
Jeg har mange gange og i mange år, spist på café Laquart i Ballerup, og det har altid været rigtig godt.
Men de sidste par gange jeg har spist der, har det ikke været tilfredsstillende.
Personalet er for fraværende, snik snakker lidt for meget uden at tage hensyn til kunderne når de venter på betjening (ikke altid, men ofte)
Og jeg syntes at på et tidspunkt lugtede der af hash ude fra køkkenet, men er ikke 100 procent sikker.
Maden er blevet kedeligt og skuffende de sidste par gange. Sidst jeg var der, bestilte jeg en cæsar salat, men den smagte ikke af den klassiske cæsar salat, så det var lidt skuffende. 2 af de andre jeg var med, bestilte en bøf(kan ikke huske hvad slags det var) de bad om medium, men fik 2 bøffer hvor den ene var gennemstegt og den anden meget rød, det var lidt skuffende.
Rengøringen på toilettet er ikke så rart, lyset et meget mørkt så man ikke rigtig kan se ordentligt, der flyder med papir på gulvet, der er ikke håndklædepapir til at tørre hænder i, ingen håndsprit, generelt bare mangel på rengøring på toilettet.
2 kaffe og to kage. Alt for dyrt.
2 kaffe og to kage, 262 kroner.
Laquart er simpelthen for dyr i forhold til den kvalitet man får serveret.
Kaffen var egentlig OK, men kagen var absolut ikke de 89 kroner værd, som den kostede pr stykke.
Kagen, som var æbletærte, var ikke i nærheden af at være hjemmelavet. Det smagte nogenlunde, men med den pris ville jeg forvente et langt bedre stykke kage. Prisen ville være i orden hvis kagen blev serveret på et sted som La Glace. Ikke på café på hovedgaden i Ballerup.
Jeg fik selvfølgelig ikke tjekket prisen inden jeg bestilte. Havde jeg gjort det havde vi fundet et andet sted.
I helsinge
I helsinge. 4 af 6 servinger var ikke korrekte. Var der kl 17 så der var ikke så mange gæster at der var stress på😩
Må finde andre steder 🥴😩
Rigtige sødt personale i…
Rigtige sødt personale i Helsinge....men maden elendig.
Mangler børn priser Brunch .
Var på Café la quart her forleden i…
Var på Café la quart her forleden i Ballerup, var sammen med min familie. Der var top service de var service minded, servitricen der tog imod os var så imødekommende og imødekom vores ønske (vi var vildt besværlige med vores bestilling vi skulle have plus og minus på næsten alle retter) ingen fejl så godt! Kan klart anbefales !!
Dårlig service
Dårlig service, dårlig service, dårlig service.
På kulturnatten i Helsinge var vi 2 voksne og 2 børn, som kom ind på LaQuart. På kulturnatten kørte man med faste menuer også faste børnemenuer, som man absolut ikke ville afvige fra. Børn kan nu ikke lide alt. I dette tilfælde ville man ikke udskifte ketchuppen med remoulade på en børnemenu. En lille arrogant tøs af en servitrice ville ingenting, hun påstod tillige, at hun havde spurgt køkkenet, men hun var tilbage meget hurtigt. Det endte med at vi gik og spiste et andet sted.
Det var så sidste gang vi kom der!
Laquart Ballerup. Der var en ung tjener (ca. 19-20 år?), der var rigtig sød og service-minded. Men en lidt ældre tjener virkede stresset og mut. Bordet vippede helt vildt, men blev ikke afhjulpet trods flere forespørgsler. Kartoffelbådene virkede som var de genvarmede rester fra andre gæster. Knastørre og kedelige. Svært at få fat på en tjener, der ville tage imod vores dessertbestilling. Den ene ende af lokalet var nærmest helt mørklagt. Overordnet var der bare ikke en særlig hyggelig atmosfære men mørkt og stressende. Har været på Laquart et utal af gange gennem de sidste 20 år. Men efter sidste besøg, regner vi bestemt ikke med at komme der igen.
Helt igennem elendig madoplevelse
Helt igennem elendig madoplevelse. Først bestilte vi husets pasta som var overtilberedt. Pastaen var ikke al dente og kødet var gråt og smagte ikke af noget. Der stod om retten at den var stærk. Det var den bestemt ikke på nogen måde! Tjeneren var så flink at tilbyde en anden ret fra menuen, og jeg var dum nok til at sige ja. Efter lang tids ventetid fik jeg en brasiliansk burger med verden mindste bøf, der mest af alt mindede om en frikadelle i størrelsen, jeg tænkte at det måske var for at matche prisen for pasta retten, der kostede 10 kr. færre. Det var dog absolut ikke årsagen, jeg kom nemlig til at betale fuld pris for burger menuen alligevel! Bøffen var helt gennemstægt og smagløs og resten af børgeren var uimponerende med sjaskende vådt brød som man skulle tro aldrig havde set skyggen af en grill/pande. De syltede løg dominerede, så denne ret blev også sendt tilbage til køkkenet. Det er første gang jeg nogensinde har sendt 2 madretter tilbage til køkkenet, og jeg plejer at finde mig i lidt af hvert, men her var maden simpelthen for ringe! Jeg endte med at tage sulten fra stedet 446 kr. fattigere. Ingen restaurant kan være så dårlig mad bekendt, så jeg vil virkelig opfordre LaQuart til enten at skrue ned for priserne eller blive bedre til at lave mad. Øllen var ok. Og den Mexikanske burger, vi i øvrigt bestilte var fin nok.
Jeg betalte 218 kr for 2 kaffe med…
Jeg betalte 218 kr for 2 kaffe med kage. Skrev mail, om prisen var korrekt. Fik aldrig svar tilbage.
God oplevelse
🥰😋😋 super lækker oplevelse. Dejlig personale samt rigtig godt mad. Glæder mig til næste gang😇
Ikke tilfredsstillende oplevelse
Venlig personale. Men en plankebøf der var overstegt, så oplevelsen var i tilbehøret. Så ikke en tilfredsstillende oplevelse.
Morgenbuffet i Helsinge er super
Jeg holdt min fødselsdag på La Quart i Helsinge, og jeg kunne ikke være mere tilfreds❤️
Der er masser af mad, stort udvalg og det blev fyldt op hele tiden.
Rigtigt god service af smilende søde piger, som spurgte om vi manglende noget, kom med kaffe og tog ud brugte tallerkner ud jævnligt.
Det er ikke sidste gang, jeg holder fødselsdag der😊
Dit is Trustpilot