Min søn og jeg har været på Café Velvet i Vejle. Virkelig god brunch med mange forskellige retter. Kæmpe dessert/kage buffet som en del af brunch buffeten - så lækkert. Et besøg værd. Venlig og imød... Toon meer
Bedste brunchbuffet jeg længe har fået 😊. Kæmpe udvalg og flot anrettet. Venligt og imødekommende personale Kommer der helt sikkert igen
Jeg har i dag holdt min 50 års fødselsdag med brunch buffet på Café Velvet. Vi var 22 i selskabet og havde en afdeling for os selv i restauranten. Brunchbuffeten er overdådig med alt hvad hjertet begæ... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Sødt personale - men virkelig dårlig mad ifht prisen. Fik en Cæcarsalat, dressingen, kyllingen og croutonerne var færdigprodukter og baconen var slatten, da den ikke var stegt nok. Dårlig kvalitet af... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
“Vi mødes på Café Velvet “Vi lægger vægt på at skabe et miljø, hvor der er plads til alle – både de studerende, familierne og pensionisterne”
Søndergade 24, 7100, Vejle, Denemarken
- info@cafevelvet.dk
- www.cafevelvet.dk
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Heeft 7% van zijn negatieve reviews beantwoord
Det bedste sted at spise
Det bedste sted at spise, maden er virkelig 😊
Tak for jeg
Tak for jeg, fordi der er ingen bedre sted at spise i i hele vejle 😋🫶🏾
Virkligt hyggeligt sted og meget god…
Virkligt hyggeligt sted og meget god service fra jessica
En virklige god sted
En virklige god sted, virklige god mad. Den bedst sted.
Meget hyggeligt sted
Meget hyggeligt sted, maden var meget god og Jessica giver meget god og effektiv service
Jescia var mega sød og gav utrolig sød…
Jescia var mega sød og gav utrolig sød service
En god oplevelse med god mad til…
En god oplevelse med god mad til rimelige penge. Sødt og venligt personale.
Dejligt sted med venligt personale
Dårlig betjening, fin mad
Maden var lækker, betjeningen var dårlig og vi ventede længe bare på at få vores drikkepenge. De bruger mere tid på at rydde op end at servere de kunder de har.
Fantastisk
Super lækkert sted med smilende og imødekommende personale. Fantastisk service fra Oktay og Line🤩
Servicen og maden var i alt fin og…
Servicen og maden var i alt fin og ingen problemer dér.
Der hvor problemet kommer ind er da jeg skulle bestille milkshake, så bestiller jeg en Oreo milkshake som der i øvrigt ikke står hvad der er i på menuen, der står bare fuldt ud: Oreo milkshake.
Så når den kommer så får jeg min Oreo milkshake med en fin lille chokolade donut med krymmel i renden af glasset. Da jeg kan se noget under krymmelet så får jeg min kæreste til at smage for at være sikker på at det ikke er nutella, pga min nøddeallergi.
Så siger min kæreste at han tror at det er nutella, han går dermed op til kassen og siger direkte at jeg har nøddeallergi, og om de kan lave den om. Så når den kommer ned igen så er den hermed uden chokoladesovs og renden med nutella og krymmel, men så er der kraftedme en nøddedonut på sugerøret istedet for en chokolade donut, det sku latterligt🤣😃
Pas på jer med nøddeallergi😊
Mega lækker mad og sødt personale 😊
God mad og sødt personale
Super oplevelse
Super oplevelse, rigtig god mad og mega sødt og imødekommende personale, især karla der serverede os :D
En skuffende Pariserbøf
En skuffende Pariserbøf, med en meget tør-sort bøf. En kedelig servering der ikke kunne opveje den tørre bøf. Stjernen er for den kølige ok vi. i glassert
Meget dårlig oplevelse
Meget dårlig oplevelse
Bestilte burger med ekstra bøf
De var så tørre og sortstegte hele vejen rundt. - var nærmest uspiselig
En anden bestilte Pariserbøf med lidt og meget kedeligt tilbehør.
Lang ventetid trods få gæster i caféen
Aldrig mere Café Velvet
Vi bestilte brunch
Vi bestilte brunch. Den ene bestilte brød (rugbrød og lyst brød) Det lyse brød var en lille skive købeflutes, skuffende.Den anden fik yoghurt med granola, men det var tydeligt, at det var lavet på forhånd, da granolaen var helt blød, hvor man jo ellers vil forvente en crunchy top, skuffende.
Det må kunne gøres bedre Cafe Velvet.
Vi havde en sød tjener.