1. Kampeerwinkel

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Campingaz, formerly Camping Gaz, is a brand of compressed, mixed butane/propane gas supplied in small, lightweight, disposable canisters and larger, refillable cylinders designed for use as a fuel while camping and caravanning.

2,0

Slecht

TrustScore 2 uit 5

Heb een lege fles van campinggazz…

Heb een lege fles van campinggazz liggen.Set aangekocht in 2013.Waarborg fles 67.35.Winkel waar ik toestel gekocht heeft mag fles niet meer terugnemen, enkel als ik terug een nieuwe aankoop.Wat ben ik met een volle fles als ik toestel niet meer gebruik.Mail gestuurd naar campingazz en als reactie gekregen dat ik ze maar moet verkopen op een 2e handssite.Wie zal er in godsnaam zoveel betalen voor een lege fles.Nooit koop ik nog iets van campingazz.Als ik een gewone gasfles haal voor mijn terrasverwarmer en terug indraag zonder nieuwe te kopen krijg ik zonder problemen mijn waarborg terug.

14 februari 2025

Campinggaz en garantie

Campinggaz.... Wat een vreemde organisatie, koop je een elektrische koelbox blijkt die defect te zijn bij aankoop.. Na direct melding te maken via de website begin juli krijg je geen enkele reactie, na een paar weken toch is gebeld hoe en wat het zit met ruilen of geld retour. Geld zou retour komen maar na 3 maanden heb ik nog niets gezien, wat een waardeloze service van zo'n grote organisatie! Ben benieuwd wanneer jullie eindelijk mijn geld retourneren #campinggaz

13 juli 2024

Campingaz veel te duur en moeilijk verkrijgbaar

Afgezien van het feit dat een navulling van een campingaz fles onwaarschijnlijk duur is geworden, is het ook slecht verkrijgbaar. Veel dealers blijken geen voorraad meer te hebben.
Ook blijkt dat de kleinste 901 fles uit de handel is genomen. Niets daarover op de site campingaz.nl
Daar sta je dan in je vakantie......

9 juli 2024

Ondeugdelijk product , Slechte klantenservice

Super mooie en dure bbq aangekocht, de premium 3 Series.
Na 2.5 jaar in een hoes en overkapping volledig verroest.
Niet eens door een beschadiging, maar zomaar opeens uit het niets op meerdere plekken..
Klantenservice adviseerde mij de onderdelen door te geven , waarbij ik aangaf dat het om aardig wat onderdelen ging. En omdat het net 6 maanden buiten de garantie viel, werdt er meerdere verteld dat ik aardig wat mazzel had met deze beslissing vanuit hun. Dus blijkbaar als het buiten de garantie valt, mag het gewoon mega roesten. Ik heb alle onderdelen moeten noteren, een mega klus omdat het overzicht voor meerdere types geldt en heel onduidelijk is.
Hierna kreeg ik geen bericht meer en kreeg ik via wehkamp te horen dat ze de onderdelen toch niet wilde opsturen omdat het om te veel onderdelen ging. Ik kon een vergoeding krijgen van €75 euro. Hier kan je inderdaad wat knaps mee terug kopen, NOT. Voor mij nooit meer dit bedrijf, wat een slechte klantenservice.
De klant is koning geldt hier zeker niet.

20 februari 2024
Toon reviews in alle talen. (38 reviews)

Is dit jouw bedrijf?

Gratis account aanmaken