Jammer genoeg een negatieve feedback. Beste Campodoors, Ondanks dat onze zaak nu afgerond is wil ik jullie toch nog meegeven dat de manier waarop wij als klant behandeld zijn ver onder de maat is,... Toon meer
Onze ervaring met Campodoor is een stuk positiever dan uit onderstaande reacties blijkt. Wij zijn goed en op een prettige manier geadviseerd bij de aankoop van een bustent. De eigenaar is in onze ogen... Toon meer
Bestelling geplaatst , betaald na 10 dagen nog steeds geen reactie, bellen : voicemail , boodschap achterlaten kan niet voicemail vol! Mailen: geen reactie Na 2 weken genegeerd te worden was ik er... Toon meer
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
Bij Campodoor Camping, Travel & Outdoor vind je alles op het gebied van kampeerbenodigdheden voor je tent, caravan en camper. Voor de echte outdoorliefhebber is dit de perfecte plek voor het aanschaffen van zijn/haar uitrusting.
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
Mensen keken ook naar
Oplicht en geldwolf.
Tussen 8 en 15 bezorg, maar tot op heden geen pakket.
Je stuur een email krijg je een random antwoord.
Niks klopt van kvk tot de adres.
Jammer hoor.
VERKEERD RETOURADRES
Om pakketje te kunnen retourneren een retouradres in china ontvangen. ( na paar keer een voorstel gehad te hebben voor andere maat en voor 10% van waarde te laten overmaken.) Maar adres blijkt niet te bestaan. Voor niets € 25 betaald aan post.nl. Bij opnieuw contact zoeken krijg ik geen reactie. Zeer slecht! Het is gewoon een chinese website met slechte producten. OPLICHTING DIT !!
TROEP
Mensen. NOOIT maar dan ook NOOIT wat bestellen hier! Je krijgt een heel ander product dan wat je hebt besteld. En dan denken ze er vanaf te komen als ze je een paar % van t aankoopbedrag teruggeven. Dit kan echt niet! Niet doen dus. Ik ga stappen ondernemen want dit zijn oplichters
Product netjes geleverd aan huis…
Product netjes geleverd aan huis terwijl het een lengte van 3,5m heeft.
Het heeft wel even geduurd voordat we de rails hadden maar dat komt omdat hij het hartstikke druk heeft.
Kwaliteit is goed.
Koop hier niks online ajb
Je moet dreigen met aangifte om je geld terug te vorderen. Enige waar ze op reageerden was messenger. Er wordt veel beloofd maar er gebeurt niks!!! Blij dat ik mijn centen terug heb. Goeie les: lees eerst reviews over het bedrijf waar je online koopt.
Buitenhoes voor de camper besteld
Buitenhoes voor de camper besteld, maar isolatiemat voor de binnenkant ontvangen. Wilde deze retourneren maar er werd gezegd dat er een buitenhoes voor me besteld ging worden en ik dan instructies zou krijgen hoe de mat te retourneren. Communicatie ging uiterst moeizaam. Kreeg steeds een stagiaire aan de lijn en die moest overleggen. Nu geen reacties meer op mail en telefoon is onbereikbaar. Heb dan wel een isolatiemat maar als ik het zo lees hier kan ik fluiten naar de buitenhoes.
Niet doen
Oei. Reviews niet gelezen en wat besteld. Nu 3 weken verder en ondanks toezeggingen dat onze bestelling binnen een paar dagen geleverd zou worden nog niets. Telefonisch niet bereikbaar.NIET DOEN!!!
Deze webshop is geen webshop maar een…
Deze webshop is geen webshop maar een MISDAADORGANISATIE! In juni een opblaasbare voortent ter waarde van 682€ besteld. Na meer dan een half jaar nog steeds niets toegestuurd gekregen! Geen antwoord op mail, telefonisch niet te bereiken, geen antwoord via sociale media! Deze mensen horen in de gevangenis! SCHANDALIG!
WEGBLIJVEN VAN DEZE WEBSHOP !
EEN GOEDE RAAD, WEGBLIJBEN van deze webshop !!!! Zou ik geen ster kunnen geven zou ik het doen. Heb op 5/1/2022 via hun webshop 3 x Bo-camp matrassen gekocht ter waarde van 153,80€ en tot op heden niets ontvangen ook mijn geld niet terug. 't Is gewoon een schande dat zoiets kan. Als je belt nemen ze niet op, als je mailt antwoorden ze niet ook met klachtenbrief geen resultaat. Zou graag mijn geld terug willen maar dat zal heel waarschijnlijk nooit meer lukken DUS ZEKER OP DEZE WEBSITE NOOIT IETS BESTELLEN HET ZIJN DIEVEN WANT JE GOEDEREN WORDEN NOOIT GELEVERD EN JE ZIET JE GELD OOK NIET MEER TERUG !!!!
Zetelhoezen Camper
Had zetelhoezen besteld voor onze camper.
Na 14 dagen nog niks gehoord. Een mailtje gestuurd en nog dezelfde dag antwoord gekregen dat de hoezen juist binnengekomen waren. Volgende dag kreeg ik telefoontje dat de hoezen verzonden waren. 2 dagen later waren ze er. Goede service !
Bedenk je 2 maal voor je met ze in zee gaat…
Ik heb 12 juli ventilatierooster voor mijn camper besteld. Volgens Webshop 2-3 dagen levertijd. Na een week n mail gestuurd met de vraag wanneer ze denken te leveren. Telefonisch niet te bereiken. Zeker 5 pogingen gedaan.
Op mail werd ook niet gereageerd. Toch nog 4 pogingen gedaan en zelfs via een chat…
Plotseling (3wkn later) een mail dat de status van de bestelling veranderd is in “bestelling verwerkt”.. na n week weer poging tot contact gedaan maar wederom geen resctie…
Waar ze goed in zijn is een automatisch mail sturen omdat ze een bestelling en geld van je hebben ontvangen. Leveren ho maar!
Ik heb geen vertrouwen in dit bedrijf en ga over tot doen van aangifte.
Ben gewaarschuwd en voorkom teleurstellingen!
Bestel niets via de website
Bestel niets via de website. Twee weken geleden 2 stoelen voor onze vakantie besteld. Nog steeds niets binnen, geen contact mogelijk. Telefonisch niet bereikbaar, mail gestuurd met ordernummer etc. Hoe moeilijk kan het zijn om 2 stoelen te verzenden!
Groet Piet
geen reactie, op niets
Mailen: geen reactie
Na 2 weken genegeerd te worden was ik er wel klaar mee, bestelling geannuleerd nu maar hopen dat ik m'n geld terug zie.
gelukkig via VISA betaald dus ik heb nog hoop.
Jammer genoeg een negatieve feedback.
Jammer genoeg een negatieve feedback.
Beste Campodoors,
Ondanks dat onze zaak nu afgerond is wil ik jullie toch nog meegeven dat de manier waarop wij als klant behandeld zijn ver onder de maat is, dat we alleen door druk uit te oefenen ons aankoopbedrag terug hebben gekregen.
Als er een prijs zou worden uitgereikt voor slecht ondernemerschap, worden jullie vast genomineerd.
CAMPODOOR = een grote bende BEDRIEGERS…
na meer dan 2 maand wachten en het indienen van een klacht bij het Europees Centrum voor de Consument heb in deze week eindelijk mijn geld teruggekregen
CAMPODOOR = een grote bende BEDRIEGERS en LEUGENAARS. Laat je niet vangen : indien je alsnog iets zou bestellen via hun website, betaal dan NOOIT op voorhand. Het risico is groot dat je NOOIT het bestelde artikel zult ontvangen en nog MINDER je geld zult terugkrijgen. Mijn relaas : op 26/05/2022 bestel ik een thermocover voor onze camper die, volgens de website van CAMPODOOR, op voorraad was. Na de bestelling ontvang ik 3 mails : eentje om te zeggen dat ze de bestelling ontvangen hebben, een tweede om te zeggen dat ze de betaling ontvangen hebben, een derde om te zeggen dat de bestelling in “verwerking is”. Daarna niets meer … Na enkele weken beslis ik om CAMPODOOR te contacteren. Ik stuur een mails, een eerste op 07/06 en een tweede op 13/06. Ik krijg als antwoord dat ze mij bedankten voor mijn bericht maar daar bleef het bij. Na herhaalde pogingen slaag ik erin uiteindelijk iemand telefonisch aan de lijn te krijgen. Blijkt dat bestelde thermocover niet meer in voorraad is. Ik kom met de contactpersoon overeen om de bestelling te annuleren met de belofte dat het verschuldigde bedrag (238 €) binnen de 6 dagen teruggestort zou worden en of ik zo vriendelijk zou willen zijn om mijn bankrekeningnummer door te sturen. Wij zijn vandaag 16/07/2022 en nog altijd geen teruggave van mijn geld gekregen. Ondertussen heb ik nog 5 keer een bericht gestuurd naar CAMPODOOR, zonder dat hier enig gevolg werd aan gegeven. In het totaal heb ik 34 pogingen gedaan om CAMPODOOR telefonisch te bereiken. Alleen al op 16/07/2022 heb ik welgeteld 19 pogingen gedaan om op het klantennummer iemand aan de lijn te krijgen (je wint sneller op de Lotto dan dat je iemand aan de lijn krijgt bij CAMPODOOR). DE persoon met wie ik uiteindelijk sprak beloofde mij om ten laatste op 16/07 in de namiddag een mail te sturen met de oplossing … NIET DUS
Voor mij is het een princiepskwestie geworden en ik heb niet de intentie het hierbij te laten. Via internet heb ik gezien dat men via de Europese Economische inspectie een klacht kan indienen wegens oneerlijke handelspraktijken.
Supergave daktent van dare to be…
Supergave daktent van dare to be different aangeschaft… vorig jaar gehuurd en zeer goed bevallen. Goed geïnstalleerd en zeer tevreden over de service. Volgende week uitproberen tijdens festival maar nu al zo blij
Vorige week een Tentpomp besteld een…
Vorige week een Tentpomp besteld een week later keurig afgeleverd
Geen reactie vanuit Campodoor
Ik heb vorige week blauwe stoelhoezen set besteld bij Campodoor met het idee dat deze snel geleverd worden omdat ze in voorraad waren volgens de website.
Tot op heden weinig vernomen. Gemaild geen reactie. Gebeld niet opgenomen.
Ik heb weinig geduld met malafide webshops. Geef ze nog even voordeel van de twijfel. Ga daarna over tot juridische actie en aangifte oplichting bij de politie.
Geen reactie, slechte zaak
We lazen op internet dat je daar verandazeil kan bestellen. Toen we aan kwamen konden we niet echt een ingang vinden wat een bende . Toen we binnen waren was de mevrouw op vakantie maar men zou de gegevens noteren en aan haar doorgeven. We hoorden maar niets dus gemaild we zijn een maand verder maar geen enkele reactie. We gaan maar ergens anders naar toe. Maar nu ik meer reacties lees hier snap ik waarom ik niets hoor.
Uw geld via Campodoor naar de prullenbak
Enige tijd geleden 2x Hindemann wielbeschermhoezen besteld en na enige vertraging eindelijk de doos ontvangen. Bleek maar één hoes aanwezig te zijn terwijl het op de pakbon wel correct was weergegeven.
Ik ben mij er inmiddels van bewust dat ik eerst de reviews had moeten lezen want daar is niets aan gelogen. E-mail verzonden en gewoonweg geen reactie ontvangen. Gebeld en nog eens gebeld en na enige tijd werd uiteindelijk door Brian de telefoon opgenomen. Stond mij keurig te woord maar toen ik vroeg mij spoedig het 2e exemplaar toe te sturen begon hij blijkbaar kortsluiting te maken. Hij wist niet of het op voorraad was en zo niet het wel enige tijd kon duren. Mijn vraag was dan ook direct "je kan het toch gewoon in het systeem zien?", maar nee hij moest het eerst intern overleggen (?). Hoe dan ook zou hij mij de levertijd per email versturen.......
Ik wacht dus (zoals verwacht) nog steeds op antwoord. Het is werkelijk ongelofelijk hoe zij met klanten omgaan. Totaal geen communicatie, de klant moet er zelf aan blijven trekken om heel misschien contact te krijgen, geen enkel schuldgevoel maar gewoon lak aan de klachtenstroom wat geregeld binnenstroomt.
Het was bij mij dan "maar" een bedrag van €22,- maar hier komen zij niet mee weg. Ik laat mij niet oplichten (ik heb inmiddels wel het recht om dat woord te gebruiken) Ik ga de medewerkers van Campodoor een verplichte cursus "hoe kan ik tot 2 tellen" geven voor een schappelijk bedrag van €22,-