CasaBarista Koffie! Reviews 34

4,7

Bezzera Matrix duo MN bij Casabarista Ermelo Het paradijs, een koffieparadijs, zo voelt het als je binnenloopt bij CasaBarista aan de Tolweg in Ermelo.
Prachtige Italiaanse espresso machines glim... Toon meer

Ik kom al meer dan 10 jaar bij Casabarista in regio Den Haag. Er werken mensen met een passie voor koffie. Service is uitmuntend. Bij groter onderhoud wordt er altijd even netjes gebeld om de koste... Toon meer

Snel geleverd echter "verstopt" onder plant naar de voordeur. Kwam er 3 dagen later pas achter

1. Koffiewinkel

Casabarista is de specialist op het gebied van koffie. Wij hebben een breed aanbod aan espressomachines, accessoires, koffiebonen en meer. Daarnaast hebben wij een breed aanbod aan koffie workshops en trainingen.

4,7

Uitstekend

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

Bezzera Matrix duo MN bij Casabarista…

Bezzera Matrix duo MN bij Casabarista Ermelo

Prachtige Italiaanse espresso machines glimmen he tegemoet en staan mooi opgesteld. Grotere en kleinere zowel in formaat als in prijs. Met onder anderen bekende merken als Bezzera en Rocket. Acht jaar geleden viel ik voor de techniek van de Bezzera Matrix Duo Manuale. En mijn vrouw viel subiet voor de mooie kleuren. We waren het dus samen al snel eens. Deze moest het worden.

Na acht jaar probleemloos elke dag espresso zetten kreeg de machine wat kuren.
Erg vervelend, maar gelukkig zijn alle problemen met de machine door Sander en zijn team deskundig en goed opgelost.
En bovendien werd er nog een lek in de stoomkraan, door slijtage, opgelost. Een leenmachine kon het gemis van de Bezzera trouwens goed opvangen.
Nu draait de Bezzera weer als een zonnetje. Wij zijn blij.

23 mei 2026

De tevreden espresso drinker

Casa Barista is een organisatie die echt veel van koffie en espressomachines weet. We hebben er jaren geleden een Rocket en een bijpassende maler gekocht. Super tevreden en jaarlijks laten we onze Rocket onderhouden in Ermelo. Kortom: een aanrader!

18 maart 2026

Specifieke kleur niet op voorrraad, snelle communicatie en oplossing.

Contact gehad met Sander van CasaBarista. Ik had een LX italia edison maler besteld, kleurstelling was niet op voorraad, volgende dag werd ik gebeld, of ik eventueel ook een andere kleur wilde of wilde wachten op de andere maler. Verder in gesprek geraakt, heel erg vriendelijk en behulpzaam met een aantal tips/adviezen. Ook nog een klein dealtje kunnen maken voor een korting op accessoires. Dit is hoe je zorgt voor je klant! Dik tevreden

4 februari 2026

Dé specialist voor espressoapparatuur…

Dé specialist voor espressoapparatuur en aanverwanten. No nonsense, geen "verkooppunt" maar vakmensen die zelf ook barista zijn op evenementen. Alleen kwaliteitsspul, eerlijk advies en prima prijsstelling. Mijn vorige CasaBarista shop in Amersfoort is met pensioen en bij heel blij na een korte omzwerving, en bij toeval, bij de vestiging in Ermelo ben terechtgekomen.

27 januari 2026

Hier zit je goed

Mijn nieuwe Rocket Appartamento TCA bij Casabarista gekocht. Vanaf het eerste contact direct uitermate behulpzaam en uitgebreid te woord gestaan. Van aankoopadvies tot tips voor gebruik. Dank Sander.

17 november 2025

Dat er iets mis kan lopen bij je…

Dat er iets mis kan lopen bij je bestelling. Kan altijd gebeuren. De manier waarop je het oplost zegt veel over de manier waarop je zaken doet.
Probleem netjes en vlot opgelost. Ondanks de onvoorziene problemen toch een zeer tevreden klant . Zeker een aanrader moest je een aankoop willen doen bij dit bedrijf.

Mvg jente

12 november 2025

Zeer klantvriendelijk

Inmiddels komen we al weer een paar jaar in de zaak in Ermelo. De reden hiervoor is dat Sander de tijd voor je neemt. Je wordt, onder het genot van een cappuccino, vriendelijk te woord gestaan. Onderhoudsproblemen worden in goed overleg opgelost. Prima zaak!

7 augustus 2025