Casita Travel Reviews

TrustScore 5 uit 5

4,9

We zijn zeer tevreden over Casita Travel. De communicatie ging goed en vlot, de accommodatie is prachtig, zeer schoon en sfeervol ingericht. We hebben een topweek gehad. Een aanrader!

Een prachtige woning in Moraira geboekt via Casita Travel. De communicatie verliep snel en duidelijk. Bij vragen kreeg je direct antwoord. De woning was boven verwachting mooi en van werkelij... Toon meer

Wij hebben een hele fijne vakantie gehad in Villa La Perla in Moraira. Prachtig en goed onderhouden villa. Ook de ervaring met Casita Travel was vanaf de boeking tot bij aankomst in het huis heel pret... Toon meer

voor het 3e jaar een prachtig huis geboekt en afgelopen week weer een heerlijke vakantie met ons gezin gehad. Lanzerote, Ibiza en nu in Moraira. 8 volwassenen en 1 kind. Huizen zijn zeer ruim, meer da... Toon meer

1. Touroperator
  2. Vakantiehuis
  3. Vakantiehuisje
  4. Vakantiehuisje verhuur
  5. Vakantiewoningverhuur
  6. Verhuurbedrijf voor vakantiehuizen

Weg-van-de-massa: van landelijk tot luxe. Heeft u niets met overbevolkte stranden en grote hotels? Dan is Casita Travel uit Apeldoorn dé reisorganisatie voor u. Casita Travel bestaat uit een gepassioneerd team met een goed gevoel voor de juiste vakantielocaties in Spanje. Vakantieherinneringen maken om in te lijsten. Daar is het ons om te doen. Wij boeken voor onze gasten unieke vakantiehuizen in het zonovergoten Spanje. Stuk voor stuk zijn het bijzondere locaties. Een huisje aan zee, een luxe Ibiza-stijl vakantievilla vol met de nieuwste snufjes of juist een meer authentiek huis met een gaard met olijfbomen waar de (klein)kinderen de hele middag verstoppertje kunnen spelen. Weg van de dertien-in-een-dozijn vakantiewoningen en weg van massa, maar wel met alle voorzieningen binnen handbereik. Zodat je zonder zorgen en in alle comfort met elkaar kunt genieten. Casita Travel staat bekend om de persoonlijke service, grote kennis en deskundig en eerlijk advies. Casita Travel is lid van de SGR, ANVR en het Calamiteitenfonds.

Uitstekend

TrustScore 5 uit 5

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Alle reviews

17 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Aanrader

Met 4 personen villa casa naria gehuurd in Moraira van Casita Travel alwaar we op 20 juni hartelijk ontvangen werden door onze gastheer Rene Lagrand.Na een duidelijke rondleiding en een leuke attentie van Casita kon onze vakantie beginnen.De villa had alles wat er maar voor nodig was voor een leuke vakantie...zwembad..de ruimte..uitzicht..het weer..restaurants..Maar aan alles komt een eind..dus ook aan deze vakantie die wij allemaal als prachtig ervaren hebben.Rest ons alleen nog om Casita Travel te bedanken voor een onvergetelijke vakantie.

12 juli 2022

Beste heer De Boer,

Hartelijk dank voor deze geweldige beoordeling! Wat fijn dat jullie hebben genoten van het verblijf in Casa Naria in Moraira.

Wij hopen jullie in de toekomst weer te mogen ontvangen in één van onze mooie vakantiehuizen. Neem gerust contact met ons op.

Nikki

Villa Alegria is echt een voltreffer!

Eindelijk een villa vakantie mogen beleven... Villa Alegria in Benissa/Moraira. Fantastisch verblijf, vanaf de 1e minuut een onvergetelijke "vibe".
Prachtige villa, van alle gemakken voorzien, veel ruimte en privacy en heerlijke tuin met zwembad dat van 1.5m naar 2.5m afloopt, ideaal. Het heeft een geweldige eettafel overdekt in de tuin, een lounge zonnebed, pingpong tafel en veel ligbedden.
Lekker fris en schoon, fijne bedden, volledig ingerichte keuken met extra's... een dikke 10 !!!!

4 juli 2022

Beste Muriel,

Hartelijk dank voor deze prachtige beoordeling! Wat fijn om te lezen dat je hebt genoten van je verblijf in Villa Alegria, dit is inderdaad een heerlijke vakantievilla.

We hopen je nog vaker te mogen ontvangen in één van onze huizen.

Nikki

Wij hebben een geweldige vakantie gehad…

Wij hebben een geweldige vakantie gehad in
Finca de la Torre vakantiehuis in Alhaurin de la Torre
Voor we op vakantie gingen had ik nog een paar vragen.
Ik belde op naar bureau en werd netjes te woord gestaan.
Ook de mailwisseling onderling verliep vlotjes.
Zelf doe ik Castiatravel ook aanbevelen aan familie en vrienden.
Ik ga hier zeker weer boeken.

2 juli 2022

Best Cris,

Hartelijk dank voor deze geweldige beoordeling. Wat fijn om te lezen dat het verblijf in Finca de la Torre zo naar wens is geweest. Bedankt dat je ons aanbeveelt aan familie en vrienden, dit waarderen wij zeer.

Wij hopen je in de toekomst weer te mogen helpen bij het boeken van een vakantiehuis. Neem gerust contact met ons op.

Nikki

Fantastische week in Villa All Mar in Moraira!

We zijn net terug van een week Villa All Mar in Moraira en nog steeds in een soort van roes....al langer was er de wens om een mooie vakantie met het hele gezin te hebben. Als dan alles precies zo mooi, luxe en fijn is als dat je je steeds had voorgesteld en waarvan je ooit gedroomd hebt dan kan je alleen maar dankbaar zijn...Heel blij dat ik Casita Travel heb gevonden op internet en bij hun geboekt hebt. Fijn contact gehad, meedenkende medewerkers en uiteindelijk op locatie ook een fijn contactpersoon die altijd direct reageerde als wij een vraag hadden.

28 juni 2022

Beste Annemarie,

Wat een geweldige beoordeling en wat fijn dat jullie het zo mooi hebben gehad met het hele gezin! Hartelijk dank voor deze complimenten.

Wij hopen jullie natuurlijk in de toekomst weer eens te mogen ontvangen in één van onze huizen. Neem dan gerust contact met ons op.

Nikki

Casita Travel is geweldig!!!

Een geweldige ervaring met Casita Travel, vanaf het contact met kantoor; Nikki & Kirsten tot aan aankomst bij de villa; Rene & Erika. Snel antwoord, behulpzaam en professioneel.

27 juni 2022

Beste Jorieke,

Hartelijk dank voor je prachtige beoordeling! Wat fijn om te lezen dat alles zo naar wens is geweest en dat jullie onze service waarderen.

Wij hopen jullie nog eens te mogen helpen bij het boeken van een vakantiehuis. Neem dan gerust contact met ons op.

Nikki

We hebben een heerlijke vakantie gehad…

We hebben een heerlijke vakantie gehad in Casa Naria in Moraira. Na aankomst op het vliegveld bellen met ons contactpersoon René en hij stond ons al op te wachten bij het huis. Is er een probleem dan wordt het opgelost. Super ervaring en zeker voor herhaling vatbaar.

19 juni 2022

Beste Hélène,

Hartelijk dank voor je mooie beoordeling, wat fijn dat alles naar wens is geweest in Casa Naria.

We ontvangen jullie natuurlijk graag weer in één van onze huizen. Neem dan gerust contact met ons op.

Nikki

Casita Travel heeft geweldige…

Casita Travel heeft geweldige vakantiehuizen in hun aanbod. Villa Alexandra was geweldig. Ook het ontvangst door Erika was super. Een mooie welkomstpakket ontvangen en ook bij het uitchecken de mogelijkheid gekregen om later het huis te verlaten vanwege onze vlucht in de namiddag. Het huis is super en het uitzicht een plaatje. Bedankt voor deze onvergetelijke vakantie!

16 juni 2022

Beste Jordy,

Wat fijn dat jullie zo tevreden zijn over jullie vakantie in Villa Alexandra! Hartelijk dank voor deze geweldige beoordeling, hier zijn we erg blij mee.

Casa Hamaca - Moraira

Via Casita in Casa Hamaca terecht gekomen. Het contact rond de boeking was uitstekend. Casa Hamaca is een geweldige villa die van alle gemakken is voorzien op een mooie, rustige plek in Moraira. Rene en Erika hebben ons gastvrij ontvangenen ook de rest van de week gezorgd dat ons verblijf fantastisch kon verlopen.

12 juni 2022

Beste Barry,

Hartelijk dank voor de mooie review die u ons heeft gegeven. Fijn om te lezen dat u onze service en die van René en Erika ter plaatse waardeert. Casa Hamaca is inderdaad een heerlijk huis om in te verblijven.

Wij hopen u in de toekomst weer te mogen verwelkomen in één van onze huizen.

Nikki

Heerlijk vakantie vieren buiten de drukke toeristische centra.

Via het zoeken op internet naar een vakantiehuisje op Lanzarote buiten de grote toeristische gebieden kwamen we bij Casita Travel terecht.
Via hen het prachtig in het wijnbouwgebied gelegen Casa Masdache gehuurd.
Een leuke eenvoudige vakantiewoning, gelegen als onderdeel van een groepje huizen (dus niet eenzaam), die gedeeltelijk als vakantiewoning worden verhuurd. Hier vandaan is het hele eiland met een huurauto prachtig te bezoeken. Vanwege de beperkingen door Corona hebben we geen persoonlijk contact gehad met Casita Travel en de lokale verhuurder. Dank zij WhatsApp en e-mail kon dat echter prima en in een goede sfeer via een moderne mobiele telefoon worden opgelost. Prima routebeschrijving via Google Maps en duidelijke instructies voor het sleutelkastje bij de voordeur.

12 juni 2022

Beste heer Hijzen,

Hartelijk dank voor deze mooie beoordeling. Wat fijn om te lezen dat u heeft genoten van de vakantiewoning en de omgeving op Lanzarote.

Wij hopen u in de toekomst nog eens te mogen helpen bij het maken van een boeking voor één van onze huizen.

Casa la Luz - Javea

Erg genoten van ons verblijf in Casa la Luz. Geweldige villa met prachtig zwembad en heerlijk buitenverblijf. We voelden ons direct thuis. De villa is werkelijk van alle gemakken voorzien!

Contact op voorhand met Casita Travel ook erg goed. Voor ons zeker voor herhaling vatbaar!

6 juni 2022

Beste Nicole,

Hartelijk dank voor de prachtige beoordeling. Wat fijn om te lezen dat het verblijf in Casa La Luz naar wens is geweest!

Wij helpen jullie in de toekomst graag weer bij het maken van een boeking. Neem dan gerust contact op.

Top huis !

Wij Jan en Agaath uit Naarden hebben zeer genoten in dit mooie vakantiehuis met onze zoon/schoondochter met 2 kleine kinderen. in dit huis lopen 2 appartementen in elkaar over, waardoor ieder stel z’n privacy heeft en toch met de gezamenlijke ruimtes en zwembad met elkaar vakantie kunnen vieren.Komen hier graag nog een keer terug.

1 juni 2022

Beste Jan en Agaath,

Hartelijk dank voor deze prachtige beoordeling. Fijn dat u heeft genoten van een verblijf in Casa Lynn aan de Costa Blanca! Dit huis is inderdaad ideaal voor twee gezinnen.

We hopen u nog een keer te mogen verwelkomen in Casa Lynn of in één van onze andere mooie villa's. Neem dan gerust contact met ons op.

Nikki

Wij verbleven 10 dagen in Casa Penas…

Wij verbleven 10 dagen in Casa Penas Blancas in mei 2022 op Lanzarote gehuurd via Casita Travel. Het huisje overtrof al onze verwachtingen: heel uitgebreide keukeninrichting: koffiezetapparaat, waterkoker, broodrooster, magnetron, oven, koelkast met vriesvakje. Huisje was ook schoon. Bij aankomst een leuk welkomstpakket met oa heerlijke witte wijn van het eiland. Privézwembad dat we niet met andere gasten hoefden te delen omdat er geen gasten zijn! Ontbijten in de lavatuin, uitzicht hebben op de oceaan. Heerlijk stil op het platteland, restaurants en winkels op korte afstand.

30 mei 2022

Beste Marion,

Hartelijk bedankt voor de mooie beoordeling, dit waarderen we zeer! Fijn om te lezen dat jullie zo hebben genoten van het verblijf op het mooie eiland Lanzarote.

Wij hopen jullie in de toekomst weer te mogen verwelkomen in één van onze mooie vakantiehuizen. Neem gerust contact met ons op.

Heerlijke vakantie in Villa Alegria in Moraira

Wij zaten in Villa Alegria in Moraira. Een mooie villa met zwembad geschikt voor 6 personen (wij waren met 5 volwassenen). De villa was van alle gemakken voorzien, genoeg serviesgoed, pannen, een broodrooster, goed koffiezetapparaat e.d. Fijne tuin met heerlijk zwembad, leuke overkapping met eettafel voor ontbijt, etc. Het contact was goed met Casita Travel, het team denkt met je mee en de ontvangst was hartelijk! Heerlijke vakantie gehad!

29 mei 2022

Beste Esther,

Hartelijk dank voor de positieve beoordeling die je ons hebt gegeven, daar zijn we erg blij mee! Fijn om te lezen dat jullie hebben genoten van het verblijf in Villa Alegria. Wij hopen jullie in de toekomst weer te mogen ontvangen in één van onze mooie vakantiehuizen.

Villa Excellente in Moraira

Wij verbleven in Villa Excellente in Moraira wat een prachtig huis! De geweldige service en gastvrijheid van Rene en Erica ter plaatse waren top! We hebben echt genoten tijdens onze "werkvakantie". Het prachtige zwembad, de ruimte buiten en binnenshuis zijn fantastisch en we komen dus graag snel weer terug!

18 mei 2022

Beste,

Hartelijk dank voor deze positieve review. Leuk om te lezen dat jullie zo tevreden zijn over onze service en de gastvrijheid van Rene en Erika! Villa Excelente is een heerlijk huis om te verblijven. Wij helpen natuurlijk graag weer bij het maken van een volgende boeking.

Een super verblijf gehad

Een super verblijf gehad. Mooi huis met 4 slaapkamers ieder met eigen badkamer. Een echte aanrader.

16 mei 2022

Beste Evelien,

Wat een fijne review, hartelijk dank hiervoor. Goed om te lezen dat het verblijf in Casa los Moros naar wens is geweest. We hopen je in de toekomst weer te mogen helpen bij het boeken van één van onze huizen.

Nikki

Wij hebben verbleven in een prachtige…

Wij hebben verbleven in een prachtige villa met de naam Los Moros, die zeer smaakvol was ingericht en van alle gemakken was voorzien.
Het huis was brandschoon.
De service ter plaatse is uitstekend door de lokale vertegenwoordiging.

Beste Anja,

Hartelijk dank voor je positieve beoordeling! Wat fijn dat je het huis Casa los Moros zo mooi vond en dat je zo tevreden bent over onze service. Dit waarderen wij zeer. We helpen je graag weer de volgende keer.

Nikki

Met open mond van verbazing hebben wij…

Met open mond van verbazing hebben wij ons paradijsje betreden: wat een mooie villa, echt een plaatje! Wij kwamen als reisagenten om een aantal villa's in de regio te bezichtigen, samen met Rene van Casita property services en mochten 3 nachten genieten in Casa los Moros. Zo mooi, zo sfeervol, zo compleet: het was genieten!

Beste Anita,

Hartelijk dank voor je mooie beoordeling. Super om te lezen dat jullie hebben genoten van het verblijf in Casa los Moros en dat jullie nog een aantal andere villa's van ons hebben kunnen bewonderen. Tot een volgende keer!

Team Casita Travel,

Casa los Moros

Casa los Moros
verbleven in de prachtige villa Casa los Moros. Echt een geweldig 8 pers. zeer luxe huis, met o.a. 4 slaapkamers en 4 badkamers, 2 keukens, een fijn zwembad. Het huis is heel luxe maar toch gezellig ingericht en je voelt je er meer dan welkom. De inrichting en keuken attributen waren zeer compleet. Daarnaast een fijne tuin met veel privacy en dit alles dichtbij het mooie Moraira. De service van Casita ter plaatse was heel persoonlijk en Rene en Erica doen alles om hun gasten in de watten te leggen! Wij zijn zeer enthousiast over het huis en over de service van Casita Travel! Tot een volgende keer!

Beste Marianne,

Hartelijk bedankt voor de mooie beoordeling. Casa los Moros is inderdaad een heerlijk vakantiehuis: lekker ruim en gezellig ingericht. Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent met onze service. Heel graag tot een volgende keer!

Villa Alegria Lanzarote

We zijn net terug van een week vakantie op Lanzarote in Villa Alegria.
We hebben een heerlijke vakantieweek beleefd. Het vakantiehuis is van alle gemakken voorzien en erg comfortabel. De ligging is prima; heerlijk rustig, mooi uitzicht en op loopafstand van winkels en restaurants.
Lanzarote heeft verrassend veel mooie plekken als je het massatoerisme achter je laat.
Het boekingsproces via Casita Travel verliep heel vlot, net als het telefonisch en mailcontact. Heel klantvriendelijk en snel antwoord op vragen gekregen.

8 mei 2022

Beste Michelle,

Hartelijk dank voor deze prachtige beoordeling! Wat fijn om te lezen dat jullie het zo leuk hebben gehad op Lanzarote en dat jullie tevreden zijn met het verblijf. Ook hartelijk bedankt voor de complimenten over onze service.

We hopen in de toekomst weer te mogen helpen bij het maken van een boeking. Neem dan gerust contact met ons op.

Nikki

Tip om bij deze organisatie te boeken

Klantvriendelijk, duidelijk in communicatie en komen alle afspraken na

7 mei 2022

Beste heer Meerkerk,

Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling, dit waarderen wij zeer. Wat fijn om te lezen dat u onze service waardeert en dat u ons aanbeveelt.

We hopen in de toekomst weer te mogen helpen bij het maken van een boeking voor één van onze mooie huizen. Neem gerust contact met ons op.