We zijn zeer tevreden over Casita Travel. De communicatie ging goed en vlot, de accommodatie is prachtig, zeer schoon en sfeervol ingericht. We hebben een topweek gehad. Een aanrader!
Een prachtige woning in Moraira geboekt via Casita Travel. De communicatie verliep snel en duidelijk. Bij vragen kreeg je direct antwoord. De woning was boven verwachting mooi en van werkelij... Toon meer
Wij hebben een hele fijne vakantie gehad in Villa La Perla in Moraira. Prachtig en goed onderhouden villa. Ook de ervaring met Casita Travel was vanaf de boeking tot bij aankomst in het huis heel pret... Toon meer
voor het 3e jaar een prachtig huis geboekt en afgelopen week weer een heerlijke vakantie met ons gezin gehad. Lanzerote, Ibiza en nu in Moraira. 8 volwassenen en 1 kind. Huizen zijn zeer ruim, meer da... Toon meer
Weg-van-de-massa: van landelijk tot luxe. Heeft u niets met overbevolkte stranden en grote hotels? Dan is Casita Travel uit Apeldoorn dé reisorganisatie voor u. Casita Travel bestaat uit een gepassioneerd team met een goed gevoel voor de juiste vakantielocaties in Spanje. Vakantieherinneringen maken om in te lijsten. Daar is het ons om te doen. Wij boeken voor onze gasten unieke vakantiehuizen in het zonovergoten Spanje. Stuk voor stuk zijn het bijzondere locaties. Een huisje aan zee, een luxe Ibiza-stijl vakantievilla vol met de nieuwste snufjes of juist een meer authentiek huis met een gaard met olijfbomen waar de (klein)kinderen de hele middag verstoppertje kunnen spelen. Weg van de dertien-in-een-dozijn vakantiewoningen en weg van massa, maar wel met alle voorzieningen binnen handbereik. Zodat je zonder zorgen en in alle comfort met elkaar kunt genieten. Casita Travel staat bekend om de persoonlijke service, grote kennis en deskundig en eerlijk advies. Casita Travel is lid van de SGR, ANVR en het Calamiteitenfonds.
Linie 574-G, 7325 DZ, Apeldoorn, Nederland
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Met 4 personen villa casa naria gehuurd in Moraira van Casita Travel alwaar we op 20 juni hartelijk ontvangen werden door onze gastheer Rene Lagrand.Na een duidelijke rondleiding en een leuke attentie van Casita kon onze vakantie beginnen.De villa had alles wat er maar voor nodig was voor een leuke vakantie...zwembad..de ruimte..uitzicht..het weer..restaurants..Maar aan alles komt een eind..dus ook aan deze vakantie die wij allemaal als prachtig ervaren hebben.Rest ons alleen nog om Casita Travel te bedanken voor een onvergetelijke vakantie.

Antwoord van Casita Travel
Eindelijk een villa vakantie mogen beleven... Villa Alegria in Benissa/Moraira. Fantastisch verblijf, vanaf de 1e minuut een onvergetelijke "vibe".
Prachtige villa, van alle gemakken voorzien, veel ruimte en privacy en heerlijke tuin met zwembad dat van 1.5m naar 2.5m afloopt, ideaal. Het heeft een geweldige eettafel overdekt in de tuin, een lounge zonnebed, pingpong tafel en veel ligbedden.
Lekker fris en schoon, fijne bedden, volledig ingerichte keuken met extra's... een dikke 10 !!!!

Antwoord van Casita Travel
Wij hebben een geweldige vakantie gehad in
Finca de la Torre vakantiehuis in Alhaurin de la Torre
Voor we op vakantie gingen had ik nog een paar vragen.
Ik belde op naar bureau en werd netjes te woord gestaan.
Ook de mailwisseling onderling verliep vlotjes.
Zelf doe ik Castiatravel ook aanbevelen aan familie en vrienden.
Ik ga hier zeker weer boeken.

Antwoord van Casita Travel
We zijn net terug van een week Villa All Mar in Moraira en nog steeds in een soort van roes....al langer was er de wens om een mooie vakantie met het hele gezin te hebben. Als dan alles precies zo mooi, luxe en fijn is als dat je je steeds had voorgesteld en waarvan je ooit gedroomd hebt dan kan je alleen maar dankbaar zijn...Heel blij dat ik Casita Travel heb gevonden op internet en bij hun geboekt hebt. Fijn contact gehad, meedenkende medewerkers en uiteindelijk op locatie ook een fijn contactpersoon die altijd direct reageerde als wij een vraag hadden.

Antwoord van Casita Travel
Een geweldige ervaring met Casita Travel, vanaf het contact met kantoor; Nikki & Kirsten tot aan aankomst bij de villa; Rene & Erika. Snel antwoord, behulpzaam en professioneel.

Antwoord van Casita Travel
We hebben een heerlijke vakantie gehad in Casa Naria in Moraira. Na aankomst op het vliegveld bellen met ons contactpersoon René en hij stond ons al op te wachten bij het huis. Is er een probleem dan wordt het opgelost. Super ervaring en zeker voor herhaling vatbaar.

Antwoord van Casita Travel
Casita Travel heeft geweldige vakantiehuizen in hun aanbod. Villa Alexandra was geweldig. Ook het ontvangst door Erika was super. Een mooie welkomstpakket ontvangen en ook bij het uitchecken de mogelijkheid gekregen om later het huis te verlaten vanwege onze vlucht in de namiddag. Het huis is super en het uitzicht een plaatje. Bedankt voor deze onvergetelijke vakantie!

Antwoord van Casita Travel
Via Casita in Casa Hamaca terecht gekomen. Het contact rond de boeking was uitstekend. Casa Hamaca is een geweldige villa die van alle gemakken is voorzien op een mooie, rustige plek in Moraira. Rene en Erika hebben ons gastvrij ontvangenen ook de rest van de week gezorgd dat ons verblijf fantastisch kon verlopen.

Antwoord van Casita Travel
Via het zoeken op internet naar een vakantiehuisje op Lanzarote buiten de grote toeristische gebieden kwamen we bij Casita Travel terecht.
Via hen het prachtig in het wijnbouwgebied gelegen Casa Masdache gehuurd.
Een leuke eenvoudige vakantiewoning, gelegen als onderdeel van een groepje huizen (dus niet eenzaam), die gedeeltelijk als vakantiewoning worden verhuurd. Hier vandaan is het hele eiland met een huurauto prachtig te bezoeken. Vanwege de beperkingen door Corona hebben we geen persoonlijk contact gehad met Casita Travel en de lokale verhuurder. Dank zij WhatsApp en e-mail kon dat echter prima en in een goede sfeer via een moderne mobiele telefoon worden opgelost. Prima routebeschrijving via Google Maps en duidelijke instructies voor het sleutelkastje bij de voordeur.

Antwoord van Casita Travel
Erg genoten van ons verblijf in Casa la Luz. Geweldige villa met prachtig zwembad en heerlijk buitenverblijf. We voelden ons direct thuis. De villa is werkelijk van alle gemakken voorzien!
Contact op voorhand met Casita Travel ook erg goed. Voor ons zeker voor herhaling vatbaar!

Antwoord van Casita Travel
Wij Jan en Agaath uit Naarden hebben zeer genoten in dit mooie vakantiehuis met onze zoon/schoondochter met 2 kleine kinderen. in dit huis lopen 2 appartementen in elkaar over, waardoor ieder stel z’n privacy heeft en toch met de gezamenlijke ruimtes en zwembad met elkaar vakantie kunnen vieren.Komen hier graag nog een keer terug.

Antwoord van Casita Travel
Wij verbleven 10 dagen in Casa Penas Blancas in mei 2022 op Lanzarote gehuurd via Casita Travel. Het huisje overtrof al onze verwachtingen: heel uitgebreide keukeninrichting: koffiezetapparaat, waterkoker, broodrooster, magnetron, oven, koelkast met vriesvakje. Huisje was ook schoon. Bij aankomst een leuk welkomstpakket met oa heerlijke witte wijn van het eiland. Privézwembad dat we niet met andere gasten hoefden te delen omdat er geen gasten zijn! Ontbijten in de lavatuin, uitzicht hebben op de oceaan. Heerlijk stil op het platteland, restaurants en winkels op korte afstand.

Antwoord van Casita Travel
Wij zaten in Villa Alegria in Moraira. Een mooie villa met zwembad geschikt voor 6 personen (wij waren met 5 volwassenen). De villa was van alle gemakken voorzien, genoeg serviesgoed, pannen, een broodrooster, goed koffiezetapparaat e.d. Fijne tuin met heerlijk zwembad, leuke overkapping met eettafel voor ontbijt, etc. Het contact was goed met Casita Travel, het team denkt met je mee en de ontvangst was hartelijk! Heerlijke vakantie gehad!

Antwoord van Casita Travel
Wij verbleven in Villa Excellente in Moraira wat een prachtig huis! De geweldige service en gastvrijheid van Rene en Erica ter plaatse waren top! We hebben echt genoten tijdens onze "werkvakantie". Het prachtige zwembad, de ruimte buiten en binnenshuis zijn fantastisch en we komen dus graag snel weer terug!

Antwoord van Casita Travel
Een super verblijf gehad. Mooi huis met 4 slaapkamers ieder met eigen badkamer. Een echte aanrader.

Antwoord van Casita Travel
Wij hebben verbleven in een prachtige villa met de naam Los Moros, die zeer smaakvol was ingericht en van alle gemakken was voorzien.
Het huis was brandschoon.
De service ter plaatse is uitstekend door de lokale vertegenwoordiging.

Antwoord van Casita Travel
Met open mond van verbazing hebben wij ons paradijsje betreden: wat een mooie villa, echt een plaatje! Wij kwamen als reisagenten om een aantal villa's in de regio te bezichtigen, samen met Rene van Casita property services en mochten 3 nachten genieten in Casa los Moros. Zo mooi, zo sfeervol, zo compleet: het was genieten!

Casa los Moros
verbleven in de prachtige villa Casa los Moros. Echt een geweldig 8 pers. zeer luxe huis, met o.a. 4 slaapkamers en 4 badkamers, 2 keukens, een fijn zwembad. Het huis is heel luxe maar toch gezellig ingericht en je voelt je er meer dan welkom. De inrichting en keuken attributen waren zeer compleet. Daarnaast een fijne tuin met veel privacy en dit alles dichtbij het mooie Moraira. De service van Casita ter plaatse was heel persoonlijk en Rene en Erica doen alles om hun gasten in de watten te leggen! Wij zijn zeer enthousiast over het huis en over de service van Casita Travel! Tot een volgende keer!

Antwoord van Casita Travel
We zijn net terug van een week vakantie op Lanzarote in Villa Alegria.
We hebben een heerlijke vakantieweek beleefd. Het vakantiehuis is van alle gemakken voorzien en erg comfortabel. De ligging is prima; heerlijk rustig, mooi uitzicht en op loopafstand van winkels en restaurants.
Lanzarote heeft verrassend veel mooie plekken als je het massatoerisme achter je laat.
Het boekingsproces via Casita Travel verliep heel vlot, net als het telefonisch en mailcontact. Heel klantvriendelijk en snel antwoord op vragen gekregen.

Antwoord van Casita Travel
Klantvriendelijk, duidelijk in communicatie en komen alle afspraken na