Algemeen Castle heeft mij blij verrast! Echt een erg goede shop: uitstekende communicatie, en direct geleverd. Castle is een echte dienstverlener en ik kom graag nog eens bij ze terug! Verz... Toon meer
Ik heb een Wii-mote-plus gekocht. De prijs was scherp, de levering snel en goed. De site was wat traag toen ik een account wilde aanmaken etc, ik mailde Castlegames daarover, en kreeg keurig en snel r... Toon meer
Na betaling,kreeg na 45 min een mail dat het verzonden was! En een mailtje dat het seal verbroken was omdat het spel uit de winkel kwam,waar de cd en hoezen apart worden gehouden ivm diefstal. To... Toon meer
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
Freelance Professional Makeup Artist covering Bristol, Bath and the South West for Weddings, Editorial, Makeover, Catwalk & Photographic Makeup, Makeup Lessons & personal shopping. Using MAC Cosmetics and Neal's Yard organic skincare.
120 Colston Road, BS56AD, Bristol, Verenigd Koninkrijk
- 07919204190
- elle@ellehitchens.co.uk
- www.castlegames.nl
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
Geen juiste levertijden, maar wel goede afhandeling
Heb bij hun een 3DS XL bundle met monster hunter bestelt. Het zal volgens hun site 1-3 werkdagen gaan duren maar na een tijdje zag ik dat product maar niet verzonden werd. Toen ik ging informeren bleek de levertijd ineens 5-10 werkdagen bedragen. Dat is ineens wel wat anders dan 1-3 werkdagen. Nadat Castle Games steeds maar geen concreet antwoord kreeg van hun leveranciers besloot ik de order te annuleren. Castle Games heeft het geld direct terug over gemaakt en stond het na 3 uurtje weer netjes op mijn bankrekening.
Ook reageren zij snel op e-mailtjes. Daar zouden andere bedrijven wel is van kunnen leren.
Tevreden
Op zondag bestelde ik bij Castle Games een game die op voorraad was. Direct betaald via iDeal. Ik had verwacht dat de game op maandag verzonden zou worden, maar dit liet een dag langer op zich wachten. Op de site staat dan ook binnen 1 tot 3 werk dagen in huis en dat was ook het geval. Kortom: tevreden, zou er zeker nogmaals bestellen.
Kon beter.
Leuke winkel, redelijk assortiment, maar
komen afspraken niet na. In theorie
wacht ik nog steeds op een aantal telefoontjes
van levertijden. Maar goed.
Bijgestelde mening.
Na twee keer een defecte controller teruggestuurd te hebben en meerdere malen gevraagd te hebben om terugboeking besloot castlegames mee te gaan in het standpunt van de klant.
Achteraf blijkt deze webshop dan toch de klant als koning te behandelen.
Jammer dat het alleen langer duurde dan bij een zeker andere webshop waar ik wel eens wat bestel.

Prima service
Reeds enkele malen door middel van preorders een spel besteld. Komen altijd netjes op tijd aan. Vriendelijke mensen ook en gezellige shop!
Geen Reactie
Op 22juli 2011 heb ik op mijn werk het spel Star Ocean 3 besteld (PS3). Omdat ik op mijn werk was, was het niet mogelijk direct te betalen, dus heb ik voor zelf overschrijven gekozen.
Thuis heb ik die avond de betaling gerealiseerd, maar tot de dag van vandaag 26juli, ruim 4dagen later, is de status nog steeds; wachten op betaling.
Ik heb CastleGames hier al tweemaal over gemaild, helaas zonder reactie. Ik hoop dat ik mijn spel alsnog eerdaags ontvang, waar ik nog één week vakantie heb en graag dit spel zou gaan spelen...
Edit: Zojuist een reactie gekregen vanuit CastleGames, de betaling is verwerkt en mijn spel is in bestelling. Misschien ben ik een beetje ongeduldig? Haha ik heb wederom goed vertrouwen op een spoedige afwikkeling.
Wanneer ik het spel ontvangen heb, zal ik mijn beoordeling herzien. Klinkt in ieder geval weer veel belovend.

Top!
Leuk aanbod op de site. Goedkoop en geen verzendkosten! Na betaling krijg je meteen een bevestiging dat het is betaald en je ontvangt ook een mail als het wordt opgestuurd. Zo hoort het te gaan in een webwinkel, super!
Klacht
Mijn zoontje van 10 heeft na lang zoeken eindelijk zijn spel gevonden wat hij heel erg graag wilde hebben, Spiderman 3 bij castlegames als enigste wel vooraadig. Na het geld overgemaakt te hebben krijgt hij het bericht dat het spel niet leverbaar is maar dat hij wel voor het zelfde geld een ninja turtle spel kan krijgen!! Deze had hij al en dit spel wilde hij helemaal niet, hij wilde spiderman 3. Het had heel erg fijn geweest als castlegames gewoon eerlijk had aangegeven dat zij dit spel niet hebben had veel tranen gescheeld bij een erg teleurgesteld jongetje. Hopelijk krijgen we wel netjes ons geld retour.........

Zeer snelle levering
De levering was zeer snel, heb een tweede handse spel gekocht die in goede staat verkeerd. Je wordt ook goed op de hoogte gehouden van de status van je bestelling. zal hier vaker winkelen.!
bedankt..!
Een Top Service
Ik vind het toch jammer dat een paar mensen toch klachten hebben, terwijl de service top is. Ik heb zelf ervaren dat de service snel is en bij een foutieve bestelling, ook alles goed wordt recht getrokken. Mense moeten ook rekening houden met storigen die kunnen komen en daar door bepaalde zaken in de wachtrij komen te staan. Dit is wel een luxe wat sommige mensen niet hebben, wees blij dat je kan bestellen en dat nog op de luie stoel thuis. Nou God Zegene dit bedrijf en de mensen die daar werken. Mijn complimenten, Keep it up :-)
Prima service
Ik heb even moeten wachten op mijn bestelling omdat hij niet voorradig was. Maar daarna was het ook snel binnen! Goede service!!
Goeie Site....
Super heb eergisteren bestelt en vandaag binnen supa kom zeker in de toekomst terug...KEEP UP THA GOOD JOB.
goede site
ik had iets besteld, maar kreeg geen reactie. ik heb later gehoord dat ze het heel druk hadden met de release van modern warfare 2. en ze hadden hun exuus aangeboden. dan is het bij mij natuurlijk al weer helemaal goed. gewoon goede site.
Prima bedrijf!
Ik heb de Sony PS3 gekocht bij Castlegames voor een lage prijs! Je hebt ontzettend veel keuze bij dit bedrijf. PS3 had ik zondag besteld en dinsdag had ik hem binnen. Dit zou misschien in de toekomst iets sneller kunnen omdat mensen verwachten dat hun bestelling op maandag verzonden wordt zodat ze het dinsdag hebben, maar bij sommige bedrijven zit er een nog langere levertijd aan dus mij hoor je niet klagen. Daar kwam uiteindelijk de doos met de PS3, goed verpakt, netjes met de mededeling voor de koerier (Pas op breekbaar) netjes gedaan! Toen ik de doos openmaakte zag ik een PS3 en een hele leuke folder van Games! erg leuk dat deze erbij in zit. Alles was dus gewoon compleet.
Kortom, een zeer goede winkel met een redelijke snelle levertijd!
5 Sterren.
Super service
Ik heb voor het eerst bij deze webwinkel een bestelling gedaan. Was wel iets vertraagd maar daar ben ik optijd over geinformeerd ik had 1 nieuw en 1 gebruikt spel besteld. Heb 2 nieuwe spellen ontvangen. Keurig afgehandeld.
heel snel en correct
ik maakte een fout in mijn bestelling en die werd zeer snel voor mij verholpen. het teveel betaalde werd meteen teruggestort en ik werd heel goed op de hoogte gehouden van de gang van zaken. tevens is mijn bestelling al onderweg......... geweldig toch!!
klagt
ik heb een ps3 spel besteld en betaald maar krijg helemaal nix binnen
gr janniek

Bestelling
In totaal twee keer besteld, ben zeer tevreden met de snelle en correcte afhandeling.
Uitstekende service, ik wil hier vaker bestellen!
Algemeen
Verzending
Zondag de nieuwe ps3 slim besteld (welke dinsdag uitkwam) en voila, dinsdag direct afgeleverd! Goed verpakt, niets op aan te merken.
Aftersales
Ze stellen zich open op en willen je graag helpen.