Wegblijven met jouw huisdier bij Centerparcs
Waarom doe ik mij dat nu aan.
Dit weet je toch?
Jij moet voor een 5 sterren Luxe betalen, terwijl er nog geen 1 Ster geleverd wordt.
Oh sorry, het personeel is best vriendelijk maar ik kom niet voor het personeel, ik kom voor jullie zogenaamde BELEVING!
OKAY CENTERPARCS...
Nu ga IK dus ECHT MIERENNEUKEN!
Vooral omdat ik al dit "HEERLIJKS" bij jullie voor 4 overnachtingen moet doorstaan terwijl ik meer dan € 900,00 betaald heb.
***
WEGBLIJVEN met jouw huisdier bij CENTERPARCS als de temperatuur hoger dan 28 graden is!!
***
Jouw huisdier ligt hier continu met zijn bek open te hijgen en te zoeken naar enige "koele" plek. (Die nergens in de gehele "Luxe cottage" te vinden is)
***
-Geen Airco in jouw "LUXE VIP COTTAGE" Zelfs met alle gordijnen dicht is het nu om 12:00 uur lekker 30 graden.
-Geen enkele mogelijkheid om ergens met jouw Huisdier een plek te vinden met Airco.
-twee kilometer lopen naar een zwaar tegenvallend gebouw waar al het "prachtige" gebeurt maar alleen toegankelijk zonder hond terwijl het buiten 32 graden op de thermometer en 44 graden op de wandelwegen is. Je mag niet even naar binnen om de hond even af te laten koelen. Maar u mag natuurlijk wel buiten op het terras plaatsnemen met uw huisdier mijnheer.
%$#%$^* HET IS MEER DAN 40 GRADEN op dat terras, denken jullie nu werkelijk dat die parasols daar enige invloed op hebben?
-Een kopje koffie met een twee centimeter macronnetje en een alcoholvrij biertje voor de vriendelijke prijs van € 9,50
-Wil je hun goedkoopste ijsje met dit weer dan minimaal € 10,00 voor 4 bolletjes.
***
Voor meer dan € 900,00 is dit de enige beleving bij CENTERPARCS met jouw huisdier:
***
In jouw VEEL TE DURE COTTAGE stil liggen en bewaken dat jouw huisdier het niet opeens begeeft!