Vreselijk
Ons verblijf begon al moeizaam. Vanaf het huisje is het ongeveer 45 minuten lopen naar het centrum en er waren geen golfkarretjes meer beschikbaar. Dat maakt het behoorlijk onhandig, zeker met kinderen.
Na een flinke wandeling om te gaan ontbijten bleek vrijwel alles al op te zijn. Het buffet in het restaurant was daarnaast van erg slechte kwaliteit en absoluut niet smakelijk.
In het huisje kwamen we ook voor meerdere verrassingen te staan. De combimagnetron blijkt helemaal geen ovenfunctie te hebben, waardoor je niet eens zelf broodjes kunt afbakken. Daarnaast is het binnen ongeveer 40 graden en is er geen airconditioning aanwezig. Het koffieapparaat produceert letterlijk maar een paar druppels koffie per keer, in Monaco is een kop koffie nog goedkoper dan wat je hier uit dat apparaat krijgt. Zelfs eieren koken duurt hier een eeuwigheid.
Wat ook opvalt, is dat je bij aankomst nauwelijks informatie krijgt over hoe alles op het park werkt. Je ontvangt vooral instructies over hoe je het huisje weer schoon en netjes moet achterlaten, maar praktische informatie om je verblijf gemakkelijker te maken ontbreekt volledig.
Op de website staat bovendien vermeld dat er speelzand bij het zwembad is. Dat blijkt inmiddels verwijderd te zijn. Sta je dan met alle schepjes en emmertjes die je speciaal hebt meegenomen.
Als klap op de vuurpijl kregen we koude friet geserveerd. Dat proberen uit te leggen was bijna onmogelijk, omdat het personeel nauwelijks Engels spreekt en communiceren daardoor erg lastig is.
Al met al vonden wij de prijs-kwaliteitverhouding erg teleurstellend. Er zijn simpelweg te veel zaken die niet overeenkomen met de verwachtingen die op basis van de website worden gewekt.