Na een Ergotron VESA-arm te hebben aangekocht bij Dustin, bleek deze toch niet sterk genoeg om mijn scherm te dragen. Binnen de correcte termijn een retouraanvraag ingediend en deze werd geweigerd o... Toon meer
Snelle levering, was ff zoeken sinds mijn vorige bezoek aan de site (was een tijdje geleden) maar genoeg keuze en voorraad zat. (Keuze op central point gevallen omdat ze voorraad hadden en eerdere er... Toon meer
Het retourneren van onze laptop, binnen 3 dagen na bestelling, 1 dag na levering, kost ons €150.... Zelfs de aankoop van een andere (€600 duurdere) laptop mocht hen niet op andere gedachten brengen... Toon meer
Voorraad en levertijd klopt niet. Apparaat besteld met 10 stuks op voorraad en 1 werkdag levertijd. Nu 6 weken verder en 5x contact gehad maar men schuilt achter smoesjes over externe leverancier... Toon meer
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
Alles rondom uw ICT eenvoudig online bestellen en snel in huis. Een ongekend grote keuze en een scherpe prijs. En dat alles bij een betrouwbare webwinkel, die u ook nog eens graag adviseert over de perfecte zakelijke ICT-oplossing. Onrealistisch? Nee, hoor. Wij zijn Centralpoint, aangenaam.
Van Heuven Goedhartlaan 121, 1181KK, Amstelveen, Nederland
- 088 - 4 300 300
- info@centralpoint.nl
- www.centralpoint.nl
netjes en vriendelijk
3 computers besteld en 2 ontvangen.
Na contact opgenomen te hebben met de klantenservice bleek de 3e computer niet meer leverbaar te zijn. Dit werd keurig netjes opgelost en we hadden snel ons geld terug.
Prima geleverd
Prima geleverd, in 2 deelleveringen, maar was oke.
Laptops besteld en geleverd
Laptops besteld aan de hand voorraadpot. Erg handig. Diverse filters gebruikt. Snel geleverd. Top bedrijf.
2 server schijven besteld.
2 server schijven besteld.
Snel bezorgd en keurig ingepakt.
Zou hier zeker weer bestellen.
Als zakelijke klant zeer tevreden!
Ik bestel nu enige tijd zakelijk bij CentralPoint en ben zeer tevreden! Goede klantenservice bij vragen en de webshop is duidelijk, snel en levering tot nu toe altijd op tijd. Klasse!
Central point altijd vertrouwd
Central point altijd vertrouwd, snelle levering, uitgebreid assortiment en echt waar voor je geld. Nog nooit enig probleem gehad bij dit bedrijf
Super!
Levering was super snel en klantenservice denkt altijd goed mee!
Product werd op tijd geleverd
Product werd op tijd geleverd. Voldeed aan de verwachting
Prima en thrustworthy
Prima en thrustworthy. Niet zo snel als de concurrenten maar wel een betere prijs.
Wij zaten omhoog doordat onze Distri de…
Wij zaten omhoog doordat onze Distri de levering van de pc's steeds verschoof , via Centralpoint was het binnen een paar dagen geregeld.
We zijn op tijd gestart met de nieuwe mensen .
prima service
prima service, order werd in 3 delen geleverd, 1 onderdeel liet even op zich wachten. Gelukkig waren de andere items dus al eerder verstuurd.
Verdiende 5 sterren!
Wij bestellen regelmatig hardware bij Centralpoint en dat is niet voor niks. Hun website is duidelijk, overzichtelijk en spullen worden altijd snel geleverd. Ook is het fijn dat je kunt chatten als je ergens mee zit en hun response is dan ook supersnel! Daarom 5 sterren!
Prima bedrijf
Prima bedrijf. Twee beeldschermen besteld voor mijn Mac. Goede prijs, snel geleverd.
We hadden verkeerde laptop gekocht we…
We hadden verkeerde laptop gekocht we hadden 13.3 gekocht, juist de doos open gedaan meer niet
Wilde wisselen naar grotere model
Na 16 dagen zeggen ze ineens dat ze dat niet willen doen
Terwijl je in de meeste winkels wel kan wisselen
Vind het dikke zever dat ze niet willen ruilen
Voor mij nooit meer centralpoint
Wat een vreselijke website
Wat een vreselijke website. Annuleren van je bestellingen kan alleen via email (2021!!!). Ook LET OP overal wordt er slim met worden gespeeld en wordt er werkdagen gebruikt. Anders gezegd als je op vrijdag iets besteld dan krijg je die op dinsdag binnen.
Man man in welke tijd leven we??? Hoe kan het zo zijn dat deze website met z'n concurrentie nog in leven is? Waarschijnlijk is dit te danken aan het woord gebruik op deze website. Iedere gebruiker die hier iets besteld die heeft niet goed begrepen dat je de klos bent in het weekend. Geen klantenservice!!!! NIKS hoe is dit mogelijk....
Maar even serieus wie gebruikt nog een mail voor het annuleren van een bestelling????
Klantenservice reageert niet
Klantenservice reageert niet. Bestelling is nooit aangekomen en geleverd. Dit is al de zoveelste keer. Ik bestel er nooit meer.
Vriendelijke klantenservice
Klantenservices reageerde vlot op alle vragen. Echter konden ze niet de scherpste prijs bieden en zijn ze ontzettend afhankelijk van hun leveranciers.
Zeer slechte ervaring met CentralPoint
Zeer slechte ervaring met CentralPoint. In maart een bestelling geplaatst nog steeds niks ontvangen.
Communicatie is er niet. Kan zelf achter mijn bestelling aangaan waarbij je eerst +20 minuten in de wachtrij moet staan.
Snelle en correctie levering
Vaker spullen besteld en alles wordt snel geleverd.
Mocht er iets niet kloppen dan is het ook zo geregeld.