3,3

Gemiddeld

1 review

Centrum Niet zo Puur

Ik had me aangemeld voor de opleiding lichaamsgerichte energetische therapie. Toen ik dag 1 begon voelde ik meteen heel sterk dat de vibe niet bij me paste.
Na de lunch heb ik dit met de coaches besproken en ben ik afgehaakt.
Dit werd redelijk goed opgepakt.
Maar daarna vroeg ik restitutie van mijn betaling ( een paar duizend euro!) en dit was onbespreekbaar.
Uiteindelijk, na veel gezeur, heb ik de helft terug gekregen. Zonder dat ik 1 volle dag had meegedaan!

Een vriendin van mij heeft de opleiding wel afgemaakt en vond de vibe oké en de inhoud leerzaam.
Bij haar echter werd tegen het einde van de opleiding ineens gemeld dat ze niet de titel van LET therapeut zouden krijgen omdat het een beschermde titel was of zoiets.
Dus ineens kreeg de opleiding een andere lading. (Meerdere cursisten zijn toen afgehaakt)

Beide situaties vind ik veelzeggend mbt professionaliteit en daadwerkelijke spirituele wijsheid.
Ze wilden rustig 3000 euro houden zonder de dienst te leveren.
Ik heb er geen goed woord voor over.

20 november 2022
Logo Centrumpuur

Antwoord van Centrumpuur

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om je ervaring met ons te delen. We begrijpen dat het belangrijk is om een klik te voelen met de sfeer en de inhoud van een opleiding. Juist om die reden hebben we vooraf een intake en op onze website proberen we een zo goed mogelijk beeld te schetsen van onze aanpak, sfeer etc.

Het betreurt ons oprecht dat je bij ons niet vond wat je zocht. Hoewel we begrijpen dat onze opleiding niet voor iedereen is, vragen we ons tegelijk af of het wellicht wat voorbarig is om na slechts een halve dag je conclusies te trekken?

We waarderen je eerlijkheid in het bespreken van je gevoelens met ons, en we zijn blij dat dit op een positieve manier is opgepakt.

Wat betreft de terugbetaling, we willen graag benadrukken dat we altijd streven naar een eerlijke en respectvolle afhandeling van situaties zoals deze. Hoewel onze voorwaarden geen verplichting tot terugbetaling vereisen, hebben we begrip getoond voor je situatie en hebben we besloten om je de helft van het bedrag terug te geven als blijk van goodwill.

Wat betreft de andere kritiek, we herkennen ons hier niet in. Mocht er echter ooit een probleem zijn vanuit een (andere) student, horen we dit graag en zijn we altijd bereid om persoonlijk het gesprek hierover aan te gaan.

Nogmaals, we betreuren het dat jouw ervaring met onze opleiding niet was zoals gehoopt. Ontzettend jammer dat het zo is gelopen! We hadden het graag anders gezien.