Chemiv
Pure oplichterij
Pure oplichterij ! Betalen, je onderdruk zetten, afdreigen met een incasobureau en niet leveren.
Eén en al bedrog.
Eén en al bedrog.. dreigen om te betalen met incassokantoor.
Als je op google streetview het incassokantoor nakijkt Belgisch adres is een krot en Nederlands adres is een 'virtueel kantoor'.
Site Chemiv is intussen STOP wegens verdachte inhoud.
Opgepast
Bestelling geplaatst. Betaald.
2 weken later nog steeds geen reactie. Onbereikbaar.
OPLICHTERIJ !!!!!
Gelijk verhaal zoals de andere reviews. Mijn vader plaatst een bestelling en enkele dagen nadien onmiddellijk agresieve mail om snel te betalen. Eens betaald hoor je ze niet meer. Ik laat het er niet bij en ga verdere stappen ondernemen...
Let op!!!
Let op!!!
Bedrog, geen bestelling geplaats en bedreigingen als ik niet zou betalen.
Frauduleus bedrijf
Frauduleus bedrijf. Dreigen met deurwaarders zelfs zonder plaatsen van bestelling.
Bedrog
Beste mensen,
bestel hier niet, dit is zuiver bedrog.
Op het moment dat we de bestelling deden waren er jammer genoeg nog geen reviews terug te vinden,...
Betaald ,niet geleverd .reageren niet…
Betaald ,niet geleverd .reageren niet meer op mails .
Bedrog!!!!!!!!!
Betaling gedaan
Betaling gedaan, geen levering maar wel drijgmail met incasso bureau
Deze firma is onbetrouwbaar.
Deze firma is onbetrouwbaar.
Ik heb deze week een bestelling geplaatst maar het proces niet afgerond.
Toch krijg ik een mail met de bedreiging om een incassobureau in te schakelen.
Opletten met deze website !!!
Betaald maar niet geleverd
Betaling werd uitgevoerd. Maar geen levering. We ontvangen geen reactie meer op onze mail. Telefonisch niet bereikbaar.
Onbetrouwbaar! Chemiv
Ik had een bestelling gesimuleerd en online op akkoord met algemene voorwaarden geklikt. Zonder verder te gaan deed ik het scherm dicht. Een dag later zat er een mail in mijn inbox dat ik MOEST betalen of men ging een incassobureau op mij afsturen. Ik deed de betaling en men beloofde de levering te doen binnen de 48 uur! Helaas is dit NIET gebeurd! Ik kan de firma ook niet meer bereiken! Niet via mail, niet via whatsapp! Ik zal indien nodig dan ook verdere stappen ondernemen. Consumenten hebben immers ook rechten!
Mazout besteld en de volgende dag al…
Mazout besteld en de volgende dag al gelevard, en dat nog op een zondag! Dat noem ik pas service van de bovenste plank. Dikke pluim!

Antwoord van Chemiv
Uitstekende mazout en supervlotte…
Uitstekende mazout en supervlotte levering in Gent! Binnen de 12 uur na betaling stond de chauffeur al aan de deur. Echt topservice - zo zie je het niet vaak meer!

Antwoord van Chemiv