Lees wat reviewers zeggen
Bestilte 2x BBQ-sauce, hvor den ene var gået i stykker i forsendelsen. Der var sparet på bobleplasten, så flaskerne kunne bevæge sig en del i kassen - uheldig. Jeg tog et par billeder, og sendte de... Toon meer
Jeg har tidligere handlet hos Chilihouse uden problemer, men nu er det en uge siden jeg bestilte tørret chili for lidt over 600,- kroner og Postnord har stadig ikke modtaget pakken. Jeg skrev til kund... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
Fra det mildeste til det vildeste...! Chilihouse er resultatet af en gruppe chili-nørder, der ikke kunne finde god nok kvalitet på markedet. Derfor besluttede vi os for, selv at finde det. Vi har siden 2007 leveret lækre hot sauces, chili- og BBQ produkter fra hele verden, og vi har stødt tilføjet flere og flere produkter til vores katalog. I dag er vi stolte af, at kunne levere chili- og BBQ-godter lige til din dør.
Contactgegevens
Hørskætten 30, 2630 Taastrup, 2820, Gentofte, Denemarken
- 20540542
- kundeservice@chilihouse.dk
- www.chilihouse.dk
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
11 dage, ingen vare, intet svar – elendig service
Bestilte to flasker Valentina hot sauce den 13. juni og betalte med det samme. Fik en pæn ordrebekræftelse – og så ikke en lyd. Ingen afsendelse, intet tracking, ingen vare. Jeg har skrevet til kundeservice to gange, og der er gået 11 dage uden ét eneste svar. Man føler sig fuldstændig ignoreret som kunde. Tag jer sammen, eller lad være med at tage imod ordrer, I ikke kan levere. Jeg fortryder dybt, at jeg handlede her.
OPDTAGERING: Der gik 3 uger og de kontaktede mig endeligt. Der var gået noget galt i deres system, så jeg kunne købe en vare de ikke længere havde på lager. Dette gjorde så at de først kunne sende mig den, da de fik den tilbage på lager. Min første pointe står dog stadig. Først efter tre uger får jeg svar på hvor og hvornår - jeg har altså skrevet til dem flere gange…
Ok oplevelse
Efter nedenstående beskrivelse har der efterfølgende været en fin dialog omkring årsag. Vi fandt en god løsning, og når flaskerne er tomme vender jeg nok tilbage igen.
"Jeg købte to flasker chili sauce, hvor der der var meget kort holdbarhed tilbage.
Jeg skrev til dem 19.juli, og hørte ingenting udover et sagsnummer.
Jeg skrev igen 4. august, da jeg jo syntes, at deres løfte om at vende tilbage indenfor 4 timer var rimelig overskredet.
Igen fik jeg bare et sagsnummer.
Idag ringede jeg til det nummer, som står på deres hjemmeside. "Hej. Det er Mikkel. Læg en besked."
Hvem er Mikkel og hvad sker der (ikke) i deres kundeservice?
Det er godt nok elendig service.
Nu vil jeg åbne for flaskerne og krydse fingre for, at at de ikke er tomme. Som de fine ord på ChiliHouse. dk."
I skal ikke stole på deres scoville…
I skal ikke stole på deres scoville niveauer, jeg har bestilt og ligeledes blevet skuffet flere gange, og derefter dobbelt tjekket på google.
De hiver et tal op ad en hat og indsætter det som scoville niveauer en enkelt google søgning viser at flere af deres produkter har et helt andet scoville niveau end det de reklamere med.
Jeg har gjort dem opmærksom på det for et par uger siden, men intet er ændret.
Det tog 2 emails, med en uge imellem og så en yderligere uge før jeg skrev på trustpilot, så kunne i ændre den i en fart :)
Jeg har forresten købt 7, men kun brokket mig over én. Det betyder ikke at det er den eneste med forkert scoville værdi

Antwoord van www.chilihouse.dk
Bedste spicy varer og kundeservice!
Fantastisk kundeservice
Fantastisk kundeservice! Gode varer! Det er ikke sidste gang jeg er kunde her!
Amazing and unique store
I have been a huge fan of Chilihouse for years now. I am a big fan of hot sauce, Mexican food, and BBQ sauce, and I can get all of that at Chilihouse.
I often want to make corn tortillas or tamales, and Chilihouse has masa. It's one of the few places in Denmark where I can get masa.
Their BBQ sauce selection is also amazing. I was able to buy a large selection of BBQ sauce for Christmas and the package arrived the next day. Everytime I order from Chilihouse, the shipping is very fast.
I once had a few questions about a product and the team was very quick to respond and provide me with all the information I needed, plus more.
Fantastisk hurtigt service
Fantastisk hurtigt service, fra jeg havde bestilt til jeg stod med pakken i hånden, var der gået knap et døgn. Havde købt jalepenos på ds. og de var pakket super forsvarligt.
Handler helt klart her igen....
Hurtig levering og tiptop service
Bestilte min pakke hos Chili House, bestående af en tropisk smagkasse med 4 forskellige saucer i, d. 10/1. Dagen efter, lige knapt 24 timer senere stod jeg med pakken i hånden. Skønt med god service og hurtig levering, produkterne var forsvarligt pakket ind og ankom i perfekt stand.
Alt i alt bare en rigtig god oplevelse, vil helt sikkert bruge Chili House fremover når jeg trænger til at få sat gang i tårekanalerne :p
Gode produkter
Gode produkter og 1. klasses service.
Jeg fik varerne efter 2 dage, nogle dåser var beskadigede. De sendte straks nogle nye.
Jalapeños fra La Costeña er bare de bedste.
Kan klart anbefales.
Fantatisk service og hurtig levering
Stor ros til de søde (og serviceminded) medarbejdere hos Chilihouse. Bestilte en HellBoy og Heartbreaking Dawn som julegave og var lidt i tvivl om, de kunne nåes at leveres inden jul, men der var ingen problemer overhovedet 🙌
Dårlig service
Dårlig service
har bestilt en stor pakke her d18 december og på deres hjemmeside stod der 1-2 dages leveringstid, og nu har jeg lige fået besked om den ANGIVELIGT først bliveret den 27. December TIL TRODS for det var en julegave der skulle bruges den 24.december 😡 og de har hævet pengene FØR min vare er modtaget!! Så FØJ der skal jeg SERIØST aldrig handle mere !!! UDUELIG butik

Antwoord van www.chilihouse.dk
Bestilte 3 x 1kg tørrede chili hos…
*** Opdatering ***
Chilihouse har efterfølgende skrevet - og kan forstå det var en række tilfældige/uheldige ting som var ude af deres kontrol der førte til nedestående oplevelse.
Hele "situationen" er nu klaret - og alle er nu glade igen!.
*** Orginal Tekst ***
Bestilte 3 x 1kg tørrede chili hos chilihouse den 25. juli 2023 - jeg modtag varene kort efter - men i 2 ud af de 3 poserne var chili'erne mugne.
Pose 1, var der kun meget få chili'er der var mugne.
Pose 2, var 25% af de leverede chili'er mugne.
Jeg kontaktede dem med det samme - men har intet hørt fra dem efterfølgende.
The only place I will go for spicy needs
Super quick shipping and excellent, almost impossible to find products.
Rigtige produkt og hurtig leverering!
Bestilte mandag aften, og havde pakken tirsdag.
God handel. I burde dog finde en anden leverandør end PostNord.
Anbefaler alle at bruge Chilihouse.dk
Har bestilt fra chilihouse to gange nu…
Har bestilt fra chilihouse to gange nu og begge gange har det været fantastisk hurtigt og enkelt. Jeg anbefaler varmt chilihouse.
Lækre varer og superb service
Det er stedet hvor man kan få de lækre ingredienser som man smager på sin lokale mexicanske restaurant. Salsa ( også verde) og de bedste chilisaucer samt bønner i mange afskygninger. De sender hurtigt og deres kundeservice er virkelig god. Det lykkedes PostNord at smadre to forsendelser i træk på den samme ordre (trods god emballering). Umiddelbart efter henvendelse til Chilihouse kundeservice var der en ny pakke på vej, uden bøvl. Tak for det (og skam jer PostNord)
Drøn lækre produkter der lugter og…
Drøn lækre produkter der lugter og smager som i Mexico, hurtig levering og god kundesupport. Ikke sidste gang jeg køber hos Chiilihouse!
Hurtig levering og gode produkter
Kæmpe anbefaling herfra
Kæmpe anbefaling herfra!
Jeg skulle egentlig bare bestille noget majsmel, som jeg skulle bruge dagen efter. Jeg spurgte derfor om jeg kunne komme og hente det, og det kunne jeg. Jeg kunne dog først der meget sent, og vi aftalte derfor et sted, hvor jeg kunne komme og hente det. Selvom det var en lille ordre, blev der både sendt sms med billede og beskrevet rigtig godt, hvor varen lå. Generelt bare en rigtig god oplevelse 😄
Lees meer over geverifieerde reviews.