Church Street Saloon Country & Western Reviews

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot

Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.

Alle reviews

0 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Wij controleren reviews

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Church Street lever på gamla meriter

Church Street i Gävle var en gång ett bra ställe med bra råvaror, goda rätter och trevlig personal. Nu är det det motsatta, dåligt tillagad mat på vad som känns som hel eller halvfabrikat serverad utan omsorg om vare sig gäst eller rätter. Vi fick seg hamburgare, vattnig kålsallad, torra tortillabröd och sallad upplagd i stora bitar som var både torra och tråkiga. Efter den sedvanliga frågan ”smakar det bra” och vi svarade att det inte gjorde det fick vi inget beklagande eller någon ursäkt av vad som verkar vara ny och outbildad personal. Jag lär inte återkomma till Church Street i brådrasket.

29 november 2024
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Torra pannkakor med smak av bakpulver

Ett av barnen beställde American pancake som var torra och smakade bakpulver. Vid klagomål fick vi till svar att de ska vara så! Ny mat/side order beställdes som vi fick betala fullt pris för! De man erbjöd var en gratis efterrätt för barn. Vi hade inte tänkt ätit efterrätt och hade fyra barn i sällskapet. Skulle vi köpa tre för att få en?

16 juli 2024

Gå inte hit

Två familjer var vi som förväntansfullt köade i regnet i 20 min för absolut ingenting. Hur kan folk ens köa för detta?
Två personer köpte ribs, knappt något kött. Det lilla kött som fanns var och torrt, segt och okryddat. Hamburgaren var som en kompakt dubbelstekt pannbiff som både barn och vuxna spottade ut.
Oxfilén skulle serveras medium men serverades rå och hade fortfarande troligtvis puls.
Detta påpekades varpå de stekte på den befintliga köttbiten och serverade den en andra gång - blodig. Barnen åt inte pannkakan, en av papporna med ribsen åt då dessa för att stills hungern från 50 mins väntan på mat.
Ölen var god och även geléhallonen vi fick vid hemgång. Påpekade missnöjet för servitrisen som gav ett ”vad tråkigt” som kompensation. Knappast värt 3000kr.

3 augustus 2023

Torrt kött

Beställde ribs & chicken platter- gör inte det! Tre långa revben med näästan inget kött på - och torrt och smaklöst. Revbensspjäll ska vara mört och mjukt. Det här var hårt o man fick verkligen använda kniven. En större bit kött som jag knappt kunde sätta gaffeln i. Åt den inte alls. Var köttet micrat? Kycklingen var ok men inga stek"märken" alls? Undras hur den var tillagad. Potatoeskin med ost i - osten var kall o hård. Det enda som var gott var isbergssalladen och Colan som kom i ett fruset glas. 350kr för maten!!! Pinsamt när servitrisen kom. Inte en gång frågade hon om maten var god...var väl uppenbart. En av oss beställde Club Sandwich o det var hur mycket mat som helst! Och gott. Väldigt ojämnt med mängden mat bland sällskapet på 4. Väldigt hög musik upplevde vi alla. Svårt att prata över bordet.

12 juli 2023
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Sjovt og anderledes

Skulle I komme til Gävle en dag, så besøg CHURCH STREET SALOON i Kyrkogatan 11. Det er en saloon som vi kender det fra film. Maden er god og til alm restaurations-priser. De lokale spiser der, og der er fyldt op - selv mandag aften. Vi måtte faktisk vente 20 min på et bord. Det gjorde nu ikke så meget, for det var rigtig hyggeligt.

Om du kommer till Gävle en dag, så besök Church street saloon i Kyrkogatan 11 är en saloon som vi känner den från filmen. Maten är bra och till normala restaurang priser. Lokalbefolkningen äta där, och det finns fullt - även på måndag kväll. Vi hade faktiskt vänta 20 minuter för en tabell. Det gjorde inte så mycket eftersom det var riktigt trevligt.

Should you get to Gavle one day, so visit CHURCH STREET SALOON in Kyrkogatan 11 is a saloon as we know it from the film. The food is good and to gerneral prices. The locals eat there, and there is full - even on Monday night. We actually had to wait 20 minutes for a table. It did not really matter, because it was really nice.

25 augustus 2014

Is dit jouw bedrijf?