slordige afwerking
Ik had een set van vijf ringetjes gezien en gevraagd of het mogelijk was deze aan elkaar te maken. Dit bleek mogelijk en voor dezelfde prijs. Dat klonk goed. Helaas vond ik het prutswerk toen ik de ring kreeg. De inkepinkjes die tussen de smalle ringetje waren gemaakt waren grof en ongelijk waardoor de ringetjes op sommige plekken nog maar de helft van de oorspronkelijke breedte hadden. Volgens cinsier kon je dit verwachten met handwerk. Ik heb meerdere handgemaakte ringen en daarbij is de overgang toch heel wat strakker. Toch was cinsier zo coulant me aan te bieden om opnieuw de ringetjes voor me te maken, maar dan los, of m'n geld terug. Ik koos voor het eerste. Aangezien de ring strak zat, gekozen voor een kwartmaat groter. Helaas viel het tegen. Dit keer niet door de afwerking. De ringetjes los waren mooi. Alleen, losse smalle ringetjes vallen qua maat toch anders dan één brede ring van meer dan 1 cm.; ze zaten dus heel los en schoven over elkaar heen door de totale breedte waardoor het mooie oorspronkelijke effect van de combinatie teniet werd gedaan. Stoute schoenen aangetrokken of ik toch nog m'n geld terug mocht. Dit was niet meer mogelijk. Cinsier gaf aan dat er al extra kosten gemaakt waren en dat ik deze keus zelf gemaakt had. Dat klopt inderdaad, maar vragen staat vrij. Ik heb de ringen alsnog teruggestuurd. Helaas m'n geld kwijt voor niets.