Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Havde købt fuld pakke med mad i Postgården / Korsbæk inden revyen. Kødet var under al kritik / generelt en dårlig mad oplevelse. Revyen var igen i år en skuffelse som de sidste 2 år. Efter over... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Flot ny opsætning. Spændende cast. Gode skuespil præstationer Fantastiske sang præstationer Dygtige musikere. Brilliant dansere. ALT var bare helt perfekt “serveret”. Især danserne i... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Amusementscentrum
  2. Entertainer
  3. Impresario
  4. Evenementenmanagementbedrijf
  5. Kaartverkoper voor evenementen

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Glæd dig til årets sommerrevy på Dyrehavsbakken. Med Lisbet Dahl i instruktørstolen og i fuld vigør på scenen sammen med nogle af Danmarks bedste revyskuespillere er rammerne på plads for endnu en forrygende sæson.

Contactgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

2,2

Alle reviews

20 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Jeg har igennem årene set mange…

Jeg har igennem årene set mange Cirkusrevyer. Vi sprang over sidste år for at se Revykøbing. I går var vi så i Cirkusrevyen, den sidste optræden for i år. Det var en flad fornemmelse, vi gik derfra med - med ingen endorfiner i kroppen som ved ellers tidligere revyer. Normalt har jeg ligget flad af grin over tidligere års numre, men ikke en eneste i dette års revy. Normalt har vi i stående applaus tilkendegivet vores tilfredshed over underholdningen. I går rejste vi os ikke engang op, da forestillingen sluttede. Vi klappede anden gang af pligt. Det er synd og ærgerligt, at revyen for os dykkede i år. Hvad gik der galt? For skuespilkræfterne var da gode nok. Hilsen ellers tidligere supertilfredse revygængere, men altså bare ikke i år.

23 augustus 2026
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Cirkus Revyen har fået nyt lydanlæg

Cirkus Revyen har fået nyt lydanlæg. Ja mon ikke !!! Lydniveauet er alt alt for højt og overdøver alt så de ellers udmærkede skuespilleres tekster sang og tale forsvinder i dum dum lyde. Danserne var ellers ok og bar alene forestillingen. Tekster uden bid og den sædvanlige satire. Alt i alt fordummende.

22 augustus 2026
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Havde købt fuld pakke med mad i…

Havde købt fuld pakke med mad i Postgården / Korsbæk inden revyen.
Kødet var under al kritik / generelt en dårlig mad oplevelse.
Revyen var igen i år en skuffelse som de sidste 2 år.
Efter over 20 år med besøg i Cirkus Revyen er tiden kommet hvor vi 10 faste gæster vil prøve noget andet i 2027

7 augustus 2026
Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Har været i cirkusrevyen hvert år siden…

Har været i cirkusrevyen hvert år siden 1970. Har lige været der, utrolig dårlig revy, det har den været nu i mange år. Kun få gode tekster, mangler gode revykræfter, intet at grine af. Kunne lære af Nykøbing F. revyen. Mangler en som Ulf, og de to mangeårige kræfter Ellegaard og Lykkegård mangler. Niels Olsen kan være sjov, men får ikke lov. Den humor og galskab der f. eks. var i Helt til hest, Helt ude i hampen, 40 år på landevejen, Med på en 4 er, Termokander, Familien Danmark mangler totalt. For at fylde ud, havde man i programmet fastsat nogle servicemeddelelser fra DSB, det var jo ikke en forestilling. For megen dans, ikke en genkendelig melodi. Så mig omkring, der var mange, der ikke klappede. Skrev en kommentar på Facebook, den er nu slettet. Sikken en etik, at man kun kan se de gode anmeldelser. Efter Lisbeth Dahl holdt op, er der gået helt galt. Det er ikke nok at sceneopsætningen er flot, der skal også være indhold og noget at grine af.

2 augustus 2026

Vi havde glædet os

Vi havde glædet os, for Cirkusrevyen har normalt været en rigtig god revy.
Men desværre var den langt fra de sidste 10 års niveau. Der var ingen rigtig bid ( fx i Troels fra venstre) i de politiske numre.
Det kan helt sikkert gøres bedre til næste år.

11 juli 2026

Skuffende og uden retning

Vi har set Bakkens Revy gennem de sidste 16 år og har altid glædet os til årets forestilling. Derfor var skuffelsen også større end normalt i år.
En god revy tager fat i tiden og gør den sjov, skarp eller tankevækkende. I år manglede mange af numrene både relevans, retning og pointe. Flere gange sad vi tilbage med følelsen af: "Hvad handler det egentlig om?" Der var enkelte lyspunkter, men alt for få til at løfte helhedsindtrykket.
Skuespillerne, musikerne og danserne leverede professionelt som altid. Problemet var materialet, som for ofte føltes uvedkommende og uden den genkendelse, der normalt er kernen i en god revy.
For første gang i mange år gik vi hjem med en flad fornemmelse. Ikke fordi revyen udfordrede os, men fordi den i lange perioder føltes irrelevant. Vi håber, at næste års revy finder tilbage til den skarpe og aktuelle satire, som har gjort den til en fast tradition for os.
Tag kritikken som et oprigtigt ønske om forbedring fra nogle af jeres mest loyale gæster gennem mange år. Vi kommer gerne igen, men håber næste års revy byder på mere relevans, mere genkendelse og flere grin

4 juli 2026
Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Flad fornemmelse og alt for polititiske…

Flad fornemmelse og alt for polititiske indslag!
Dem som sidder og laver sketchers er ihverfald til den røde side 🫣
Vi har set Cirkusrevyen igennem 9 år, men årets revy var en generel skuffelse.
Kun få numre fik et ægte grin frem.
Under hele første akt, var det meget politisk og der var ikke meget humor ind over - skuespilleren gjorde det faktisk meget godt men de manglede det sidste hele vejen rundt
2. Akt var absolut det bedste men stadigvæk var vi 4 prs som gik derfra og var enige om at vi køber IKKE billetter til 2028 før vi har set om 2027 blir bedre fordi de er købt desværre - og ellers skal vi prøve noget nyt og måske skal det være Tivoli revyen vi skal næste gange

2026 var det dårligste år i de 9 år vi har været afsted og det var generelt skuffende i forhold til de andre år 🫣 vi grinede slet ikke som vi plejer desværre.

Sketchers var bare ikke sjove nok og alt for polititisk orienteret, vil ikke anbefale denne til andre.

4 juli 2026
Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Vi betalte vip billetter og sad på…

Vi betalte vip billetter og sad på første række. Påtrods af de ekstra dyre billetter, er udsigten til scenen meget dårlig når man sidder ude i siderne. Slet ikke prisen værd. Faktisk finder jeg det uartigt at man tillader sig at tage så meget mere, når pladserne er så vildt dårlige.
Selve revyen var gennem gående sjov og flot sat op. Kun en enkelt skets var underlig pointeløs, havde lidt svært ved at se det sjove i svigerfar tingen. Kan kun give 3 som samlet oplevelse det trækker rimeligt ned at man går der fra med hold i nakken og en fornemmelse af at man er blevet prismæssigt snydt.
Anbefaler ikke 1 række, den er pladseret for tæt på scenen.

25 juni 2026

Kæmpe skuffelse

Kæmpe skuffelse, med en ræve rød politisk tilgang, københavneri af værste skuffe.

20 juni 2026

Noget skuffende oplevelse

Jeg elsker Cirkusrevyen samt de talentfulde skuespillerer siden jeg som teenager for snart 50 år siden så min første forestilling. Og jeg var helt blæst bagover i 2023 da Bodil Jørgensen debuterede. Desværre kan man ikke sige det samme i år. sketches, sange og parodier var dræbende og lydkvaliteten var ikke bedre end resten. Kom igen kære skuespillere, - i er bedre end det.

12 juni 2026
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Skuffende med en flad fornemmelse

Hvis man har set Cirkusrevyen igennem mange år, som vi har, så var årets revy en kæmpe skuffelse. Kun få numre fik et ægte grin frem. Under hele første akt, havde jeg en fornemmelse af at det kunne være underholdningen fra Enhedslistens årsmøde der blev vist. Revyen var ensidig politisk med en kraftig rød undertone. Parodier på politikere og politik kan ofte være underholdende og sjove, som vi så ofte har set det, men i årets revy var det svært at finde smilet frem. 2. Akt fik dog et mindre løft, men det var påfaldende at det var danserne, som i øvrigt fuldt fortjent, fik de største bifald. Normalt går vi derfra i en løftet stemning og er enige om at bestille billetter til næste år så snart de kommer til salg, men i år var vi enige om at det nok var værd at overveje noget andet. Alt i alt gik vi derfra med en flad fornemmelse og meget skuffede over såvel indhold som fremførelsesniveuet generelt.

5 juni 2026
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

En flot indpakning uden indhold

En flot indpakning uden indhold – en skuffende Cirkusrevy
Vi var i dag inde og se Cirkusrevyen med store forventninger – men desværre blev det en meget flad oplevelse. Én stjerne gives udelukkende for de flotte kulisser og den imponerende lyssætning, som virkelig fungerede og satte en professionel ramme om forestillingen.
Desværre stopper det positive også her.
Forestillingen manglede helt den energi og kvalitet, man forventer af en revy af denne kaliber. Sangerne levede ikke op til niveauet, og danserne fremstod overraskende uinspirerede. Det meste føltes tamt og uden kant.
Humoren var en endnu større skuffelse. Der var langt mellem grinene, og de sketches, der burde være aktuelle og skarpe, virkede i stedet trætte og gentagende. Flere indslag føltes som genbrug uden nyt twist.
Særligt parodien på Morten Messerschmidt ramte helt ved siden af – den virkede både svag og uden bid.
Det mest sigende er måske, at vi gik derfra uden egentlig at kunne huske nogle af sketches. Der var simpelthen ikke noget, der gjorde indtryk.
Alt i alt en stor skuffelse, som desværre ikke lever op til Cirkusrevyens ellers stolte traditioner

5 juni 2026
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Cirkusrevyen 2026

Cirkusrevyen 2026
Helt fantastisk i gør det for godt! Skuespillere fantastiske og stemningen perfekt. I skal nok få en god sæson. Stor anbefaling herfra⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

16 mei 2026

Is dit jouw bedrijf?