Produktene varer ikke
Produktene varer ikke, kundeservice treg og elendig. Styr unna.
Produktene varer ikke, kundeservice treg og elendig. Styr unna.
Thomas Holstad din taper, ett pakk av ett svin som stjeler og svindler uskyldige mennesker. Du skylder meg penger som du og din feminine utgave Aurora har lovet flere ganger å refundere.
Makan til klyse. De pengene skal jeg ha tilbake om jeg så skal selge deg som krabbemat en dag🤬
Bestilte 2 stk hoverboard, etter noen dager ble kjøpet kansellert og skulle få pengene igjen.. de har ikke kommet enda de skulle maks bruke 7 virkedager. Elendig service og svartid på kundeservice er på flere dager.. møkka butikk
Ble lovet refund på varen jeg kjøpte. De hadde den ikke på lager og jeg skulle få pengene tilbake. Dette er nå 1 uke siden. Utrolig dårlig service!
Styr unna! Kundeservice og oppfølging eksisterer ikke.
Bestilte og betalte for en sparkesykkel på nettet. Etter et par dager ble bestillingen min kansellert fordi de mente den annonserte pris var for billig, og de nektet og levere varen.
Kan dessverre ikke anbefale andre å handle i denne nettbutikken, jeg bestilte et Classywalk brett den 23.03.2016, beløpet ble trekt fra min konto samme dag, men ennå har jeg ikke hørt noe ang leveringstiden. Har snakket med kundeservice to ganger (kom faktisk igjennom pr telefon) og ble lovet at brettet skulle sendes om et par dager. Men har ikke hørt noe mer. De siste to dagene har jeg stått i kø på support telefonen i 75 minutter uten å få svar! Håper ikke alle kunder har vært like uheldig som jeg har vært. Dette virker ikke som er seriøs nettbutikk som tar kundene på alvor, de kunne i det miste kontaktet meg og forklart at det er lang leveringstid, så hadde man kanskje slått seg til ro med det..
Lees meer over geverifieerde reviews.
Lees meer over Trustpilots reviewproces.
Hier vind je 8 tips voor het schrijven van een goede review.