Cleanfox is een absolute game changer voor mijn e-mailervaring! Deze handige tool maakt het opruimen van mijn mailbox super eenvoudig en efficiënt. Het automatisch verwijderen van ongewenste e-mails e... Toon meer
Fijn dat alle mails zo verwijdert kunnen worden zonder handmatige acties. Wat een hoop rommel kunnen opruimen, dankjewel Cleanfox!
heel gemakkelijk in gebruik. raad deze zeker aan voor mensen die niet graag mailbox op kuisen. ik had over de 30.000 mails op 2 min volledig op gekuist. echt super
Ruimt snel de email op, keuze om in het vervolg een keuze te maken of je nog mail wilt ontvangen of niet. Werkt super.
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
Cleanfox est l'application 100% gratuite qui vous permet de vous nettoyer votre boîte mail tout en faisant un geste pour la planète. Finies les boîtes mail encombrées, en quelques clics vous vous désinscrivez de toutes les newsletters que vous ne lisez pas et supprimez tous les mails dont vous n'avez plus besoin.
Paris, Frankrijk
- contact@cleanfox.io
- www.cleanfox.io
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
gegevens door verkopen
let goed op de kleine lettertjes want ze verkopen je gegevens door als je akoord gaat
tot nu toe werkt het
Just what I needed
Werkt zeer goed
Don't know
Don't know, have to give 5 starts before it starts
top als het ook echt de mails…
top als het ook echt de mails verwijdert.
Best cleaning
Handig om je mail-box te beheren
Makkelijk mails verwijderen, fijn!
Super waardevolle app
Super waardevolle app om tegen emailspammers
mooi simpel opruimen
Geen enkele email meer
Sinds ik deze geinstalleerd heb, ontvang ik geen enkele email meer. Hoe kan ik dit oplossen?
Werkt perfect
Cleanfox beloofde 16.000 e-mails op te…
Cleanfox beloofde 16.000 e-mails op te schonen, maar na drie weken is er nog niets gebeurd. Teleurstellende ervaring. Hopelijk wordt dit snel opgelost.
Niet installeren!
Nadat ik de ap van Cleanfox heb geinstalleerd krijg ik helemaal geen mails meer binnen!
Ook komen mijn verstuurde mails niet aan.
Ik krijg met geen mogelijkheid contact met cleanfox.
Morgen ga ik een nieuw mailadres aanmaken, ik heb geen andere keus.
Niet installeren is mijn advies!
Goede site zegt wat ze doen..
Trap er niet in het is het grootste…
Trap er niet in het is het grootste oplichters bedrijf wat er bestaat je reviews worden niet geplaatst je mailbox blijft violet lopen en wordt niet schoon krijg er nog veel meer ze willen alleen maar meer gegevens van je hebben om door te zetten. Ze nemen geen contact meer op stelletje oplichters😡😡😡😡