Clearview Gruppen

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Som altid en forrygende service. Kan kun anbefales. Kommer til aftalt tid, kvalitet af pudsning i top.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Hvis du er ude efter en dygtig, professionel og omhyggelig vinduespudser, Så vil jeg klart anbefale clearview vinduespuds! Han er høflig og pålidelig og så ved han hvad han laver. Jeg er altid tilf... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Super fed fyr der kommer ud, smilende og velformulerede omkring sit værk. Spotter meget hurtigt snavs og andet urent, som kræver en ekstra indsats og giver forklaring på hvorfor det opstår, hvordan o... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Service og kvalitet i top Clearview vinduspuds giver fantastisk service og kvaliteten er i top. Personalet er venlige og imødekommende og kommer til tiden. Vinduerne har aldrig været så rene... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Bedrijfsgegevens

1. Commerciële schoonmaakdienst
  2. Terreinonderhoudsdienst
  3. Glazenwasser

Geschreven door het bedrijf

Clearview Vinduespuds er din lokale vinduespudser i Rødovre og omegn. Hos os er du og dine vinduer & ruders behov i fokus. Vi bestræber os efter altid, at yde den absolut bedste service. Vi forstår at når kommunikation og tillid går hånd i hånd med top kvalitet og tilfredshedsgaranti - så opnår vi det bedste resultat! Ønsker du et uforpligtende tilbud - så hører vi gerne fra dig. Sammen finder vi en passende dato til en god pris. OBS! Vi tilbyder nu også rengøring. Blandt andet: Fraflytnings rengøring, overfladerengøring, håndværker rengøring, trappevask m.m

Contactgegevens

Super oplevelse!

Der har været god kommunikation med virksomheden lige fra start og udførelsen af selve arbejdet var også helt i top!
Kan klart anbefale at bruge Clearview til andre, som forventer en grundig rengøring og/eller vinduespudsning mm.

15 november 2025
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Jeg havde besøg af cleanview

Jeg havde besøg af cleanview, første gang fuld tilfreds. Men da han kom i forrige uge, virkede han meget travl, gjorde det ikke ordentlig med rander på vinduerne. Ringer ham op efter da vi kommer hjem og ser vinduerne, han lover han vil ringe i mandags med en dag i løbet af ugen hvor han vil komme og pudse om. Intet hørt. Øv for en dårlig oplevelse når man betaler for noget som ikke er ordentlig

27 juni 2025
Logo Clearview Gruppen

Antwoord van Clearview Gruppen

Hej Camilla,

Vi beklager, at resultatet ikke har været som det burde - det er ikke hvad man kan eller skal forvente. Derfor er vi i kontakt kort efter og aftaler der, at vi finder en ny dato - samtidig med at vi gør opmærksomme på, at vi holder ferie i uge 27, men vil vende retur hurtigst muligt med en løsning.

Vi har igen rakt ud med en løsning og afventer derfor et svar fra dig.

Du ønskes en god weekend

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg havde brug for rengøring og…

Jeg havde brug for rengøring og vinduespudsning af en fraflyttet lejlighed.
Dygtige og kompetente folk, der klarede opgaven, så alt skinnede.
Jeg følte mig tryg med høflige og venlige folk, kan varmt anbefale Frederik og hans medarbejdere.

13 mei 2025

Ekstrem professionel og serviceminded

Frederik er, udover at være ekstremt dygtig og passioneret for sit arbejde, også meget serviceminded, punktlig og går ikke fra en opgave uden kunden er tilfreds. Vi er glade for hans arbejde med at pudse vores vinduer og glæder os over at vi nu fast ved at vinduerne altid shiner og kender allerede nu tidspunktet for hvornår han kommer næste gang, så vi ikke selv skal tænke over det og booke tid.

21 februari 2025

5 stjerner!

5 stjerner!
Kan varmt anbefale dette firma.
Havde dem forbi i vores virksomhed.
De pudsede vores vinduer, fjernede fedtpletter. Aldrig har de været så rene før.

14 januari 2025
Review zonder uitnodiging

Lees meer over geverifieerde reviews.