Clever Gaming Reviews

TrustScore 5 uit 5

4,8

Tijdje geleden een controller gekocht bij CleverGaming. Controller bleek na enkele dagen een mankement te hebben. Controller opgestuurd echter door DHL kwijtgeraakt, bewijs was aanwezig. Clev... Toon meer

De goede communicatie tussen beide partijen gaat wel via de mail. Maar ze beantwoorden hem ten alle tijden wanneer ze tijd hebben. Ze reageren beleefd en communicatief heen en weer via de mail weet je... Toon meer

De mensen van clever gaming hebben mij een uitstekende service bezorgd. Het kan soms wel eens tegen zitten maar het gaat er dan om hoe je ermee omgaat! Exelent en uitmuntendheid zijn enkele begrippen... Toon meer

1. Videogamewinkel

Clever Gaming Clever Gaming is offering you Unique controllers & Modifications! Get yours at www.clever-gaming.com

Uitstekend

TrustScore 5 uit 5

Alle reviews

0 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Top👍

Goede service!!
Altijd bereid om naar jou wensen te kijken en daar in mee te denken.
Snelle levering en antwoord op je vragen.
Top👍

22 maart 2020

Hi Matthijs,

Fijn om te horen dat je tevreden bent! Geniet van je zondag, en natuurlijk je bestelling!

Joysticks lopen aan tegen de behuizing…

Joysticks lopen aan tegen de behuizing vind het de dik 200 euro niet waard

8 maart 2020

Hi Jurien,

Jammer om te horen dat de controller niet functioneert naar behoren. Als je hierover contact met ons had opgenomen gaan we dit uiteraard voor je oplossen! Je kunt ons mailen op info@clever-gaming.nl

Erg goed

Erg goed. Had iets besteld voor kerst, helaas kon het niet op tijd geleverd worden. Binnen een dag had ik mijn geld terug. Super bedrijf

8 januari 2020

Antwoord van Clever Gaming

Bedankt voor de review. Mocht er in de toekomst nog interesse zijn, horen we dit graag! :)

Alleen maar lof!

Alleen maar lof!! De ‘gouden’ controller van zoonlief gaf de geest. Een mailtje gestuurd en direct reactie terug, ook al was het zondag. Overleg over euvel en oplossing. Controller opgestuurd en na vervanging en overzetten van ‘gouden’ case weer snel ontvangen. Kortom meer dan tevreden over communicatie en service/dienstverlening

7 januari 2020

Antwoord van Clever Gaming

Fijn om te horen dat u tevreden bent, hopelijk nog vele jaren plezier met de controller!

Alles wat ik had gevraagd is perfect…

Alles wat ik had gevraagd is perfect uitgevoerd. Ik blij en mijn ventje superblij. Jullie zijn zeker aan te raden. En snelle levering.

27 december 2019

Antwoord van Clever Gaming

Fijn om te horen! Heel veel plezier voor je zoontje gewenst!

Werkt al uitstekend

Werkt al uitstekend, Vlotte geleverd en merk nooit dat mijn controller open is geweest

16 december 2019

Antwoord van Clever Gaming

Heel veel plezier met de controller!

Doet het!

Ik kreeg exact wat ik vroeg. De options-knop van de control lag alleen wat verzonken in de behuizing. Moet er nu veel gerichter op drukken, zeg maar. Of dat de bedoeling is, of dat de behuizing niet helemaal goed zit weet ik niet zeker en eerlijk gezegd maakt me het ook niet zo heel veel uit want het werkt.

26 oktober 2019

Hi Lee-roy,

Bedankt voor je review. Goed om te horen dat je tevreden bent. Mocht jij jezelf toch irriteren aan de option-knop, stuur ons dan even een bericht. Dan gaan we dit met je oplossen.

Veel plezier met de controller

Uitmuntende klantenservice!

In januari 2019 heb ik mijn controller bij Clever Gaming aangeschaft. Helaas werkte de controller niet zoals gehoopt. Maanden later zocht ik pas contact met Clever. Direct was Patrick van Clever gaming zéér behulpzaam en vriendelijk in het contact! Ik heb de controller teruggestuurd en kreeg een compleet nieuw vervangend product. Wat een uitstekende klantenservice! Snelle reactie, duidelijke en vriendelijke communicatie en een geboden oplossing dat spreekt over een zeer goede klantenservice!

Nogmaals bedankt Clever Gaming!

15 september 2019

Ik dacht een defecte controller te hebben na enkele maanden, blijkt het vuiligheid te zijn. Ze hebben hem netjes schoongemaakt en retour gezonden zonder kosten. Claver gamink ontzettend bedankt.

5 september 2019

Top bedrijf

Top bedrijf! Heel erg blij met me aankoop, alleen na een paar dagen kreeg de controller kuren, maar dit wordt netjes opgelost👌🏼

28 augustus 2019

Hi Brian,

Bedankt voor je feedback. Klantenservice staat bij ons hoog in het vaandel. Veel plezier met de controller!

perfecte Service

Hele goeie en snelle service

20 augustus 2019

Hi Gwen,

Goed om te horen. Veel plezier met je bestelling!

👌🏼👌🏼

Ik heb niets te klagen, ik denk wel dat de knopjes achterop de controller voor scuff iets groter mogen, en als zij het zelfde zouden zijn als de Originele buttons van ps4 dat zou perfect zijn!

16 augustus 2019

Antwoord van Clever Gaming

Goed om te horen, we hebben ook een scuf casing met knoppen zoals het origineel. Je komt dan bij de pro controller uit.

Geniet van je controller en hopelijk tot snel! :)

Prima

Doen wat ze beloven

6 augustus 2019

Antwoord van Clever Gaming

Dank voor het vertrouwen!

controller blijkt enkel cover te zijn.

Mijn zoon wou een controller bestellen, maar bij ontvangst bleek dat het enkel een soort cover was. Nu hebben we een controller gekocht maar blijkbaar kan die er niet opgezet worden.

27 juli 2019

Hi Saskia,

Spijtig om te horen dat je niet tevreden bent over je bestelling. Je hebt een bestelling geplaatst exclusief controller. Je ontvangt dus alleen onderdelen. We hebben je hier tweemaal via de e-mail op de hoogte van gesteld, en geprobeerd te bellen maar helaas geen reactie ontvangen.

We willen dit uiteraard alsnog graag met je oplossen! Zou je het fijn vinden als wij de controller voor je monteren?

Neem dan even contact met ons op via info@clever-gaming.nl

Super

Super webwinkel

31 mei 2019

Antwoord van Clever Gaming

Bedankt voor het compliment!