Club Villamar Reviews

TrustScore 4 uit 5

4,1

Het was onze eerste vakantie met de gehele familie in een Villa. De communicatie (vooral vooraf) was erg duidelijk en behulpzaam. De Villa was erg luxe en groot, maar wel een beetje oubollig wat ook... Toon meer

Amatella in San Antonio de Calonge. Lag schitterend maar hygiëne en staat van onderhoud beneden alle peil. We moesten van alles zelf uitzoeken. Eea werd wel ter plekke opgelost(ontbrekende lampen, lak... Toon meer

We hadden een ideale rustige vakantie in mooie omgeving. Het huis voldeed aan onze verwachting, was ruim, proper en uitgerust met alles wat we nodig hadden. Zwembad, mooi terras met bbq en hangmat en... Toon meer

Villa Orlando zeer benauwde slaapkamers Airco zou zeker een oplossing zijn ....een update van deze villa zou niet overbodig zijn voor deze prijs 7200 €....eerste week elke dag moeten bellen ..werd wel... Toon meer

Goed

TrustScore 4 uit 5

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Alle reviews

33 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Nooit een teleurstelling

Club Villamar heeft ons tot op heden nooit teleurgesteld. Het huis Cobre is echt een mooi groot huis met meer dan genoeg kamers en badkamers. Een mooi groot eigen parkeerplaats naast het huis. We hebben er heerlijk van genoten en zeker van de royaal grote zwembad. Bij vragen staan ze vriendelijk en gelijk voor je klaar. Heel erg bedankt.

13 mei 2025

Club Villamar hele fijne dienstverlening

Club Villamar heeft een hele duidelijke website wat het zoeken naar huizen heel makkelijk maakt.
De communicatie verliep snel, helder en vriendelijk.
Het huis waar wij verbleven heeft ruimschoots voldaan aan onze verwachting.
Schoon, op een mooie plek en van alle gemakken voorzien. Communicatie met eigenaar verliep ook vlekkeloos. Wij hebben genoten.

22 mei 2025

Vila pitagoras

Wij hebben een zeer goede vakantie gehad door club villamar.
De villa was zeer ruim en supermooi uitzicht.
Geen tijdverlies door sleuteloverdracht want ze zaten in een kluisje.
Indien u problemen heeft tijdens het verblijf, krijgt u onmiddellijk respons van hen.
Aanrader!!!!!

16 september 2024

Voor mij tot nu toe prima ervaringen.

Bij Clubvillamar al meerdere keren een mooie villa gehuurd in Spanje, deze keer de laatste 2 weken van september 2024 in de fijne villa Amora. Duidelijke website met foto's en omschrijving van de accommodaties. Redelijke prijzen en diverse betaalmogelijkheden.
Goede communicatie via email met uitleg over de route naar de accommodatie en het ophaaladres voor de sleutels.
Wat mij betreft een aanrader

Villa hestia

Mooie en fijne villa geboekt in tossa de mar, mooi schoon en onderhouden huisje en tot alle gemakken voorzien, zeker voor herhaling vatbaar

31 augustus 2024

Prima dienstverlening

Je krijgt het gevoel dat ze er bovenop zitten om jouw reservering netjes af te ronden.
Er is veel terugkoppeling en de informatie is nuttig en voldoende

4 september 2024

Een heerlijke week gehad in Enma2

Een heerlijke week gehad in Enma2. Ten opzichte van de foto’s inmiddels geüpgrade met een overkapping voor de keuken en bij het BBQ-zitje. Heerlijk ruim en schoon en van alle gemakken voorzien. Fijn zwembad met ligbedden. Enige jammere was dat er geen airco was (maar wij zaten er ook met 42 graden).

Wij vonden de oprit naar het huis ietsbte steil en smal maar je kan de auto prima aan de straat laten staan.

Lloret, met o.a. winkels voor dagelijkse boodschappen en andere kustplaatsjes prima bereikbaar. Dagtripje Barcelona ook goed te doen vanuit hier.

25 juli 2024

Prachtig vakantiehuisjes

Het huisje is prachtig gelegen op een berg met ver zeezicht. De afstand tot het strand of de dichtbijgelegen stadjes valt heel goed mee. Ook het zwembad is heel fijn.
Er was wat onweer toen wij in het huisje verbleven en toen is het dan in een van de slaapkamers beginnen lekken. Dit werd wel meteen gemaakt toen we hiervoor belde.

31 augustus 2024

Comfortabel vakantiehuis

We hebben ook dit jaar weer een huisje via Club Villamar gehuurd en het is ook deze keer goed bevallen. Het huisje is onderdeel van een afgesloten community, die via de achtertuinen toegang hebben tot een mooi groot zwembad.
De garage zit onder het terras, waar de auto achter slot en grendel geparkeerd kan worden. De ruimte is wel aan de krappe kant als je een wat grotere auto hebt. Bij aankomst hebben we even gebeld en kregen de locatie van de sleutel te horen, waarna we naar binnen konden. De contactpersoon kwam later langs om e.e.a. te bespreken. De stoelen op het terras waren wat aan de krappe kant voor een aantal van ons gezelschap, en de volgende dag stonden er een aantal bredere stoelen, prima geregeld!
De slaapkamers waren prima, wel even wennen aan een iets hoger bed, maar verder prima. Het terras is ruim en met de aanwezige parasols konden we voldoende schaduw creëren. We hebben een leuke vakantieweek gehad met dit huisje als uitvalsbasis!

17 augustus 2024

Heerlijke ruime villa in een prachtige omgeving

We hebben via Villamar een heerlijke ruime villa met zwembad en jacuzzi gehuurd in Calonge (huis Wooden). De villa staat op een prachtige plek en je hebt alle privacy. De ontvangst bij Homeservice Calonge was goed en we kregen duidelijke instructies en een routebeschrijving mee. Voor herhaling vatbaar 😊

14 september 2024

Oplichters

Agressieve organisatie! Niet voor niets door Alberto Stegeman geconfronteerd in red mijn vakantie

TOP!!

Wij kwamen vanwege vertraging laat aan, ondanks dat zijn wij zeer goed begeleid tijdens de aankomst. Zeer vriendelijk, erg behulpzaam en altijd bereikbaar.

Geen punten voor verbetering, gewoon top!

5 september 2024

Kwaliteit prijs verhouding ligt ver uit…

Kwaliteit prijs verhouding ligt ver uit elkaar. Interieur is heel erg verouderd. Ontlasting op het gras naast het zwembad. Het stonk dus in de buurt van het zwembad. Toen we hierover belden gaf meneer aan dat ze pas de volgende dag langs zouden komen om het weg te halen. Volgende dag, je raad het al niemand langs gekomen en dus weer bellen en eindelijk kwam er iemand langs om het weg te halen. Zwembad was vies met groene aanslag op de bodem. In het huis stonk het en overal zag je van die vliegjes, vooral in de badkamer. Voor mij eerste en laatste keer.

17 augustus 2024

Mooie villa in rustige omgeving

Mooie modern ingerichte villa in rustige omgeving met prive parking, mooi en rustig zwembad, dichtbij winkels en op wandelafstand van 1 van de stranden de baaien zijn bereikbaar met de wagen minpunt was dat er na 22.00 nog wel lawaai was van de bewoners
Wij hebben reeds 2 maal geboekt bij club villamar

24 augustus 2024