Het was onze eerste vakantie met de gehele familie in een Villa. De communicatie (vooral vooraf) was erg duidelijk en behulpzaam. De Villa was erg luxe en groot, maar wel een beetje oubollig wat ook... Toon meer
Amatella in San Antonio de Calonge. Lag schitterend maar hygiëne en staat van onderhoud beneden alle peil. We moesten van alles zelf uitzoeken. Eea werd wel ter plekke opgelost(ontbrekende lampen, lak... Toon meer
We hadden een ideale rustige vakantie in mooie omgeving. Het huis voldeed aan onze verwachting, was ruim, proper en uitgerust met alles wat we nodig hadden. Zwembad, mooi terras met bbq en hangmat en... Toon meer
Villa Orlando zeer benauwde slaapkamers Airco zou zeker een oplossing zijn ....een update van deze villa zou niet overbodig zijn voor deze prijs 7200 €....eerste week elke dag moeten bellen ..werd wel... Toon meer
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
waarschuwing
bedrijf kan wat mij betreft gewoon stoppen met hun oplichtingspraktijken. kijk tv programma red mijn vakantie voordat je nadenkt om te boeken. was er zelf bijna ingetrapt maar mij krijgen jullie niet. mooi voor jullie dan het vroeger was maar een bedrijf verandert niet zo snel met hun praktijken
Villa lisa, echte aanrader!
Heel leuke vakantie gehad! Prachtige villa net zoals op de foto’s, heel netjes en vlotte service voor de sleutel!

Aanrader
Heel goed huis op een rustige locatie maar zeker niet te ver(15 min) van bijvoorbeeld Lloret de Mar. Mooi zwembad met maximale privacy. Zeker een aanrader.

Antwoord van Club Villamar
Ik ben met een groep van 12 jongens…
Ik ben met een groep van 12 jongens naar Villa Sarah geweest. Het was geweldig! Een mooi uitzicht en vooral een mooie villa. Ook het zwembad was mooi en groot genoeg. Het echte gras van de foto is alleen omgetoverd tot naaldenbak van de boom die in de tuin staat. Zorg er ook voor dat je het nummer van een taxi hebt zodat die je kan oppikken. Het is 15 min met de taxi.

Antwoord van Club Villamar
"Say what you do and do what you say"
"Say what you do and do what you say". Zo simpel kan het zijn. Vanaf de reservering tot het uitchecken, transparant en goede service. Huisje was gewoonweg heerlijk, voldeed aan alles en was echt zoals vermeld op de website. Een absolute aanrader.

Ontgoocheld!
De werkelijke toestand van het huis strookte niet met de beschrijvingen en foto’s op de website van Villamar. De contactpersoon gelooft ons niet en neemt het woord van de conciërge voor waarheid. Er was geen airco, 3 in plaats van 4 badkamers, versleten tuinmeubilair, de schaduwpergola’s waren er niet, zeer veel afval op het domein, kapotte parasols, vaatwasmachine werkte niet, buitendeuren was niet aangesloten, stopcontacten buiten werkten niet, …
Van Villamar werd alles weerlegd omdat de contactpersoon ter plaatsen bleef beweren dat er geen enkel probleem was en dat iedereen tevreden is. Onze recensie wordt niet gepubliceerd op hun site.
Het zijn oplichters
Het zijn oplichters, we troffen onze villa in puin aan en werden ook nog opgelicht met onze borg. Niet boeken
Huisje gaby
Het huisje was helemaal inorde juist de douchekoppen zouden mogen veranderd worden wat heb die zelf nog is gereinigd voor gebruik

Antwoord van Club Villamar
Super fijne vakantie gehad in een…
Super fijne vakantie gehad in een mooie, schone, grote villa met airco. De kinderen hebben heerlijk in het zwembad gezwommen, dit was ook schoon en werd nog 2 keer schoongemaakt tijdens ons verblijf. Contact via whatsapp met de organisatie verliep soepel en al onze vragen werden snel beantwoord.

Antwoord van Club Villamar
Geweldige vakantie in villa Guzmania.
Wederom een geweldig geregelde vakantie gehad via Club Villamar. Duidelijke informatie en in contact gebracht met eigenaar. Tot in de puntjes geregeld. Bedankt!
Geweldige vakantie gehad in villa Guzmania. Mooie ruime villa op rustige plek in de bergen. Van alle gemakken voorzien, airco, wifi, grote ruime koelkast met ijsblokjes. Mooi zwembad met bubbelfunctie. Kamers ruim en mooie badkamers. Paar minuten rijden naar Llagostera, waar je je boodschappen kan doen. Volledig tot rust gekomen.

Antwoord van Club Villamar
Wederom een hele prettige ervaring
Voor de 2e keer geboekt bij club Villamar en wederom een super ervaring gehad.
Een overzichtelijke site, gemakkelijk boeken, prettige en duidelijke communicatie en een fijne ontvangst in een super schoon huis.
Wat een heerlijk huis!
Wij hebben enorm genoten van villa Eventail. Het is een prachtig groot huis dat van alle gemakken is voorzien.
Beneden zijn 2 slaapkamers met een 2 persoonsbed met badkamer en suite, daarnaast nog 2 slaapkamers, beidenmet 2 1 persoonsbedden en een aparte badkamer. Een grote wasruimte met wasmachine en voldoende ruimte om de was te drogen.
Boven een keuken met alles wat je nodig hebt, een woonkamer, kantoor en nog een extra toilet. De garage voor de auto was ook erg handig.
En dan de tuin met het heerlijke zwembad, de overkapping met bar en zitruimte en de buiten bbq, fantastisch gewoon!
Het uitzicht vanaf de balkons en de tuin is waanzinnig!
Wat wij ook erg prettig vonden was de Spar supermarkt op korte afstand, met iedere ochtend lekkere verse broodjes en croissants. Ook zeer redelijk geprijst overigens.
Enig minpunt vonden wij dat er geen airco aanwezig was (wisten we van tevoren maar was toch storender dan verwacht) en de afstand naar het strand (lopend eigelijk niet te doen vanwege de steile hellingen).
Al met al enorm genoten van deze fantastische villa met magisch uitzicht...
Wij komen graag nog eens terug!

Mooie villa
Mooie villa, rustige omgeving ideaal om je vakantie door te brengen

Antwoord van Club Villamar
Geweldige week gehad in villa Arlette
Geweldige week gehad in villa Arlette. Zeer trendy en van alle gemakken voorzien. zelfs de keukengerei was heel erg uitgebreid. Fantisch uitzicht over de middelandsche zee!

Antwoord van Club Villamar
Top servicee goed geholpen en het…
Top servicee goed geholpen en het verblijf was schoon en netjes en voldeed aan de aangegeven kenmerken op de website! Een aanrader voor jongeren en ouderen

Gewoon zeer goed
Gewoon zeer goed, bij de 2 laatste vakanties die ik geboekt heb bij club villamar is alles rimpelloos verlopen, gewoon een aanrader! Spijtig dat zij alleen in Spanje huisjes verhuren

Eerste keer met Club Villamar
Eerste keer voor ons om onze reis te boeken via Club Villamar. En het was dik in orde!!!! informatie op voorhand was perfect, telefonisch contact met persoon ter plaatse was zeer goed en correct!! Bij aankomst verliep alles zoals op voorhand voorzien was!! Dikke merci voor alles!!

Antwoord van Club Villamar
Het is een fantastisch verblijf…
Het is een fantastisch verblijf geweest. De villa ligt helemaal vrij boven op de berg. Het zwembad is heerlijk en met de airco is het huisje goed cool te houden. De villa is alleen wel erg gehorig. Wanneer de mensen die boven slapen naar hun badkamer gaan lijkt het wel of ze in de slaapkamer daaronder staan. Verder is de villa perfect. Het uitzicht is geweldig. Zeker een villa waar we vaker naar toe willen gaan.

Antwoord van Club Villamar
Heerlijke vakantie met het gezin gehad…
Heerlijke vakantie met het gezin gehad in vakantievilla Palma, welke geboekt via club villamar. 14 dagen verbleven met 2 jonge kinderen (3 en 7 jaar).
Villa ligt op een centraal gelegen plek op een urbanisatie tussen de locals en is van alle gemakken voorzien. Heerlijk zwembad welke door iedereen schoongehouden wordt.
De communicatie rondom boeking en ontvangst ging soepel en vriendelijk. De sleutel tot de vakantievilla konden we op kantoor ophalen en kregen daar een welkomstpakket met tekst en uitleg.
Bij aankomst in de vakantiewoning was alles netjes schoon en opgeruimd. Badkamer ruim opgezet en de bedden liggen prima!
2 puntjes van aandacht. 1: cv ketel is gedateerd en hebben we elke dag moeten resetten ivm storingen en geen warm water. 2: we miste wat spullen om het huisje schoon te kunnen houden. Dit zou best handig zijn als je daar 2 weken zit met 2 kleine kinderen.
Samengevat hebben we een top vakantie gehad en was alles naar wens.

Antwoord van Club Villamar
Een heerlijk huis waar je heerlijk…
Filipinas is heerlijk huis waar je heerlijk vakantie kan vieren! Het enige grote nadeel aan dit huis is de weg er naartoe. Deze zit vol met kuilen en bulten. Verder een lekker ruim opgezet huis met alles wat je nodig hebt. De service van Villamar is erg goed, op
Iedere vraag een snelle reactie.