Pure misleiding en dus niet verzekerd. Adverteren uitgebreid met gratis hospi verzekering voor je kind tot 2 jaar vanaf de geboorte wanneer de ouder is aangesloten. Mooi niet dus, beide ouders vaa... Toon meer

Onbegrijpelijk Op aangetekend schrijven antwoorden ze niet na een hospitalisatie gekend te hebben. Hoe zit het met terugbetaling? Welke documenten heeft m'n nodig. Is zeker een 0 ster waard e... Toon meer

Heel bizar deze negatieve commentaren. Wij zijn met heel de familie,broers,zusters,kleinkinderen aangesloten bij CM en vinden dat die mensen hun werk op een correcte manier uitvoeren. Nog nooit en... Toon meer

Kafkaanse procedures voor deeltijds ziekteverlof die me veel stress bezorgd Enig pluspuntje - de persoon die ik vandaag aan de lijn had heeft veel empathie

2,2

Slecht

TrustScore 2 uit 5

Niet tevreden veel medische problemen…

Niet tevreden veel medische problemen wordt serieus genomen van de sociale dienst die staan jouw uit te lachen zei hebben beroep tegen houden FOD ik vergeef deze mensen di nooit vind je dit normaal als je geen eten kan bereiden en maken wassen huishouden verpleegsters nodighebben als je kan afgeven en trunt dan word jewelste geloofd een schande is dat zeker nietbetrowbaar met papieren de helft niet afgegeven aan personen dat zijn dan sociale diensten onbetrouwbaar en geen respect tegen de mensen ik weet 1 ding ik zal niet zwijgen en zal ervoor vechten waar ik recht op heb

3 maart 2026

CM gezondheidsfonds is niet aan te…

CM gezondheidsfonds is niet aan te bevelen m.b.t. betrouwbaarheid van digitale verwerking van betalingen.
Betaling van mijn jaarlijks lidgeld staat na 3 bankwerkdagen nog steeds in mijn online dossier als "nog te betalen".
Heb zelf telefonisch contact opgenomen met het CM contactcenter (10 min wachttijd voordat iemand me telefonisch kon helpen).
Bij nazicht bleek dat mijn doorgestuurde info via het contactformulier (vraag naar bevestiging ontvangst betaling + PDF bankuittreksel dd 3 februari), niet verwerkt werd!
Een CM medewerker heeft me vandaag wel een bevestiging van mijn betaling via mail verstuurd, als antwoord op mijn eigen verzoek. In mijn online "CM dossier" blijft echter nog wel de melding staan: NOG te betalen CM lidgeld.

5 februari 2026

pure misleiding, dus onterecht niet verzekerd

Pure misleiding en dus niet verzekerd.
Mooi niet dus, beide ouders vaak noodzakelijk.
Dus alles zelf betalen.
Uiteraard kunnen ze er allemaal niks aan doen

27 januari 2026

communicatie ver te zoeken bij CM

Op 11/12/2025 consultatie gehad bij tandarts.Na een week nog geen terugbetaling gekregen CM gecontacteerd en wisten ze me te zeggen dat ze niets ontvangen hadden van de tandarts.Dan naar tandarts geweest om document en dat op 31/12/2025 in de bus van de CM gaan steken.Week nadien nog niets ontvangen.Terug CM gecontacteerd en daar was te horen dat ze er mee bezig waren.Week nadien nog niets gezien of gehoord van CM.Terug CM gecontacteerd en blijkbaar was volgens hun het niet het juiste document.Waarom ze me dan niet gecontacteerd hadden over dit probleem konden ze blijkbaar niet op antwoorden.Nu gingen zij zelf contact opnemen met de tandarts,we zijn nu weer een paar dagen verder maar nog altijd niets van gehoord of gezien ga nog een paar dagen wachten en ze dan voor de zoveelste keer terugbellen.Dus,communicatie is hier een dik probleem.

22 december 2025

Fout van cm en ik krijg 10% sanctie

Mijn arbeidsongeschiktheidsattest was op tijd doorgestuurd door de dokter zelf elektronisch en ze hadde het zoggezegd niet ontvangen, terwijl ik het bewijs door heb gestuurd krijg ik 10%beslag op inkomen door een fout van hun! Al 2 maanden te laat met mijn uitkering ook! Word tijd dat ik naar een andere ziekenkas zoek.

10 december 2025

CM ondersteunt pns al decennialang

CM ondersteunt pns al decennialang. En de inzet is er nog meer dan voldoende. Een negatief advies van een controlerende geneesheer is geen beslissing v CM. Vanuit mijn eigen ervaring geef ik 5+ ⭐⭐⭐⭐⭐+⭐. Een superdik dossier. Door het bos de bomen niet meer. Ik vroeg de hulp van CM. Stap voor stap hebben zij een lijn gekregen in het dossier. Mij geholpen met aanvragen voor mogelijkr steun vanuit mogelijke hoek. Net zoals bij debelangrijke stappen in mijn leven. Hoe CM de laatste jaren behandeld is door een aantal regeringspartijen is ronduit schandalig. CM is de grootste speler in ons Middenveld. Zij dragen onze basis van solidariteit en zorgen dat we niet verzeilen in Amerikaanse toestanden. Dikke pluim vr CM.
Datum van ervaring: Van geboortepremie tot prrmie mijn kinderen bij mijn overlijden.

2 oktober 2025

Niks van communicatie en dossier opvolging

Ik ben net veranderd van Solidaris naar de CM. Ik was toen in mijn prille zwangerschap 3maanden geleden, maar helaas heb ik het verloren. Tussen die overgangfase van Solidaris naar de CM is er van alles verkeerd gelopen. het was gewoon dossier overnemen van bij de Solidaris!! en nog liep het verkeerd. Ik ben ondertussen terug aan het werk na 1maand arbeidsongeschikt te zijn. ik val vollig terug op mijn werkgever, alles ingediend zoals het moest en nog wordt ik ondertussen 2maanden verder, nog altijd betaald voor de CM...? Dit 4 keren gemeld via mail met bewijzen en 6 keren gebeld, en nog steeds wordt er niks gedaan. Gelukkig zetten we het bedrag aan de kant die wij ontvangen van de CM! Totaal ontevreden! Ondertussen is er iemand die het wel de fouten inziet e nhet dossier wil inorde brengen. Ondertussen, wil ik eens horen hoe het zit. Krijg ik als antwoor: Mevr, ik mag je niet door sturen naar die persoon, wij mogen heen gegevens geven. BULSHIT, nummer blijft! Communicatie en dikke NUL! Dik spijt dat ik ben veranderd!!! Nul vertrouwen heb ik nu in de CM!!!

15 september 2025

CM is niet bevorderlijk voor je genezingsproces.

Er vanaf gesmeten omdat ik in de toekomst terug wou gaan werken... Ze zeggen van alles dat niet waar blijkt te zijn, zoals een "terug naar werk coördinator" die je kan helpen, bijpassing krijgen als je deeltijds terug werk opstart na lange afwezigheid, ...

1 juli 2025

Ben al sinds 13 maart aan het bellen…

Ben al sinds 13 maart aan het bellen voor het cadeautje van 170 euro voor onze pasgeboren baby, elkes keer wordt er gezegd dat deze uitbetaald gaat worden. Tot heden niks binnen. Toch wel triest dat alles zo duur is en 170 euro een aantal pampers ect goed maken. Helaas zijn ze hier niet van bewust!

2 juni 2025

Niet tevreden

Ik heb in het ziekenhuis gelegen na een sportongeval en kon een ganse tijd niet werken. Ze rammelden de hele tijd met mijn dingen omdat ik geen verstand heb van al die documenten tot ik het beu werd en dreigde te veranderen van ziekenfonds omdat ik mijn geld niet kreeg.
Als ik bruin was dan kreeg ik direct mijn uitkering, zo gaat dat. Maar met gehandicapte mensen daarmee houden ze de zot.

14 december 2024

Mijn vrouw heeft de K ziekte

Mijn vrouw heeft de rot ziekte K... en daar moeten speciale papieren voor aangevraagd worden die ondertekend moeten worden door de arts samen met het medisch dossier. Nu heb ik alles al tweemaal verstuurd maar nu een maand later is mijn mail wel toegekomen maar geen documenten in bijlagen ? Dan maar afgeven op het bureau in Schilde.
Vandaag gebeld of het nu goed komt en komen we te horen dat de rekeningen zijn geblokkeerd door cm ?? Ze denken dat er dubbel rekeningen zijn ? Nu moeten wij bellen naar het ziekenhuis om dit na te gaan, terwijl de rekeningen morgen moeten betaald zijn ! We voelen ons goed bij ons ballen genomen zoals ze in Antwerpen zeggen!!!!! Ook met hun hospitalisatie verzekering plus klopt niks. Wij dachten dat we goed verzekerd waren maar nu denken we wat anders. Je moet altijd betalen maar dat staat nergens vermeld. Als opnamen in het ziekenhuis moesten we 500 euro voorschot betalen ? Cm vond dat normaal ? Ons rekening is al opgelopen tot bijna 1000 euro en nog niks is in orde bij cm, omdat ze denken dat er dubbel betalingen bij zitten ? Als zij de moeite eens doen om te bellen naar het ziekenhuis en dit uit te klaren, wat weten wij wat ze nodig hebben of van wie ??? Ik ga elders info nemen en dan de pot op met cm.

11 februari 2025

Top service

Heel bizar deze negatieve commentaren.
Nog nooit enig probleem gehad laat staan 45 minuten aan de lijn blijven,maximum 5 minuten voorafgegaan door een stem die jou verteld....de wachttijd bedraagt meer dan 5 minuten.
zeer correcte opvolging in alles vandaar 5 sterren.

15 januari 2025

Al 2,5 maand wacht ik op mijn uitkering…

Al 2,5 maand wacht ik op mijn uitkering wegens een fout. Fout werd wel via mijn zijde gemaakt, binnen 2 weken opgemerkt en alles terug in orde gemaakt. Maar sindsdien neemt het 2,5 maand al in beslag om de correctie van hun kant te maken. Ik krijg telkens te horen: volgende week. Maar er gebeurt niets! Rekeningen lopen op. Peuter moet eten krijgen. Extreem stresserend.

24 oktober 2024

Vroeger was de CM goed

Vroeger was de CM goed, misschien wat beter in Vlaanderen daar er vele meer medewerkers zijn maar contact te hebben in Hainaut, Wallonie is het extreem moeilijk contact te maken met iemand, telefonisch, ...na half uur wachten nog niets,het is duidelijk dat in Belgie moet men meer betalen voor minder te hebben, alsook de qualiteit:(((( Laat te wensen over!!

16 juli 2024

Vieze praktijken met CM-MediKo Plan

Via werkgever was ik voor ambulante kosten en tandzorg verzekerd bij DKV (1.250 per jaar). Op basis van een gelijkaardige verzekering werd me tijdens video call met CM Verzekeringen beloofd dat ik geen wachttijd zou hebben bij instap naar CM-MediKo Plan. De infofiche vermeldt trouwens ook geen specifieke voorwaarden qua verzekerde bedragen. Na moeizame communicatie met CM word ik toch geconfronteerd met een wachttijd. Terwijl de meeste dekkingen bij CM ruim onder de 1.250 euro liggen, willen zij enkel wachttijden schrappen indien je een plafondbedrag had van minstens 2.500 euro. Dat werd mij niet in de video call verteld terwijl ik er specifiek naar vroeg en staat ook nergens in hun infofiche. CM beroept zich eenzijdig op hun algemene voorwaarden in apart document. Ze willen nu enkel ‘als geste’ mijn verzekering gratis annuleren, begrijpe wie kan.
Het contrast met DKV is immens, snelheid en manier van indienen kosten zijn een wereld van verschil.
CM is een logge bureaucratische instelling met povere dienstverlening.

28 mei 2024

Onbegrijpelijk

Onbegrijpelijk

Hoe zit het met terugbetaling?
Welke documenten heeft m'n nodig.
Is zeker een 0 ster waard en mensen geloof mij neem nooit bij CM een hospitalisatie verzekering.
Maandelijks betalen dat wel , maar voor iets terug te trekken zal het maanden misschien jaren duren.
Een verwittigd persoon is er twee waard

6 april 2024

Jammer dat ik nog 1 ster moet geven

Jammer dat ik nog 1 ster moet geven!
Verschrikkelijke ervaringen!
Zeer onpersoonlijke en starre bureaucratische houding. Antwoorden niet op je vragen.
Zo erg zelfs dat we nu met 4 personen elders zullen gaan.

7 maart 2023

Is dit jouw bedrijf?