CO2 Supermarket Reviews

1. Dieren en huisdieren

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Leading suppliers of aquarium CO2 systems and equipment. We help people create beautiful planted tanks. Find us at http://www.co2supermarket.co.uk/

Uitstekend

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Alle reviews

73 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Wij controleren reviews

Gisterenavond 4 co2 cilinders besteld

Gisterenavond 4 co2 cilinders besteld, na 15 minuten kwamen we erachter dat je lege cilinders retour moest sturen, die hebben wij echter niet. Gelijk de bestelling geannuleerd maar het bedrag zal worden gecrediteerd, minus de kosten voor het niet te annuleren retourlabel, voor de terug te zenden lege flessen. Het lijkt alsof er al iets is verzonden. Dit is oplichterij.

20 augustus 2024

Ik heb online een bellenteller besteld

Ik heb online een bellenteller besteld, niet wetende dat deze uit Engeland kwam.
De verzendkosten waren best hoog in verhouding met de product prijs.
Ik kreeg bericht dat het product was verzonden met een voor mij onbekend transporteur. Ook werd er vermeld dat er geen track&trace was.
Na enige tijd kreeg ik bericht dat ik inklaringskosten moest betalen, bijna evenveel als de bellenteller kost. Voor mij vooraf niet bekend gemaakt. Toen ik nog steeds niets ont vangen had heb ik gereklameerd. Ik kreeg als antwoord dat zij hier niets aan konden doen en dat ik bij de transporteur moet zijn. Voor hen was hiermee de kous af.
Ik vind dit bedrijf behoorlijk tekort schieten.
Zij hadden vooraf moeten aangeven wat de procedure en de financiële consequenties waren bij de aankoop. Ik kan dat als leek vooraf niet weten.
Als ik zie welke toestanden en voor hoeveel ik uiteindelijk de bellenteller krijg, als ik hem tenminste nog krijg, dan is het voor mij:
dit bedrijf EEN KEER MAAR NOOIT MEER.
Bezint eer ge begint.

26 juli 2024

Oplichters

Oplichters! Ze doen uitschijnen dat ze een nederlandse webshop zijn, maar eens je besteld blijkt het uit de UK verzonden te worden met zeer hoge douanekosten tot gevolg. Op de website kan je nergens terugvinden dat ze versturen vanuit de UK. Bestel hier niets. Koop je spullen beter bij de chinezen. Zelfde kwaliteit en veel goedkoper zonder verborgen kosten.

25 februari 2024

Niet normaal hoeveel inklaringskosten…

Niet normaal hoeveel inklaringskosten je moet betalen voor een product van €15,99 excl. verzendkosten!
Uiteraard wordt daar niet voor gewaarschuwd en omdat het ook een Nederlandse website is wordt je om de tuin geleid. Ik heb de inklaringskosten geweigerd en het pakket terug laten sturen.

6 februari 2024

Slechte dienst na verkoop

Vorig jaar een cilinderadapter gekocht. De drukmeter heeft nooit gewerkt. Ik gebruikte deze verder omdat deze ook wel zijn werk deed zonder correcte drukmeting. Nu is intussen ook de schroefverbinding naar de fles defect. Supermarket wimpelt de klacht weg en beweert dat het onderdeel reeds 18 maand buiten garantie is. ..??? Ik koop wel geen dure adapter om reeds na kort gebruik stuk te gaan. Enfin, het is duidelijk dat supermarket , welke opereert en levert vanuit uk, een dikke 0/10 scoort op vlak van kwaliteit en dienst na verkoop. Ik heb dan ook mijn twijfels over de gemiddelde score van deze reviews....

21 oktober 2022

Ik herken me in de review van 13/02/21

Onlangs bestelde ik een SodaStream-verbindingsslang (DIN 477 - VK / Europa) t.w.v. 54,49 euro. Ik was stom van verbazing dat ik nu gevraagd wordt door Bpost 29,89 euro BTW en douaneformaliteiten te betalen alvorens ik het pakje kan ontvangen.
Ik herken me in de review van 13/02/21 “ Laat je niet beetnemen”
De uitleg die ze geven klopt niet. Het klopt dat de BTW in mindering wordt gebracht maar niet dat dit de volledige importtaksen en douaneformaliteiten dekt. Bij mij werd er 29,89 euro in rekening gebracht door Bpost, dit is 14,89 euro BTW en 15 euro kosten voor douaneformaliteiten. CO2Supermarket heeft maar 10,33 euro BTW (export correctie) in mindering gebracht. Dit betekent dat ik (29,89-10,33) 19,56 zou moeten bijbetalen. CO2 Supermarket geeft hiervan de schuld aan de Belgische overheid en de postdienst (Bpost dit geval) en verwijzen dan ook naar daar om te klagen want dat de kosten waarschijnlijk te hoog zijn. Dit heb ik gedaan en de uitleg van Bpost is dat de meeste webshops een IOSS- nummer hebben. Dan worden de importtaksen wel automatisch afgerekend bij de aanrekening en wordt niets extra aangerekend. Omdat de doorstorting
naar het land dan automatisch verloopt via het IOSS-nummer, zijn er nauwelijks douaneformaliteiten en zijn bijgevolg de kosten veel lager. Sinds 1juli 2021 heeft iedere webshop de mogelijkheid om met een IOSS- nummer te werken. De meeste webshops gebruiken dit. Gevolg is dan wel dat dit 10-15 euro meer kost (BTW en een hooguit 2-4 euro douaneformaliteiten), maar het interessante is dan wel dat je pakje gewoon aankomt zonder moeilijkheden en onverwachte hoge kosten voor douaneformaliteiten die je moet voldoen alvorens je zending te ontvangen.
Wat CO2 Supermarket verder ook mag beweren, zij hebben wel degelijk invloed op deze hoge kosten. Als zijn hun zaken op orde zouden hebben en een IOSS-nummer hadden aangevraagd, dan stellen deze problemen zich niet voor de klant.
Mij per e-mail antwoorden dat de Belgische overheid een criminele organisatie is en het niet aan hun ligt, is niet ernstig te nemen!

CO2supermarket heeft de plicht om duidelijk te zijn. Bij de afrekening had duidelijk moeten staan dat de prijs exclusief importaksen zijn (pakje komt uit VK). Dat CO2 supermarket nalaat te werken met een IOSS-nummer en/ of duidelijk te zijn over de extra importkosten is hun keuze! Dit is inderdaad misleidend en een teken van gebrek aan respect! Wat dan de bewering betreft van de review 13/02/21 dat nergens op de website staat dat hun moederbedrijf VK is, moet ik deels in bijtreden! Op de mobiele versie van de site (via smartphone) zijn nergens adresgegevens te vinden! Enkel op de desktopversie van de site (via PC) is onderaan iedere pagina het adres te zien. Wie met smartphone op deze website bestelt, is hier dus nooit over geïnformeerd!
En zelfs al zou dit te zien zijn, dan is dit een Nederlandse webshop en mag van een serieuze firma verwacht worden dat ze zaken op orde hebben (werken met IOSS- nummer…) ofwel hier eerlijk over zijn zodat de klant op zijn minst NIET GECONFRONTEERD WORDT MET ONVERWACHTE HOGE KOSTEN!
Een webshop dat eindigt op .nl is Nederlandse webshop!

Beste Supermarket! Ik ben heel erg benieuwd op welke manier jullie nu gaan reageren zodat de fout niet bij jullie ligt maar wel bij mij, bij de Belgische overheid die volgens jullie eigen burgers oplicht of Bpost…

Misschien ook nog even vermelden dat wanneer ik hun de kans geef het onderling te regelen, ze zeggen dat Trustpilot hun niks kan schelen, want het verdacht zou zijn als ze 5/5 zouden hebben. Wel verdacht dat de score van de reviews op hun eigen website 5/5 is! Ben ik eens benieuwd hoelang mijn review op hun website zal staan.
Voor de volledigheid raad ik iedereen aan die ook zo een slechte ervaring heeft als mij net als mij klacht in te dienen bij De Autoriteit Consument & Markt (ACM). Zodoende kunnen deze oneerlijke handelspraktijken van CO2Supermarket tot in de kiem worden gesmoord!

Met beleefde groet

Christophe

28 juli 2022
Logo CO2 Supermarket

Antwoord van CO2 Supermarket

Het spijt ons te lezen dat u problemen heeft gehad met het ontvangen van uw bestelling, Christophe. Het lijkt erop dat de Belgische douane u hoge kosten in rekening heeft gebracht om het pakket te verwerken, en we zijn het ermee eens dat dit buitensporig is en dat u het niet moet betalen. Alle andere landen in Europa rekenen slechts een paar euro aan administratiekosten, maar in België lijken ze zeer hoge kosten te rekenen. We raden u daarom aan om de vergoeding die zij u in rekening hebben gebracht niet te betalen, waarna de goederen aan ons worden geretourneerd en wij een terugbetaling zullen doen. Sorry dingen werkte niet op deze gelegenheid.

Laat je niet beetnemen

Laat je niet beetnemen. Co2supermarket.nl is een doorgeefluik. De artikelen die je daar besteld worden geleverd door het moederbedrijf in het VK, maar dat kom je pas te weten als de bestelling en de betaling afgerond zijn.. Dus bij de levering moeten Douaneformaliteiten en BTW betaald worden, wat de aankoopprijs flink de hoogte induwt.

13 februari 2021
Logo CO2 Supermarket

Antwoord van CO2 Supermarket

We hebben ons adres op elke webpagina van de website en we hebben ook de btw op de afrekenpagina afgetrokken en gezegd dat het komt omdat het een export is. We zijn dus volledig open en eerlijk over het feit dat we een bedrijf zijn in het Verenigd Koninkrijk. Omdat we de btw op onze afrekenpagina hebben afgetrokken, heb je niets extra betaald.

Reviews in alle talen tonen. (500 reviews)