Bestelling van mijn 3 Cisco switches waren op tijd en netjes afgeleverd door TNT post. Service en bereikbaarheid prima!

Een tijdje geleden een mini laptop gekocht bij comcom.nl. Gekozen voor deze winkel vanwege de scherpe prijs en de snelle levertijd. Na betaling gelijk een bevestiging ontvangen met een leverdatum. De... Toon meer

Zoals al door meerdere anderen genoemd, ik had een defect artikel gekregen en comcom doet er echt alles aan om te voorkomen dat er een oplosssing komt. Heb na een jaar mailen (wat dan ook nog perse v... Toon meer

1. Softwarebedrijf

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

De specialist voor nieuwe HP laptops, Acer notebooks, MSI computers, Asus componenten, Brother printers, Nokia gsm's met levering de volgende dag.

3,9

Goed

TrustScore 4 uit 5

Zeer scherpe prijzen voor HP producten

Recent een HP notebook in combinatie met een docking station besteld.
De prijs was uitermate scherp en het product bleek op voorraad (bij hun leverancier).
Enkele dagen later ontvangen en ik maak nog steeds elke dag met veel plezier gebruik van de notebook.
Mijn artikel werd tevens gratis verzonden binnen Nederland, dat is natuurlijk altijd mooi meegenomen.

26 juli 2013

Goedkope webwinkel

Hele aparte helpdesk, eerst krijg je een callcenter aan de lijn waarna je vervolgens altijd word doorverbonden met ComCom. Ze hebben erg scherpe prijzen en vooral mijn HP bestellingen doe ik bij deze partij. Doa's handelen ze goed af en ze zijn altijd bereid mee te denken.

26 juli 2013

Uitstekende webwinkel qua service en prijzen.

Ik kwam na het googlen van een product bij hun terecht. Zonder twijfel heb ik mijn product op vrijdagavond besteld. Maandag was het verzonden en kreeg ik hem dinsdag bij men thuis binnen. Omdat het een buitenlandse verzending was (voor hun) duurde een dag later maar dit wist ik al eerder. Afhandeling van aflevering gebeurde super. Ik kon mijn pakketje online volgen (via UPC) en zo wist ik ook wanneer ik precies het ging ontvangen. Pakketje was goed verpakt en kwam helemaal in goede orde in mijn handen. Na het ontvangen van mijn product kreeg ik ook een infomail en dit vond ik ook aangenaam. Zeker aan te raden.

17 juli 2013

Geen klachten

Ordernummer: 21622
De bestelde artikelen die ik graag wilde hebben waren op tijd geleverd, wel miste ik de track en trace codes...... maar verder geen klachten. Maar als ik alle reviews hieronder lees, dan wordt ik er niet vrolijk van......... dus ik heb wel enige twijfel of ik hier weer ga bestellen.

13 juni 2013

slechte ervaring

Super slecht. Nooit meer. Product betaald maar nooit gekregen (niet meer leverbaar?!) ook geen reactie, niemand aan de telefoon...

3 april 2013

nieuwe computer gekocht bij comcom

ik was niet erg te spreken eerst over comcom.nl maar ik heb gister een telefoontje gehad van Jochem Reijers die heeft mij netjes uitgelegd dat er geen speakers bij zaten dus nu weet ik dat ik zelf een setje moet gaan kopen het is netjes afgehandeld goede service van comcom en Jochem Reijers

13 februari 2013

comcom een zeer slechte ervaring

comcom een zeer slecht bedrijf als je vragen steld dan is hun antwoord je staat genoteerd maar er gebeurt helemaal niets,ze wachten gewoon totdat je garantie voor bij is ben nu twee weken bezig over mijn nieuwe tablet maar je hoort helemaal niets

17 juni 2012

Waardeloos bedrijf

Zoals al door meerdere anderen genoemd, ik had een defect artikel gekregen en comcom doet er echt alles aan om te voorkomen dat er een oplosssing komt. Heb na een jaar mailen (wat dan ook nog perse via een
hun site moet) late reacties (duurt weken) het maar gefrustreerd opgegeven. Voel me opgelicht en kan alleen maar iedereen afraden hier ooit iets te kopen!

5 mei 2012

Komen afspraken niet na

Tablet besteld , werd vlgnde dag niet geleverd staat wel op site dus gebeld ja komt zeker morgen.
Vandaag (5 dagen later) nog niets ontvangen en niemand te bereiken of weet iets.
Dus nu maar geld terug gevraagd.

28 maart 2012

Zéér slechte service !

Enige tijd geleden product gekocht via de site.
Artikel ging kapot maar heb recht op vervanging (garantie).
Bedrijf reageert echter niet op emails en de telefoon wordt gewoon niet beantwoord ('s-ochtends of 's-middags maakt niet uit).
Nu maar rechtstreeks contact opnemen met de fabrikant.
Waardeloos !! Wegblijven....

19 maart 2012

Afrader

Ik heb 8 dagen geleden hier een artikel besteld en direct betaald via iDeal.
Tot nog toe heb ik niets ontvangen. Levertijd zou 1 dag bedragen.
De beloofde levertijd wordt dus niet nagekomen. Telefonisch onbereikbaar, geen reactie op supporttickets.
Ze mogen sinds 18 januari jl geen thuiswinkelwaarborg meer voeren.
Handelsregister geeft geen faillisement aan, dus ik hoop maar dat er teken van leven komt....

29 februari 2012

Hier niet kopen hele slechte service en retour sturen kunt u vergeten!

Als je uw bedrijfsnaam invoerd bij bestellen dan heeft u totaal geen recht meer op retour ze gaan dan het u onmogelijk maken om het retour te sturen. Dus 14 dagen bedenk tijd klinkt goed maar trap er niet in, ze verzinnen van alles om er vanaf te komen.

Slechte service, geen normale antwoord terug op mailtjes en aan de telefoon krijg je ze ook bijna niet, tja voor 12 uur misschien!

Heb echt een kutgevoel dat ik hier iets gekocht heb wat een ¥£$¥£$# bedrijf!!!!
Dat ze een keurmerk hebben is ongelofelijk!!! Hebben ze geen recht op!

Dus niet bestellen!!!!! Alleen maar problemen!

26 januari 2012

Bestelling nog niet ontvangen, bedrijf onbereikbaar.

Wat een $#@! bedrijf. Order een maand geleden al betaald en de status is nog steeds "wacht op betaling". Absoluut niet bereikbaar. Sta je 10 minuten in de wacht, hangen ze op. En dat tot drie keer toe. Mailen helpt niet. Ik raad iedereen af hier iets te bestellen.

17 januari 2012

Ze komen kun levertijd niet na.

Op de website staat vermeld: "voor 16.00 uur bestellen, morgen in huis". Dit maken ze niet waar! Indien je navraag doet over de status van de bestelling dan wordt er verteld dat het product is verzonden, dit terwijl er geen track en trace nummer gecommuniceerd wordt.

Kortom een erg slechte ervaring met COMCOM, ze komen hun afspraken niet na!

16 december 2011

Koop al 2 jaar via deze zaak

Ik koop al jaren via de zaak hier diverse artikelen en altijd is alles netjes verzorgd, de prijs is gemiddeld, soms kan je ergens anders goedkoper shoppen. Blijf echter wel hier bestellen...

8 september 2011

geen goede informatie omtrent levering

Een laptop besteld die binnen 1 dag te leveren was (volgens site). Na twee weken dagelijks bellen en iedere dat te horen krijgen dat hij morgen geleverd zou worden, order geannuleerd. Slechte communicatie!

4 september 2011

Retourneren niet mogelijk

Deze webwinkel heeft dan wel een Thuiswinkel Waarborg logo maar is niettemin onbetrouwbaar en de klantenservice is onduidelijk en nonchalant. Producten retourneren is niet mogelijk ook al geven ze aan van wel. Wanneer je een product retourneert verzinnen ze allerlei smoesjes om het niet te hoeven accepteren. Ik raad iedereen af om bij deze winkel een aankoop te doen.

Ik heb een Samsung 40 inch Led tv die ik hier had besteld op tijd en in goede staat geretourneerd omdat ik er niet tevreden mee was. De winkel bevestigde dat ze de tv in goede staat hadden ontvangen en hadden doorgestuurd naar de technische dienst voor controle.

Nadat ik weken 'aan het lijntje' werd gehouden en wekelijks contact me ze op nam voor duidelijkheid gaven ze uiteindelijk aan dat ze de tv niet meer als nieuw konden verkopen omdat ik hun adres op de doos van het product zou hebben geschreven. Ook waren ze totaal niet bereid om tot een redelijke schikking te komen en op een aangetekende brief waarin ik ze nogmaals vriendelijk verzocht om het bedrag terug te betalen is simpelweg niet gereageerd.

Momenteel ben ik begonnen met een juridische procedure om alsnog tot een oplossing te komen aangezien de webwinkel totaal niet bereid is tot een redelijk voorstel.

Ik heb weleens eerder online aankopen gedaan en zelfs geretourneerd, en heb dit écht nog nooit meegemaakt.

Deze winkel is onbetrouwbaar en de service is uitermate nonchalant, misleidend en onduidelijk. Ik ga hier nooit meer een aankoop doen en raad het ook iedereen af.

21 juli 2011

Wat een aanfluiting

Stel je een vraag, krijg je het volgende antwoord:
"Bedankt voor uw vraag.
Ik zou graag willen doorverwijzen naar de fabrikanten van deze producten voor verdere technische ondersteuning."

ik snap dat internet-handel sneller is, maar dit is wel héél makkelijk!

19 april 2011

Waardeloos Bedrijf voor zakelijke Klanten

Omruilen niet mogelijk bij verkeerde bestellingen.
Komen bestel afspraken niet na. Als iest niet voldoet moet binnen 8 dagen geregeld zijn.
Slechtste ervaring ooit meegemaakt.

Voor zakelijke klanten absoluut ongeschikt !!

service 0

3 februari 2011