Computerglobe Reviews

TrustScore 4 uit 5

3,9

5 maanden geleden weigerde de aan/uit-knop van mijn e-reader dienst. ComputerGlobe heeft het probleem toen vlot verholpen tegen een redelijk tarief. Van de week hetzelfde probleem (lijkt mij een kenn... Toon meer

Lang wachten op reparatie zeer onduidelijke communicatie. Reparatie was in eerste instantie onvoldoende, moest nog een keer terug. Communicatie loopt stroef, zeer onbeschofte blonde jongeman ach... Toon meer

Probleem met mijn telefoon en Odido netwerk. Ik kreeg maar geen internetverbinding. 2 dagen met Odido helpdesk aan de lijn, maar geen oplossing. In de Odido winkel geen oplossing. Meerdere telefoonre... Toon meer

1. Elektronica en technologie

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Alles op het gebied van Computers en elektronica, Reparatie & installatie. Computerglobe het beste voor jouw systemen. Laptop reparatie, Computer winkel

Goed

TrustScore 4 uit 5

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Alle reviews

8 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Reparatieservice e-reader top

Van de week hetzelfde probleem (lijkt mij een kennelijke kwetsbaarheid van de e-reader). Wederom snel gerepareerd en zonder kosten, want zij beschouwden de reparatie nog onder garantie. Supersympathiek!

29 januari 2026

Top service!

Een paar weken geleden had ik ’s ochtends ineens een probleem met mijn laptop. Rond 09:00 liep ik binnen en nog dezelfde middag (tussen 12:00 en 13:00) was het probleem al volledig opgelost. Het bleek om een issue met het moederbord te gaan, dat snel en vakkundig is verholpen.

Dankzij de snelle service was ik uiteindelijk maar een ochtendje werk kwijt en kon ik mijn laptop daarna weer probleemloos gebruiken. Sindsdien geen enkel probleem meer gehad.

Fijne communicatie, duidelijke uitleg en vooral: top service en snelheid. Absoluut een aanrader als je snel en goed geholpen wilt worden!

1 december 2025

Iphone 12 scherm reparatie

Hele snelle service en vriendelijk personeel. Iphone 12 schermreparatie binnen een half uur gerepareerd en lijkt op eerste gezicht goed te werken.

18 december 2025

Top winkel!

wilde mijn macbook accu vervangen en elke andere plek gaf me een niet normale dure prijs, kwam hier langs en ze hebben het vervangen voor een mooi prijsje! Fijn dat er nog winkels zijn die niet achter je geld zitten en klant vriendelijk zijn. Zal zeker vaker langskomen!

4 december 2025

Antwoord van Computerglobe

Bedankt voor je geweldige review!
Wat fijn om te horen dat je tevreden bent met de vervanging van je MacBook-accu én met onze prijs. We doen altijd ons best om eerlijk en klantgericht te werken, dus het is super om terug te lezen dat dit gewaardeerd wordt.

Je bent altijd welkom als je ons weer nodig hebt, we helpen je graag opnieuw!
Dank je wel voor het vertrouwen en tot de volgende keer!

Geen zaken mee doen,vertrouw ze niet

Communicatie loopt stroef, zeer onbeschofte blonde jongeman achter de balie. Vaak in discussie waarom iets niet mogelijk was, totaal niet meedenkend.
Er lijkt als truukje twee prijzen te worden genoemd men geeft de klant twee opties zodat klant altijd goedkoopste kiest terwijl het sowieso al aan de hoge kant is.

Weinig klantvriendelijkheid of meedenken, ik kom niet terug en ik vind het broddelwerk.

2 december 2025

Beste Lennart,

Dank u wel voor uw feedback. Het spijt ons te horen dat uw ervaring niet aan uw verwachtingen voldeed. Graag willen wij enkele punten toelichten.

De reparatie die wij bij uw laatste bezoek hebben uitgevoerd stond volledig los van de eerdere reparatie waarvoor u eerder langskwam. Daarnaast was er op de dag dat u uw laptop wilde ophalen een onverwachte stroomstoring in de hele straat, waardoor wij genoodzaakt waren de winkel te sluiten en u helaas niets konden meegeven. Om u toch van dienst te zijn, hebben wij u aangeboden het apparaat kosteloos op te sturen zodat het de volgende dag bij u zou worden bezorgd.

Ook willen wij benadrukken dat wij u bij de keuze voor een accu twee opties hebben gegeven: een originele en een niet-originele variant. Het is vanzelfsprekend dat de niet-originele optie goedkoper is, en wij vermelden beide prijzen altijd om klanten transparant te informeren en zelf een keuze te laten maken.

Wij vinden het jammer dat u onze communicatie en klantvriendelijkheid als onvoldoende heeft ervaren. Wij nemen uw opmerkingen serieus en gebruiken deze om onze dienstverlening verder te verbeteren.

Mocht u in de toekomst alsnog vragen hebben, dan staan wij graag voor u klaar.

Oplichting

Wees gewaarschuwd. Oplader gebracht voor reparatie. Bleek deze na te zijn opgehaald en €45 te hebben betaald het helemaal niet te doen. Terug naar de winkel gebracht omdat die het niet doet.
Weigert de eigenaar het geld terug te geven. Pure oplichting. Brengen geld in rekening terwijl ze niks maken. Buiten de onkundigheid is de eigenaar enorm asociaal en klantonvriendelijk.
Pure oplichting.
En daarnaast blijken jullie ook nog leugenaars te zijn op jullie reactie.
Ik heb nooit de oplader teruggebracht omdat telefonisch al werd gezegd dat ik m’n geld niet ging terug krijgen.
Maar aan de rest van de reacties te lezen blijk ik niet de enigste gedupeerde te zijn.
Dus mensen wees gewaarschuwd!!!

17 november 2025

Beste klant,

Het is jammer om te lezen hoe u onze service heeft ervaren. U heeft de oplader na reparatie opgehaald en kwam later terug omdat deze volgens u niet werkte. In de winkel hebben wij de oplader opnieuw getest op een andere laptop, waar hij wél gewoon werkte. Toch hebben wij uit voorzorg de oplader opnieuw geopend en de kabel helemaal vanaf de basis opnieuw gesoldeerd.

We vinden het daarnaast erg vervelend hoe wij telefonisch door u zijn aangesproken, waaronder de zeer grove en intimiderende opmerking waarin u zei: “Ik kom het geld zelf uit de kassa halen.” Deze uitspraak heeft ons oprecht doen schrikken en voelde voor ons als een serieuze bedreiging. Wij doen altijd ons best om redelijk te blijven en bespreken de kosten vooraf voordat wij een reparatie uitvoeren. Wij zijn bovendien pas met de reparatie begonnen nadat wij vooraf de prijs met u hebben besproken en u akkoord bent gegaan met deze kosten.

Ook willen wij reageren op uw opmerking dat wij “alleen maar geld in rekening zouden brengen”. Wij bestaan al vele jaren en zouden absoluut niet zo lang hebben bestaan als dat ons doel was. Wij zijn juist een van de weinige winkels die nog persoonlijke aandacht geeft, meedenkt met klanten en eerlijke adviezen geeft. In uw geval hebben wij zelfs na sluitingstijd gewerkt om u zo snel mogelijk te helpen.

Een refund kunnen wij niet geven, omdat wij voor uw reparatie een nieuwe lader uit onze winkel hebben gebruikt waarvan wij de kabel hebben afgeknipt. Deze lader verkopen wij normaal voor 39,99.

Uiteraard bent u nog steeds van harte welkom om de oplader op te halen.

* aanpassing
U geeft aan dat u de oplader niet heeft teruggebracht. Deze is echter door uw man de volgende ochtend al bij ons afgegeven en onder de balie voor u achtergelaten. Het telefoongesprek hierover vond pas plaats nadat de adapter was teruggebracht.

U kunt de oplader op uw gemak bij ons komen ophalen.
Mocht deze niet binnen 30 dagen worden opgehaald, dan gaan wij ervan uit dat u er geen gebruik meer van wilt maken.

Nadruk op service in plaats van inkomsten.

Computerglobe verging het toetsenbord van mijn laptop. Daar kon ik op wachten en werd op dezelfde dag gedaan, omdat daarvoor toevallig in de planning nog een plek vrij was. Normaal moeten voor zo'n snelle service extra kosten in rekening worden gebracht. Maar Computerglobe besloot dat bij mij niet te doen. Ik wilde bedanken met een fooi maar men vroeg mij in plaats daarvan een review te schrijven.

25 april 2025

Antwoord van Computerglobe

Hartelijk dank voor uw positieve en uitgebreide review.
Het is fijn om te horen dat u tevreden bent over de service en dat we u dezelfde dag nog konden helpen. We doen ons best om flexibel te zijn wanneer onze planning dat toelaat, en het is prettig om te lezen dat dit voor u verschil heeft gemaakt.

Uw waardering betekent veel voor ons. Een review zoals deze helpt ons enorm en wordt zeer op prijs gesteld.
Mocht u in de toekomst nog vragen hebben of hulp nodig hebben, dan staan we uiteraard graag voor u klaar.

Perfect geholpen door Alex!

Perfect geholpen door Alex!

Na dat ik drinken over mijn nieuwe MacBook heb laten vallen bleven de toetsen op mijn MacBook plakken. Computerglobe heeft voor mij hem intern schoongemaakt van de vloeistof schade ik had hem een dag later terug!

14 juni 2025

Zeer slecht bedrijf

Zeer slecht bedrijf!
Harde schijf afgeleverd met het verzoek om de gegevens over te zetten naar een tweede harde schijf, helaas zonder eerst goed onderzoek te doen naar dit bedrijf. De harde schijf functioneerde toen ik hem daarheen bracht, maar toen ik hem ophaalde werd mij verteld dat de harde schijf nooit heeft gefunctioneerd. Ik kon niet bewijzen dat daar iets mis is gegaan, maar later onderzoek in een data recovery centrum bevestigde inderdaad dat de harde schijf is geopend, dat er onderdelen ontbraken en dat er soldeerresten zijn gevonden. Het herstellen van de data heeft mij €1200 gekost. Computerglobe ontkent dit en de kwestie is nu doorgestuurd naar de rechtsbijstandsverzekering. Absoluut niet in zee gaan met dit onbetrouwbare bedrijf! Je wordt gedupeerd waar je bij staat!

3 juni 2025

Beste klant,

Hartelijk dank dat u uw ervaring met ons deelt. We vinden het oprecht jammer om te lezen dat u deze situatie zo heeft beleefd, ook al ligt dit inmiddels geruime tijd achter ons. Het is nooit onze bedoeling dat een klant met een gevoel van onzekerheid of wantrouwen achterblijft.

Zoals wij u destijds ook privé hebben laten weten, nemen wij uw zorgen zeer serieus. Het idee dat een apparaat mogelijk zou zijn geopend of gemodificeerd terwijl het in onze zorg was, is iets wat wij absoluut niet lichtvaardig opvatten. Wij begrijpen heel goed wat de impact daarvan voor u moet zijn geweest, zeker gezien het belang van de gegevens op uw harde schijf.

Juist omdat wij dit serieus nemen, hebben wij u destijds gevraagd om het volledige rapport van het data recovery centrum met ons te delen. Met die informatie hadden wij de mogelijkheid gehad om intern grondig te onderzoeken wat er precies is gebeurd. Tot op heden hebben wij die documentatie helaas niet ontvangen, waardoor wij uw bevindingen niet konden bevestigen of weerleggen en het onderzoek niet konden afronden.

Ondanks dat de situatie inmiddels enige tijd geleden heeft plaatsgevonden, staan wij nog steeds open om dit samen netjes af te ronden. Mocht u alsnog bereid zijn het rapport met ons te delen, dan zullen wij de kwestie direct opnieuw oppakken en een volledig intern onderzoek uitvoeren.

We vinden het oprecht jammer dat u met een negatieve ervaring bent achtergebleven, en we hopen dat we alsnog de kans krijgen om dit op een correcte en respectvolle manier op te lossen.

Computerglobe

Zeer klantvriendelijk en goede service

Zeer klantvriendelijk en goede service
De batterij van mijn laptop laadde niet meer op, dus moest vervangen worden.
Ik kreeg keurig een bericht van hun dat er 3 opties waren, ik heb voor de 2e optie gekozen met een garantie erbij voor 5 jaar.
Eenmaal thuis met laptop kreeg ik geen geluid, ik ben helemaal niet zo technisch helaas, ik weer terug en toen hebben ze dat even ingesteld voor mij, dus vriendelijk en goede service. Zeker een aanrader wat mij betreft !

28 maart 2025

Antwoord van Computerglobe

Hartelijk dank voor uw uitgebreide review.
Fijn om te horen dat u onze service als klantvriendelijk heeft ervaren en dat we u goed hebben kunnen informeren over de opties voor de reparatie. Het is prettig te lezen dat uw laptop weer naar behoren werkt en dat we u ook konden helpen met het instellen van het geluid.

Mocht u in de toekomst weer vragen hebben of ergens tegenaan lopen, dan helpen we u graag verder.
Dank voor uw aanbeveling en uw vertrouwen in ons.

Niet klantvriendelijk.

Naar Computer Globe met defecte laptop.
M’n hond zat rustig naast mij voor de balie.
Toen ik geholpen werd sommeerde de medewerker (Marokkaans ?) mijn hond buiten te zetten.
Op mijn vraag waarom antwoordde hij:”Meneer, uw hond Stinkt” waarop ik antwoordje dat hij gisteren gewassen was en dus niet kón stinken.
Hierop heb ik m’n laptop terug gepakt.
Medewerker:”Komt u zo terug”
Ik:”Nou ik denk nooit meer”!
Andere klanten keken verbijsterd.
Ik was met stomheid geslagen.

19 februari 2025

Beste klant,

Wat jammer om te lezen dat u deze ervaring bij ons heeft gehad. Dit had absoluut niet mogen gebeuren en dit gedrag past totaal niet bij hoe wij met onze klanten omgaan.

Wij willen graag duidelijk maken dat de medewerker die u heeft aangesproken geen vaste medewerker was, maar een stagiair aan wie wij een kans hadden gegeven om bij ons ervaring op te doen. Na dit incident hebben wij helaas moeten besluiten om deze stage direct te beëindigen. Wij vinden het erg vervelend dat u hierdoor een verkeerde indruk van ons bedrijf heeft gekregen.

Huisdieren zijn bij ons normaal gesproken géén enkel probleem zolang ze geen overlast veroorzaken. De manier waarop er met u en uw hond is omgegaan, is niet hoe wij werken of willen werken.

Wij hopen dat u begrijpt dat dit niet representatief is voor onze service. Mocht u alsnog bereid zijn om ons een tweede kans te geven, dan staan wij graag klaar om u op de juiste manier te helpen.

Computer Globe

Probleem met mijn telefoon en Odido…

Probleem met mijn telefoon en Odido netwerk.
Ik kreeg maar geen internetverbinding. 2 dagen met Odido helpdesk aan de lijn, maar geen oplossing. In de Odido winkel geen oplossing. Meerdere telefoonreparatie winkels geprobeerd zonder resultaat en bij ComputerGlobe hadden ze het in een minuut opgelost. Daarna legde ze ook nog geduldig uit hoe ik het zelf kon oplossen als het nog een keer voorkwam. Echt heel fijne service van deze winkel. Echt petje af.

4 juli 2024

Computerglobe communiceert netjes en snel..aanrader

Computerglobe is een afhaalpunt voor DPD en in die hoedanigheid heb ik contact met ze gehad. Tot 2 keer toe een Vinted zending via DPD hier naar toe laten sturen. Daar waar DPD alleen maar fout op fout maakt en nu zelfs een zending ongevraagd naar een andere afhaallocatie stuurt, blijft Computerglobe keurig en snel reageren op whatsappjes die ik hierover stuur. Hulde..kom je tegenwoordig niet vaak meer tegen. Bij deze raad ik het echter het gebruik van DPD daarentegen sterk af.

13 juni 2024

Professioneel, behulpzaam, snel & goedkoop. Zet 'm op jongens!

Mijn laptop was laatst gevallen, waardoor de scherm was gebroken. Online opgezocht welke winkels me konden helpen en Computerglobe kwam tevoorschijn. Zonder afspraak naar binnen gerend en ik werd vliegensvlug geholpen. Offerte was binnen de volgende dag binnengekomen en zodra ik akkoord gaf kon ik het nog de dezelfde dag ophalen. Super service!

1 november 2023

Perfecte zaak om je computer te repareren

Perfecte zaak om je computer te repareren. De ligging is fijn, omdat het maar een paar minuutjes lopen is van de tramhalte. Gelijk te woord gestaan en kon de volgende dag al komen ophalen. Vriendelijke service en mijn Imac werkt helemaal als de oude.

7 oktober 2023
Reviews in alle talen tonen. (22 reviews)