De voeding van de WII van mijn dochter was kapot. Snel op internet gezocht -- consolepro was het eerste bedrijf dat ik kon vinden. Snelle levering -- product is goed aangekomen en werkt perfect.... Toon meer
Helemaal top!! Afgelopen donderdag (14-06-12)gebeld voor wat info omdat mijn PS3 geen cds meer las. Wilde in eerste instantie een volledige nieuwe blu-ray drive kopen, maar op aanraden van de m... Toon meer
Ik heb onlangs een xbox harde schijf 320gb bij Consolepro gekocht. Inclusief verzending 61€, ten opzichte van 114€ bij andere aanbieders. Bijna de helft van de prijs, kon het bijna niet geloven. D... Toon meer
Dommelhoefstraat 41, 5613EL, Eindhoven, Nederland
- 0407009726
- info@consolepro.nl
- www.consolepro.nl
Wat een top sevice!
Ed van Console Pro is echt een baas. PS4 wilde na een val niet meer opstarten. Na contact met Ed bleek herstel toch mogelijk. Middels een reflow operatie van het moederbord werkt alles weer en dat alles echt supersnel. Binnen een paar dagen alles weer up and running thuis draaiend. Ed, nogmaals dank!
Rond 19 uur een voeding besteld voor…
Rond 19 uur een voeding besteld voor mijn xbox..en had hem de volgende dag al rond 11 uur in huis..super snelle levering en service van consolepro..mocht ik weet wat nodig zijn bestel ik zeker weer bij hun weer..
Ps4 slim discdrive besteld en reeds de…
Ps4 slim discdrive besteld en reeds de volgende dag binnen. Prijs goed, aan de verpakking van het pakket was de nodige zorg besteed en alle beloftes zijn nagekomen. Inmiddels de drive geïnstalleerd en de Playstation werkt weer als een zonnetje.
Geweldige webshop
Geweldige webshop. Helaas was er bij mijn bestelling iets fout gegaan bij PostNL. Ik heb vervolgens via de mail contact gehad met consolepro. Ze reageren super snel en dezelfde middag is het product opnieuw verzonden. Het pakket viel de volgende dag al op de mat. Ik zou hier zeker weer bestellen. Jammer dat jullie waardering niet representatief is, van mij zouden jullie 6 sterren krijgen!
Top service
Top service, had per ongeluk een verkeerd adres opgegeven en er werd zonder moeilijk te doen een tweede zending verstuurd.
Totaal geen service
Een niet werkende E3 flasher gekocht bij consolepro , ze staan niet open om het probleem op te lossen en achteraf gezien is een E3 flasher niet meer nodig omdat je via een site de playstation al kan flashen en downgraden

Antwoord van Consolepro
Super prijs & levering
Super levering, en super bedrijf. Had een torx t8 nodig voor mijn console, 12:00 besteld en had het volgende ochtend meteen in de brievenbus.
Ik zal vaker bij hun onderdelen en apparatuur kopen. Goede prijs en goede service.
Consolepro doet wat het belooft.
Gisteren besteld, vandaag geleverd!
Ik plaatste een om 21:00 uur een bestelling. Er was enige haast bij, Consolepro zegt op haar website dat ze de volgende dag leveren.
En inderdaad, de volgende dag kwam PostNL om 19:00 uur! de bestelling brengen. Ik kon de iPhone, met een kapotte achtercamera, op tijd repareren en afleveren bij de klant.
Tien punten voor Consolepro. Service zoals je mag verwachten.
Nog nooit gehoord van deze website en toch verassend goed geholpen.
Nog nooit gehoord van deze website. Kwam hem toevallig tegen via google search. Bestelden een product eind middag (Zondag) en de volgende dag al in huis. Uiteindelijk nog een bestelling gedaan ( niet alles gekocht wat ik nodig had ) en een uur later al verzonden en de volgende dag al binnen. Ik raad iedereen deze website aan om voortaan zijn producten te kopen.
-----
Goede punten:
- vakkundig
- snelle service
- betrouwbaar
Slechte punten:
Nog niet meegemaakt.
Prima site!Prima service!
Goede producten, snelle verzending/retourprocedure en prettige communicatie!
Top webshop
topsite
op woensdagavond 13 mei heb ik een glazen screen protector en een case besteld voor de iphone 6 die ik binnenkort verwacht.
omdat het de dag daarop hemelvaart was, verwachtte ik ook niet dat mijn bestelling die dag zou aankomen.
het is nu 15 mei en ik heb vanochtend al mijn bestelling ontvangen.
consolepro is een echte aanrader, ze hebben topproducten en mijn bestelling kwam erg snel binnen
Supersnelle levering en klantenservice
Nog nooit van deze shop gehoord, toch besteld om de goede prijs. Super snelle levering, werd goed op de hoogte gehouden over de status van de bestelling. Na ontvangst nog een vraag over het product binnen een uur verhelderend antwoord, helemaal tevreden!
Top service!
Goede prijzen voor kwaliteit en geweldige service, mijn pakketje raakte zoek door een fout van PostNL. Men heeft me na een klein onderzoek meteen een nieuw verzonden.
Al eerder in het verleden besteld!! Vertrouwd adres.
Zocht een x360keyExLCD x360key excl LCD voor Xbox 360 + bijbehorende gereedschap!
Uiteraard meestal de goedkoopste prijzen en supersnelle levering!!
Had om 20:55 nog besteld en volgende dag rond 13:00 stond de koerrier op de stoep!! Pakket was goed ingepakt en producten waren helemaal goed.
Complimenten Consolepro, vooral zo doorgaan!!
Goed bedrijf met hele goed service
Heb een laser voor mijn ps3 besteld en de volgende dag was het aan huis;
Helaas bleek de bleuray lens van de nieuwe laser kapot maar na een telefoontje kreeg ik direct een andere toe gezonden en het probleem was opgelost.
Nogmaals bedankt voor de snelle en goede service.
Goede prijs en uitstekende service
Blu-ray lens voor PS3 besteld om deze zelfstandig te repareren. Helaas zonder succes. Vervolgens mijn PS3 opgestuurd naar consolepro, deze hebben de lens kosteloos binnen een aantal dagen vervangen. PS3 doet het weer prima!
Absolute topper in kwaliteit, prijs en service.
Eenvoudig NIEUWE onderdelen vinden tegen een erg scherpe prijs, meerdere betalingsmogelijkheden en snelle service. Doe zo verder in 2014.
TOP service
Ik bestelde een Playstation 3 laser. Een dag later werd deze bezorgd, maar helaas bleek deze laser defect te zijn (fabrieksfoutje). Ik mailde ConsolePro en 1 dag later had ik weer een nieuwe laser in de bus die keurig netjes werkt. Dit noem ik geweldige service. Ga zo door.
Snel, super kwaliteit! Alles volgens afspraak!
Alles is snel en volgens afspraak geleverd. Het is ook niet van die goedkoper bagger kwaliteit. Maar gewoon goed spul! Top en wederom bedankt!
Super, prima, perfect!
Ik heb onlangs een xbox harde schijf 320gb bij Consolepro gekocht.
Inclusief verzending 61€, ten opzichte van 114€ bij andere aanbieders. Bijna de helft van de prijs, kon het bijna niet geloven. Donderdag rond 17:00 uur besteld, dag daarna om 11 uur in huis! Netjes verpakt, netjes een trackingcode gekregen en de harde schijf werkt prima.
Prima, betrouwbare onderneming!