Ik zag Copain de Vin op internet voorbijkomen en was (ben) meteen gecharmeerd. Wat een bijzonder idee. Meteen een bestelling geplaatst echter zag dat de levering in mijn vakantie zou plaatsv... Toon meer
Ivm zoveel "fake-websites" eerst maar 1 karaf besteld. En gelukkig kwam deze op de beloofde dag binnen. En eerlijk gezegd, hij overtrof mijn verwachtingen. Zelfs de kadoverpakking voelt heel solide... Toon meer
Heb als kerst cadeau de Sommelier Finest karaf besteld. Wat een prachtige karaf in mooie kado verpakking. Super snelle levering en zou een gratis glas cleaner ontvangen. Vergeten mee te sturen, wat in... Toon meer
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Top product
Top product! Erg leuk om cadeau te geven, ontvanger was er heel erg blij mee. Ziet er luxe uit en voelt stevig aan.
Incomplete deels kapotte levering, slechte service
Op de site en de reclames op sociaal media ziet het er allemaal zeer mooi uit. Als cadeau een luxe set besteld als pre-order. Begin mei zou de levering zijn, bestelling is incompleet ontvangen in een veel te grote doos. De “luxe” tas is gescheurd, de wijnglazen zijn nog op een depot ergens in China. Cadeau niet op tijd kunnen geven, terwijl ik meerdere reacties voorbij zie komen dat bestellingen al zijn ontvangen. 2 x een mail gestuurd waar niet op wordt gereageerd, kortom zeer slechte service en klantonvriendelijk.

Antwoord van Copaindevin
Mooi product
Mooi product, keurig verpakt en een goede service. Verzending duurde wat lang, maar is meer dan gecompenseerd. Erg blij mee!
Hele mooie glazen
Hele mooie glazen, glazenhouders en etui. Erg blij mee. En snelle, vriendelijk en persoonlijke service!
Wat origineel!
Ik zag Copain de Vin op internet voorbijkomen en was (ben) meteen gecharmeerd.
Wat een bijzonder idee. Meteen een bestelling geplaatst echter zag dat de levering in mijn vakantie zou plaatsvinden.
Na wat mailtjes is er een oplossing gevonden zodat ik ze op tijd heb. Complimenten!
Nu op wijnreis door Italie en staks Frankrijk.
De glazen zijn van uitstekende kwaliteit en worden dagelijks meerdere malen gebruikt.
Nog geen minpunt kunnen ontdekken.
Goed beschermd in de Camper en in de motorkoffers.
Picknicken is echt een feestje.
Zowel de glazen als de service is TOP.
Groet, Annita & René
Mooi product !
Mooi product ! Gaat lekker mee op vakantie . Ook uitstekend geschikt om het iemand cadeau te doen!
Het wachten meer dan waard
De levering liet op zich wachten, maar dit hebben ze ruimschoots goed gemaakt. Een zeer persoonlijke benadering met excuses en een heel mooie oplossing. Eenmaal de bestelling in huis overtrof het onze verwachting. Hiermee geef of krijg je een prachtig en stijlvol cadeau.
Keurige en correcte levering
Keurige en correcte levering , korte lijnen met leverancier.
Mooie, exclusieve, producten, een aanrader om cadeau te geven.
Heel tevreden!!!!
Alles ziet er prachtig uit! Zowel het artikel als de mooie verpakking.
Had zelf n foutje gemaakt met de betaling en dat was razend snel opgelost. Al met al super tevreden en blij met de spullen
Wat een plaatjes; een lust voor het oog
De VinVoyage duo gisteren ontvangen. Alleen de verpakking is al schitterend mooi… en dan liggen ze met z’n tweetjes naast elkaar, wat een plaatjes. Hele mooie subtiele gouden kokers met mooie lichtgewicht glazen. Ik kan niet wachten om ze te gaan gebruiken op onze reis naar Noorwegen. Ik heb gelijk een nieuwe set besteld om cadeau te doen.
Chique design
Chique design, praktisch in gebruik, licht in gewicht, compact.
Heel blij met mijn wijnglazen!
kado voor wijnliefhebber
Kado gegeven en viel onwijs in de smaak bij wijnliefhebber. Snelle en zorgvuldige service. Echt een tip om kado te geven!
Aanrader!!
Snelle levering, goede communicatie en superleuk verpakt alleen het uitpakken was al een feestje! Echt een aanrader.
Bestelling gelukkig ontvangen na contact
Bestelling gedaan. Werd niet geleverd. Contact gezocht. Voorraad was op. Maar bestelling zou direct geleverd worden als er weer voorraad was. We zijn nu bijna een maand verder. Ik heb ondertussen twee keer gemaild maar geen reactie gekregen. Nog steeds niets geleverd. Ik wil mijn geld terug of gewoon de bestelde artikelen per omgaande ontvangen. Niet netjes. Dat verwacht je niet.
8-11-25 contact. Interne problemen gehad. Bestelling moet nu opnieuw verzonden worden. Ter compensatie met kosteloos een kurkentrekker erbij. Als het inderdaad binnen komt, dat wacht ik af.
11-11-25 kwam de bestelling binnen. Met gratis kurkentrekker voor ongemak. Mooie producten en smaakvol verpakt. Echt leuk om cadeau te geven. Hier is zorg aan besteed in de ontwikkeling en uitvoering.

Antwoord van Copaindevin
Gorgeous product
Gorgeous product! Excellent quality and finish and a total joy to use on weekends away, picknicks and barbecues.
Set wijnglazen voor onderweg besteld
Set wijnglazen voor onderweg besteld, waren bij aanschaf nog "in concept". Was even wachten, de e-mail wisseling via inzamel platform werkte niet naadloos. Maar..... uiteindelijk was het het wachten helemaal waard. Prachtig ingepakt, goed verzorgde set en bovenal heerlijke glazen om uitvreten drinken!
Acaciahout wijnrek
Zeer mooi wijnrek. Zoals beschreven. Ik was erg blij toen ik het zag. Snelle levering. Ik ben zeer tevreden.
Extraordinary products for people who…
Extraordinary products for people who love enjoying the finer things in life!
Bedrijf met topkwaliteit spullen
Bedrijf met topkwaliteit spullen, snelle levering en prachtig verpakt. Heb nu de mooie karaf en na een paar elektrische kurkentrekkers te hebben gehad 1 bij hun besteld en daar kan geen ander tegen op perfect gewoon en nu met spanning wachten op de speciale glazen en de mooie leren tas