Installatiebedrijf Cor van Meer Reviews 14

2,3

1. Loodgieter
  2. Dakgotenreinigingsservice
  3. Klusbedrijf

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Indien u een loodgieter zoekt dan bent u bij Cor van Meer aan het juiste adres. Ons installatiebedrijf, uw dakdekker en cv-ketel monteur!

2,3

Slecht

pas op voor de fraudeur en dieffraudeur…

pas op voor de fraudeur en dieffraudeur COR VAN MEER !!!
maak geen gebruik van zijn diensten.
de CV-oven is alleen bedoeld voor reparatie en ze zeggen dat hij vervangen moet worden - en natuurlijk willen ze die van hen verkopen.
eist betaling en verstrekt geen factuur,

19 oktober 2024

Fraudeurs en oplichters

Gebeld voor CV-onderhoud (CV amper 2jr oud). Raken het apparaat amper aan, vragen gelijk 245 ex BTW. Beweren daarna dat er van alles nodig is dat nog 400 extra zou kosten. Daar niet mee akkoord gegaan.
Na hun vertrek blijkt dat ze voor 245 euro nog niet eens de stekker terug in het stopcontact kunnen doen.
Na telefonisch contact om over de gehele gang van zaken een klacht in te dienen wordt gewoon opgehangen.

5 april 2024

Erg goede service

De monteur kwam langs om een onafhankelijke controle uit te voeren n.a.v. een geschil met de verhuurder. We zijn goed geholpen en hoefden uiteindelijk niet eens te betalen, hele fijne service en erg aardige monteur!

16 november 2023

Offerte aangevraagd

Offerte aangevraagd. Geen reponse. Gelukkig zijn er andere bedrijven die wel kunnen communiceren.

Eén ster is teveel.

30 april 2022

Zzp-er zeer slecht

Cv monteur langsgehad. Zzp-er was Sazo techniek uit Den Haag. Vreselijke amateurs. Geen verstand van zaken. Zeer slechte communicatie. Geen factuur. Ik raad sterk af om met dit zooitje ongeregeld in zee te gaan. Ga gewoon naar een professioneel dienstverlener ook al moet je dan misschien wat langer wachten.

15 augustus 2022

Zeer naar te woord gestaan telefonisch

Zeer naar te woord gestaan telefonisch. Toen ik belde met een CV-storing en geen warm water of verwarming, waarvoor zij een 24-uurs service aanbieden, kreeg ik te horen dat ze ergens volgende week wel konden komen. Toen ik aangaf dat ik zo lang niet zonder warm water kon was het antwoord, dan zoek je toch een ander joh. Alle begrip dat het druk is en dat je wellicht geen ruimte hebt, maar 'dan zoek je toch een ander joh' is geen reactie of formulering van een antwoord waar ik van gediend ben.

24 februari 2022

Na online offerte aanvraag bij Cor van Meer opgelicht door een geheel ander bedrijf

Online offerte aangevraagd voor CV-onderhoud bij Cor van Meer. De volgende dag werd ik gebeld dat er iemand langs kon komen. Achteraf bleek dat iemand van een heel ander bedrijf te zijn, te weten WR Spoedservice. Zeer ontevreden over WR Spoedservice, opgelicht voor 400 euro. Ook na een telefoongesprek met Cor van Meer blijft onduidelijk hoe WR Spoedservice op mijn pad is gekomen. Ontevreden over de online afhandeling van Cor van Meer.

2 november 2021

slecht

slecht! komt niet opdagen en is niet meer bereikbaar, lekker zo vlak voor het weekend!
Niet aan beginnen dus!!!

19 oktober 2018

Amateur ! Belt niet terug !

Je vult alles in, je ziet dat het verstuurd is, je krijgt de pagina “ er word zo spoedig mogelijk contact opgenomen”
En dan blijft het stil... doodstil...al 3 weken...
Dit is weer een amateur die niet snapt hoe met klanten of internet om te gaan! Bah!
Voor jou 10 anderen !

8 augustus 2018

Malafide praktijken!

Malafide praktijken!
Erg slechte communicatie, zeer brutaal en ongemanierd!
Gaf uit het niets een richtprijs van € 60.000 aan zonder het project te hebben bekeken.
Wat een oplichters!!!!

U kunt uw centen beter aan een echt bedrijf besteden en niet aan deze ongemanierde en onbeschofte prutsers!

29 mei 2018

opgelicht!!!

mensen ik ben voor 3600 euro opgelichte door dit bedrijf. jullie garanderen vakman en experts maar intussen zijn het oplichters. nu een juridische procedure gestart aangezien de heren niet reageren op een gebrekestelling. wees a.u.b gewaarschuwd voor deze mensen je haalt ellende in huis . morgen maar de belbuskassa ook inschakelen aangezien het een super vakman werk is geweest.

3 december 2017

Is dit jouw bedrijf?