Ontzettend teleurgesteld in de houding van de manager in het filiaal te Gent . Ik snap dat toiletgebruik geen vanzelfsprekend gegeven is in een winkel maar als je net een aankoop hebt gedaan in de w... Toon meer
Ontzettend ongezellige sfeer in de winkel in de Hoogstraat in Den Haag, moest zelf de verkoopster begroeten, het was heel rustig, er werd totaal niet naar me omgekeken, er werd niets gevraagd. Toen ik... Toon meer
De kwaliteit van COS valt zwaar tegen, zeker voor de hoge prijzen die ze vragen. Mijn online bestelling bestond uit twee broeken en twee truien. Eén broek van €90 kwam aan met een afgebroken knoop – d... Toon meer
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
View the latest COS Campaign, our Magazine, new arrivals, the COS blog and images of our stores, as well as finding store locations. COSSTORES.COM is updated every week.
Koop enkel cos
Mooie stoffen!
Fijne en behulpzame verkoopsters
Koop meestal cos voor de mooie en goede afwerking
Prima prijs voor 'n goede kwaliteit !!
Iets gekocht dat te klein was
Iets gekocht dat te klein was, al 3 weken geleden retour gestuurd en nog steeds geen refund. Contact leggen is een drama. Via chatbox eindelijk (vriendelijk) antwoord. Gaan het retour handmatig verwerken en moet nog 10 dagen wachten op het geld....
Betaling overgemaakt, maar geen bestelling bekend.
Kleding besteld. De betaling werd afgeschreven, maar de bestelling kwam niet door en werd nergens geregistreerd. Nu maar zien mijn betaling - een behoorlijk bedrag - weer terug te krijgen. De klantenservice kan er niets aan doen !?!
Garantie wordt afgewezen!
Via bol.com een wasmand besteld. Na enkele maanden is het ijzeren frame al gevouwen. Aangemeld voor garantie. Deze wordt afgewezen aangezien het een gebruiksartikel is? En men niet weet hoe defect is ontstaan. Maar bijna alles is een gebruiksartikel? Dan vervalt je wettelijke garantie toch niet?
Na mailtje geen reactie meer ontvangen! Heel jammer dit, geen aanrader.
Supersnelle levering
Supersnelle levering, kleding was exact als op de foto in de webshop. ik ben erg tevreden over dit bedrijf.
Verbeterpunten voor COS
Ik had via de Telegraaf Webshop (merk-)kleding besteld en vooraf betaald. De verwachte leverdatum is een paar keer uitgesteld. Oorzaak was volgens een terugkoppeling naar de Telegraaf Webshop "logistieke problemen". Uiteindelijk werd het met een vertraging van ongeveer een maand toch netjes geleverd. Voldoet aan de verwachting en komt overeen met wat ik had besteld. Ik was wel wat kopschuw geworden door de vele slechte reviews op Trustpilot die ik vond na het plaatsen van de bestelling, maar in mijn geval is dat dus gelukkig goed gekomen. Ik heb wel het vermoeden dat COS een beetje onderbemenst is, te veel werk voor te weinig medewerkers, dat werk daardoor te lang kan blijven liggen of dat er daardoor fouten worden gemaakt. Dat is natuurlijk slecht voor je reputatie als bedrijf. COS zou daar iets mee moeten doen naar mijn mening.
Geen bestelbevestiging wederom
Geen bestelbevestiging wederom, slechtste bedrijf ever, ben nu alweer bang dat het fout gaat zoals altijd, stom had het niet moeten doen heeft met die oplichters van Klarna te maken denk ik, gelukkig gaat de regering ze binnenkort aanpakken Klarna super oplichters
Waarom gaat De Telegraaf met zo'n slecht bedrijf in zee?!
Wat een slecht bedrijf en ik snap niet dat De Telegraaf met zo'n bedijf samen wil werken. Verkeerd artikel wordt geleverd (maat XL besteld en M wordt geleverd). Product moet worden teruggezonden aan adres van CO volgens bijgesloten formulier. Kosten zullen door COS vergoed worden nadat ik betalingsbewijs heb opgestuurd. Hierna krijg ik bericht dat men een ordernummer van COS moet hebben, maar ik heb via De Telegraaf besteld. Ik moet maar gaan reclameren bij De Telegraaf en COS geeft niet thuis. Op alle gebieden een zeer slechte service!!!!!!
Waardeloze levertijd
Waardeloos. Bezorging duurt eeuwen. 10 dagen al op mijn bestelling aan het wachten.
Alleen voor Nederlandse klanten??
Waarom staat er: enkel voor adres in Nederland. Dit verschijnt als ik wil afrekenen.
Ik kan mijn gevraagde goederen dus niet bestellen omdat ik in België woon??
Geen levering, slechte klantenservice , nada
Twee items besteld bij Cos afgelopen 2 weken. Geen bericht dat de bestelling is bevestigd (wel betaald). Hierdoor zelfs 1 item dubbel besteld omdat ik dacht dat het niet gelukt was. Wel 2x betaald uiteraard, dat lukt wel.
Het paar schoenen van 2 weken geleden, nooit afgeleverd, wel betaald. Super slecht zeg. De producten zijn prachtig maar als ze niet worden geleverd heb je er niet zo veel aan ;)
Klantenservice: Na me eerst beschuldigd te hebben van typfouten:
u krijgt uw geld terug, met de levering is iets mis (al 2 weken dus).
Ik: Maar ik wil de producten hebben, geen geld terug
Klantenservice: Het gaat mis na de betaling, de bestelling komt niet in het systeem dus u krijgt uw geld terug
Ik: Maar ik wil de producten en dat jullie dat systeem repareren
Toen vond de klantenservicedame het niet leuk meer.
Ik van het begin af aan al niet……waar-de-loos
Dramatisch slechte klantenservice van COS
Ik heb een bewijs van DHL dat mijn retourpakket al ruim 2 weken geleden is afgeleverd bij COS. Nog steeds taal noch teken dat COS de bij KLARNA openstaande rekening heeft ingetrokken. Bijkomend probleem is dat COS volstrekt onbereikbaar is voor klanten (geen mail, geen telefoonnumer, geen chat!)
Bestellingen worden niet geleverd
Bestelling zou worden opgehaald door post NL, er was al een track en trace code aangemaakt maar het pakketje is nooit aangekomen bij post NL vanuit Cos. Op de pagina met informatie stond dat het 3x opnieuw was ingepland. De klantenservice voorzag nog geen problemen, maar de order was daarna ineens 'geretourneerd' en het item was toen niet meer beschikbaar om nieuw te bestellen. Van een andere bestelling heb ik na twee weken nog steeds geen enkel bericht. Ik heb nog nooit zo'n slechte ervaring gehad met een webwinkel (van een normale bekende winkel), vandaar de moeite voor een review. Ik ga hier in ieder geval nooit meer bestellen want je betaalt de items en ze komen blijkbaar allemaal niet aan... sorry, maar dat is echt onnodig slecht.
Kan niet leveren!! En enorm slechte klantenservice!
Ik had twee items besteld bij COS omdat er gratis verzending was (anders 6€ verzendkosten). Op de website stond eerst dat de levering 1-2 dagen zou duren. Een paar dagen later kreeg ik een mail dat de bestelling vertraging had, prima kan gebeuren. Toen er nog een paar dagen overheen gingen heb ik de klachtenservice een bericht gestuurd via de chat. Ze zeiden dat de bestelling niet was verwerkt en dat ze hem konden annuleren zodat ik opnieuw een bestelling moest plaatsen. Ik zei dat ik graag de bestelling zou willen ontvangen omdat de items niet meer op voorraad waren. Ze zou contact opnemen met het magazijn en ze zou me dan terug mailen. Twee dagen later krijg ik een mail dat m’n bestelling is geannuleerd??
Het bleek dat de items die ik had besteld helemaal niet meer op voorraad waren!! Terwijl ik dat toch echt heb besteld? Ik had een kortingscode gekregen als ‘oplossing’. Bleek de kortingscode niet te werken. Ik weer via de chat contact opnemen met de klantenservice genaamd ‘Roy’. Ik was nog bezig met m’n verhaal typen.. beëindigd hij de chat! Heel erg klantonvriendelijkheid!
Altijd weer genieten bij COS den Haag.
Weer met veel plezier COS Den Haag bezocht.
Fantastische kleding, net even anders van ontwerp.
Van tevoren op de site een selectie gemaakt. Ik ben zo goed en vriendelijk geholpen door Sophie.
Van deze kleding ga ik nog lang genieten.
Nooit geweten dat dit bedrijf zo’n…
Nooit geweten dat dit bedrijf zo’n slechte klantenservice heeft. De bestelling verliep chaotisch. Heel veel smsjes en heel veel tegenstrijdige emails. Wat een werk. Het produkt was een veel te dure platgeperste spencer. Ronduit lelijk. Retourzending wederom smsjes en emails. Weer zoveel tijdverspilling. En tot slot blijft het bedrijf de betaling vasthouden en manipuleert de data van retourzending. Schandlige service.
Cos geeft niet om hun klanten
Ik heb zonet voor de 5e(!) keer geprobeerd een shirt en coltrui te bestellen. Alweer geen betalingsbevestiging ondank een account te hebben aangemaakt. Net zoals de vorige 4 keren zal mijn betaling dus weer gestorneerd worden. Klantenservice had het over dat er aan de site wordt gewerkt. Dat is nu meer dan een maand geleden en het lukt nog steeds niet met bestellen!!! Get your shet together Cos! Heel frustrerend!
heel slecht
Verkeerde product gekregen van COS, en nu moet ik allemaal werk doen (o.a. naar het postkantoor terwijl ik gehandicapt ben) en pas dan krijg ik m’n geld terug en kan ik zelf een nieuwe bestellen. Nooit meer COS.
Dramatisch dramatisch dramatisch
Dramatisch dramatisch dramatisch. Slechte service en geen oplossing geboden.
Bestel een blazer, verkeerde blazer geleverd. Ben de klantenservice: je krijgt je geld terug. Ik vraag; maar Mevrouw ik zou graag de blazer hebben want die is nu uitverkocht. Klantenservice; ja dat kan dat de voorraad niet klopt. Dus dan sturen jullie maar een ander artikel op?
Vervelend geholpen en het gevoel dat cos zijn zaakjes niet op orde heeft. Zal hier dan ook nooit meer bestellen.
Bizar voor online shoppen
Bizar. Online geshopt en wil een shirt wat niet past ruilen. Moet ik weer opnieuw verzendkosten betalen??? Klantenservice zegt: dit is nou eenmaal zo. Wat is dit voor bizarre manier van online shoppen? Slaat helemaal nergens op. Bij online kleren shoppen hoort nou eenmaal dat het e.e.a. niet kan passen, daar hoort bij elke normale winkel kosteloze verzending bij. Echt bizar.